Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cokoli z nabídky jídel francouzské restaurace Universal

4,3 / 5 Universal Restaurant Praha - Nové Město  (mapa) 576 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Oliv

Dobrý den,
mohu si v ceně voucheru objednat dezert a kávu.??
Děkuji za odpověď.
 Oliv.

Petr Šilhavý

Dobrý den,
můžete si objednat dezert, voucher se na nápoje nevztahuje.
Příjemný den

Denis Denis

Nezlobte se, ale dotaz a výtka ohledně toalet u Vás to je opravdu roztomilé…
No vidíte dostanete vynadáno díky čecháčství…u vás se pán, nají ale hodit bobek skočí do Slavie, opravdu usměvné…jinak Vás chválím, byl jsem s rodinou spokojen.

Monika

Dobrý den,

já naopak musím vyzdvihnout podniku poklonu. V 8 kamarádkách jsme podnik navštívily celkem nedávno – 8.4. a nemám, co vytknout. Objednaly jsme si více druhů předkrmů, hlavních chodů i dezertů, a i když jsme byly trochu náročnější, jídlo a především obsluha byla 100%. Netuším, jak se paní jmenovala, ale mohu jen doporučit – neustále příjemná, trpělivá, ochotná a především profesionální – aniž by si objednávky zapisovala na nějaký užmoulaný papírek, vše servírovala v naprostém pořádku.

Iva Zikešová

Bohužel se musím přidat se zkušeností k paní Monice. Také jsme byli pravidelnými hosty, návštěva Universalu se stala součástí oslav narozenin a svátků. Nevím, jestli došlo ke změně kuchaře, ale zaregistrovali jsme zhoršení kvality a při poslední návštěvě cca před půl rokem i úděsný servis. Těšila jsem se na gratinované brambory, ale ačkoliv jsme si všichni u stolu objednali buď gratinované brambory nebo s kozím sýrem, dostala jsem hranolky. Místo omluvy jsem se dozvěděla „jé my to asi teda spletl, no a teď ty brambory, to byste musela čekat a to by zase vystydl ten steak“. Tak jsme si řekli, že už nikdy více.

Ladislav Dietrich

Vlastně ani dotaz nemám, rád bych pochválil jídlo, které sice mělo mouchy, ale bylo nadprůměrné. S čím se však nedokážu smířit jsou vaše toalety. Když chce člověk s prominutím vykonat velkou potřebu nebo jako já se jen vyčurat v sedě, musí se na něho ostatní lidé, ač neradi, dívat? To se nemůžete vzchopit na normální důstojný záchod? Kde by se člověk zamkl a měl klid? To co máte vy, s tím jsem se ještě nesetkal. Jen kus prkna, přes které je člověk konající potřebu téměř kompletně vidět. Voucher jsem si zakoupil, těším se na vaše jídlo, ale nemůžete po mě chtít, abych si u vás koupil nápoj a pak musel chtě nechtě na tak příšerné WC, neboť močím zásadně v sedě. Kávu a cigaretu si dám v cafe Slavia, kde si také důstojně odskočím, a k vám se pujdu pouze najíst.

Universal

Dobrý den,
záchod je určen pro jednoho hosta a stačí zamknout dveře.
Příjemný den

Monika Kleinova

nemám dotaz, jenom info, do této restaurace jsem začala chodit už dávno – hned jak byla první nabídka na slevomatu – tenkrát jsme byli nadšeni a ještě několikrát potom. bohužel loni přišlo velké zklamání a nebyla to náhoda opakovalo se to znovu za půl roku a dokonce kolegyně má nezávisle na mě úplně totožnou zkušenost. něco se zkazilo v Universalu…škoda

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko,

velice mě mrzí, že jste byla zklamaná :-( K zopakování nabídky je pro nás vždy důežitá zpětná vazba od zákazníků a zde máme 4.4 hvězdiček z 5. To je tedy jeden z hlavních důvodů, proč se u nás nabídka opakuje. Určitě si však dáme na základě vašeho upozornění pozor, kdyby hodnocení začalo klesat.

Mějte krásný den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru