Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Namíchejte si zdravou snídani z chutných směsí olejnatých semen a ovoce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Veronika Šulcová

Dobrý den, u zásilkovny píšete doručení do 10 dnů. Zboží mám objednané od 30.5. a stále je stav u objednávky "pouze " – objednávka přijata . Zde vychvalovaná rychlost zaslání tedy nic moc.

Slevomat.cz

Dobrý den, Verčo,

doba doručení je 10 pracovních dní. Přepokládané datum doručení vaší zásilky je 15.6. Poprosím vás tedy ještě o strpení, do této dob budete mít zboží u sebe :-)

Hezký večer. Míša

Šárka Buncová

Dobry den, mate prosím k dispozici informací o obsahu tuku a sacharidů? Děkuji

Velkoobchod Pohoda

Dobrý den, informace máme ke každé položce ve směsích, bohužel pro celou směs zatím hodnoty nemáme. Krásný den.

Iveta Kocurková

Dobrý den, objednala jsem si semínka s kokosem. Na ukázku v sáčku máte kokos lupinky

Velkoobchod Pohoda

Dobrý den, stala se chyba ve fotografiích. Ve složení máte uvedeno, že směs obsahuje kokos strouhaný. Krásny den.

Jitka Petrová

Dobrý den,
prosím – jsou ve všech Vámi nabízených směsích obsaženy rozinky?
(omlouvám se – jestli se s dotazem opakuji)
Děkuji za zprávu

Pohoda

Dobrý den, myslím že neopakujete, ale u každé směsi je uvedeno složení, tím pádem se stačí podívat do složení a zjistíte, že v každé směsi jsou obsaženy rozinky. Krásný den.

Kristýna Košková

Místo směs s ořechy mi bylo doručená směs olejnatých semen za cenu ořechů :-(.

Pohoda

Dobrý den, stačí nám napsat email s číslem objednávky a my okamžitě tento problém vyřešíme. Omlouváme se.

Zuzana

Dobrý den, viděla jsem tu dva dotazy na bezlepkovost výrobků, ale žádnou odpověď. Mohla bych se tedy do třetice zeptat, zda jsou směsi bezlepkové nebo obsahují stopy lepku? Děkuji

Pohoda

Dobrý den, zboží může obsahovat zboží lepku. Krásný den.

Pohoda

Stopy lepku(omlouvám se za chybičku)

Kateřina Pospišilová

Dobrý den,
já mám taky stejný problém jako paní Hana

dnes mi bylo doručeno objednané zboží (směs olejnatých semen) a jsem velmi zklamaná, složení vůbec neodpovídá tomu, co uvádíte: slunečnice loupaná (125 g), lněné semínko hnědé (125 g), lněné semínko zlaté (125 g) rozinky sultánky (125 g)

Pohoda

Dobrý den, složení je v proměnlivých hmotnostních rozdílech. Míchá se velkém množství. Pokud nejste spokojena s kvalitou zašlete toto zboží zpět a my Vám pošleme nové. Mrzí nás to, ale tyto odchylky není možno uhlídat.

Kateřina Pospišilová

Dobrý den,proč na semínkách není uvedená nutriční hodnota.Mám pocit že to nařizuje zákon.Děkuji

Pohoda

Dobrý den, zákon to nenařizuje. Toto nařízení je plátné až od 13.12.2016– nařízení Evropského parlament a Rady 1169/2011 .Pokud budee chtít nutriční hodnoty zašlete nám e-mail a my Vám pošleme nutriční hodnoty ke každé položce obsažené ve směsi.

Hana

dnes mi bylo doručeno objednané zboží (směs olejnatých semen) a jsem velmi zklamaná, složení vůbec neodpovídá tomu, co uvádíte: slunečnice loupaná (125 g), lněné semínko hnědé (125 g), lněné semínko zlaté (125 g) rozinky sultánky (125 g)

skutečný stav je: ani jedna rozinka, deset ks semen slunečnice, zbytek lněné semínko, takže o takový podvod opravdu nemám zájem.....

Pohoda

Dobrý den, s tímto ještě nikdo neměl problém. Směs můžete poslat zpět na naší prodejnu, poštovné Vám zaplatíme, a my Vám pošleme nově namíchanou směs. Bohužel byla nejspíš špatně rozmíchána. Omlouváme se.

Lucie Gregarova

dobry den je mozne zakoupit u vas ve velkoobchode v usti nad labem nebo je tam pouze vyzvednuti balicku pres internetove stranky?dekuji za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

samozřejmě můžete také zvolit při objednání osobní odběr a zboží si poté vyzvednout v Ústí nad Labem :-)

Hezký den. Míša

Dita K.

Dobrý den, taky neobjednávám kvůli rozinkám v každém balení. Ráda zakoupím, až nabídnete produkt bez sušeného ovoce, jen s ořechy. Díky.

Pohoda

Dobrý den, to se nedá bohužel zatím nic dělat. Možná v našich dalších nabídkách něco takového najdete. Krásný den Pohoda.

Petra Krykorková

Vsichni tu pisou, rychle dodani, ja jsem zaplatila hned a na zboží musim cekat 14dni, to se mi moc nelibi, tak snad se to čekani vyplatit

Pohoda

Dobrý den, pokud čekáte už 14 dní, velmi se omlouváme. Zkuste zavolat na pobočku, zda se zásilka někde nezatoulala. Krásný den.

Iveta Dudová

Dobrý den, je směs s ořechy bezlepková? Můžete mi případně podoručit bezlepkový typ? Děkuji.

Renáta Hromasová

Dobrý den, je směs vlašských ořechů bez příchutě? Děkuji

Pohoda

Dobrý den, bohužel žádnou variantu ani směs s vlašských ořechů zde nemáme. Krásný den :)

Petr Lacina

Lidé, přemýšlejte a neutrácejte zbytečně v tomto předraženém obchodě, kupte si sami ingredience a míchejte si je sami a neplaťte jiným za tento jednoduchý úkon

Pohoda

Dobrý den, myslím že každý si rozhodne o objednávce sám. Krásný den :)

Michaela B.

Jsou varianty bezlepkové? Děkuji.

Pavel S.

Země původu: Česká republika? Že by kustovnice nebo chia semínka byly původem z ČR? To, že možná byly zabaleny v ČR je celkem nepodstatné. Původ těchto dvou složek sotva může být v ČR. Myslel jsem si, že tyto informace mají sloužit pro spotřebitele a ne pro uspokojení zákonné povinnosti …

Pohoda

Dobrý den, směsi obsahují spoustu položek, tudíž se může psát do původu země, kde byly směsi balené. Nemusí se vypisovat původ každé položky zvlášť. Původ kustovnice nebo chia semínek je napsán v naší jiné akci zde na slevomatu. Krásný den Pohoda :)

Veronika Burešová

Dobrý den, jak je ovoce doslazované? Všechny směsi obsahují cukr? Děkuji.

Pohoda

Dobrý den, Datle – neslazené, Ananas plátky – přislazovaný, Kustovnice – neslazená, Fíky – neslazené, Jablka kroužky – přislazované, Jablka křížaly – neslazené, Meruňky – neslazené, Papaya – přislazovaná, Rozinky zlaté, Rozinky zlaté Jumbo – neslazené, Ananas kroužky – přislazované, Kiwi – přislazované, Meloun – přislazovaný, Švestky – neslazené, Brusinky – přislazované, Zázvor plátky – přislazované, Banán chips – přislazovaný, Zázvor kostky – přislazované. Krásný den :)

Martina Michalíková

Dobrý den, už vím, že mohu objednat více směsí za jedno poštovné z Vaší diskuze. Poraďte prosím, jak to mám provést? Na každý produkt vytvořit voucher nebo jinak?
Předem děkuji za radu.
Martina

Slevomat.cz

Dobrý den paní Martino,
vytvořte objednávku najednou a dokončete. Poštovné se Vám bude počítat jedno :-)

Hezký den, Markéta

Renata

Dobrý den, též mě mrzí, že do všeho jsou nacpány rozinky nebo nějaké ovoce. :-(

Slevomat.cz

Paní Renato,
pokud chcete, tak vložte nabídku do oblíbených. Až se k nám dostane nabída podobná nebo úplě nová, tak budete ihned kontaktována :-)

Nic Vám neuteče :-) Hezký den, Markéta

Veronika

Opravdu jsou všude rozinky? :( Také poprosim o konkrétní složení všech směsí. Děkuji.

Pohoda

Dobrý den, rozinky jsou v každém snídaňovém balíčku. Konkrétní složení máte u každé směsi uvedené. Pouze nedopatřením nám u ořechové přidaly špatný obrázek. Za to se velmi omlouváme.

Lucia Isteníková

Dobry den, ako som citala tak sa da objednat vsetko za jedno postovne. Urobila som akurat objednavku na smesi pod cislom 8587521271 chcem doobjednat este ine ale ked to mam urobit na vasich strankach, ceny su tam ine ako na slevomate. Ako to mam doobjednat na slevomate?

Sixtová

dobrý den, zajímá mě složení smesí, které ač uvedené v pravém sloupku u každé varianty – není evidentně pravdivé.

Například u směsy s ořechy píšete Složení: slunečnice loupaná (100 g), lněné semínko hnědé (100 g), lněné semínko zlaté (100 g), rozinky sultánky (100 g), mandle plátky (100 g)

Pokud si ale rozkliknu obrázek – https://slevomat.sgcdn.cz/images/t/660/48/67/4867527-03cdcb.jpg – tak na balíčku je ve složení ještě napsáno lískáče a kešu. Dále tam píšete že tam může být ‚stopové množství arašídů a jiných ořechů‘ – když se ale podívám na balíček, tak v něm vidám samé buráky, každý druhý ořech je burák – to rozhodně není stopové množství které by nemělo překročit ani jedno procento.

Já potřebuji přesně vedět, čeho v jakém balíčku kolik je, protože mám hodně potravinových intolerancí, a zrovna i tu na arašídy. Přesto mě balíček s ořechy láká nejvíc. Takže pokud by tam bylo jen ‚opravdu stopové‘ množství, tak bych to zvládla, ale pokud jsou tam celé kusy buráků, tak v žádném případě. Jak to tedy je se složením doopravdy? děkuji

Pohoda

Dobrý den, nedopatřením se nám vložila špatná fotografie směsi. Směs obsahuje, to co je v popisu ve složení. Velmi se omlouváme za chybičku. Směs tedy neobsahuje žádné arašídy ani jiné ořechy, pouze mandle plátky.

Radka

Dobrý den. Mám zakoupeno 1iž několik produktů s osobním odběrem na provozovne. Nyní zde vidím zmínku o jednom poštovném. Je možné tyto různé objednávky spojit do jedné a vybrat si odběr na zásilkovně?

Slevomat.cz

Dobrý den paní Radko,
na Vašem profilu nevidím objednávku, tak nevím z jakých eshopu akolik zboží máte nebo chcete objednat. Pokud objednáte zboží z jednoho obchodu, tak jde se domluvit a jednou poštovném. Pokud zvolíte poštovně z více eshopu, tak bohužel na každé zboží musí být jedno poštovné :-)

Hezký den, Markéta

Markéta

Můžu objednat více věcí za jedno poštovné? Děkuji. :)

Pohoda

Dobrý den, ano lze. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru