Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odpočinkový pobyt PRO DVA v Lázeňském resortu Údolí Bratrouchov****. Ubytování na 2 nebo 3 noci včetně stravování, relaxačních procedur i bazénu.

4,5 / 5 Lázeňský resort Údolí Bratrouchov*** Krkonoše (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Kateřina

Dobrý den, nikdo nebere telefon? :-) Máte prosím volno někdy v týdnu od 20.2. do 25.2. 2012? Měla bych zájem o pobyt na tři noci.
A pokud by jela kamarádka, má 4 a 10 leté děti, vejdou se na pokoj? A jaké budou případně doplatky?

HOTEL U NÁS

Dobrý den,
poptávané termíny jsou volné. 2+kk je až pro 4osoby, děti se tedy kamarádce na pokoj vejdou. Ubytování a snídani máte pro děti zdarma.
Hezký zbytek večera.

we

Dobrý den, chtěl bych se zeptat od kolika do kolika se podává snídaně? A zdali nedochází k problému, který jsem zažil jinde (tudíž vás s tím nechci spojovat), že ke konci snídaní jsou prázdné stoly, jinými slovy kdo na snídani (podávanou v 8–10 hod.) dorazil v 9:30, zbyly na něj pouze doslova zbytky. A poslední dotaz, jak je to check in/out u Vás?

Děkuji, hezký den :)

Radka Miksová

Dobrý den, snídaně se podává od 8 do 10 hodin a bufet je průběžně doplňován, snídani lze také podávat formou donášky do apartmánu, takže přímo pro vás. Check in je od 14.00 a check out do 10.00.
Přeji hezký den

Naďa K.

Dobrý den,
mám dvě otázky.
Umožňujete, samozřejmě za příplatek, vzít sebou velkého vychovaného psa (československý vlčák)?
Vystavili byste fakturu na firmu (abych mohla uplatnit zaměstnanecký fond)?

Děkuji za odpoveď a přeji hezký den

Radka Miksová

Dobrý večer Naďo, vychovaní psi jsou vítáni a fakturu na firmu vystavit můžeme. Vámi nyní zaplacenou částku v ní uvedeme jako zálohovou platbu. Hezký zbytek večera

Procházkovi

Dobrý den, v hotelu U nás jsme byli loni. Mohu všem doporučit. Ve všem nám vyšli vstříc, jídlo i procedury byly skvělé, velmi ochotný personál, super propracovaný průvodce okolím pro návštěvníky, božský klid…Sice nám zapomněli vystavit zákaznické karty, na což jsme přišli až doma, ale nám to vůbec nevadí, neboť se sem určitě ještě někdy opět vydáme. Děkujeme!

Radka Miksová

Dobrý večer Procházkovi, jsem moc ráda, že se Vám u nás líbilo a těším se brzy na viděnou. Za kartu se omlouvám a určitě ji obdržíte hned při příjezdu abyste mohli čerpat její výhody. Mějte se hezky.

Michael

Nešlo by převést kredity na wellness na konzumaci. Přemýšlíme, že bychom k vám jeli s dětmi jedno 4 roky a druhé 2měsíce,tím pádem bychom wellness vůbec nevyužili.
Děkuji.
Michaela

Radka Miksová

Dobrý večer Michaelo, to bohužel nejde a taky by to byla škoda. Dopřejte si trochu relaxu, nebudete litovat.

vrtule

dobrý den, jak by to bylo, kdybychom chtěli přijet se třemi dětmi do 12 let a jedním dítětem 12let. je vůbec možné takové ubytování. Již jsme u vás byli ale bez dětí a můžu jen doporučit. Užasný hotel a užasné služby. Moc rádi vzpomínáme.

Radka Miksová

Dobrý den, v tomto případě bych doporučila doplatit za apartmán 3+kk, což je 1140,– Kč za noc, případně koupit 2 balíčky a využít tak 2 apartmány se všemi výhodami balíčku. Vždyť už víte, že to stojí za to :-)

Barbora

Dobrý den, máte připravenou nějakou upravenou nabídku pro ty, co vaše údolí už objevili a mají vaší kartu?

Radka Miksová

Dobrý den Barboro, nabízený balíček je velmi cenově výhodný a další slevy není možné uplatnit.

monki

Dobrý den, a co děti nad 12 let – máme syna 14let. Dále jsem se chtěla zeptat, jaká je Vaše dostupnost, nepojedeme-li autem – zvažujeme jarní pobyt v dubnu..
 Dík,

Radka Miksová

Dobrý den, ubytování bude v ceně. Na zastávku Bratrouchov lze dojet autobusem a pokud nám dáte vědět čas příjezdu, budeme na vás u autobusu čekat. Omluvte, prosím, pozdější odpověď.

mesha

Dobrý den, prosím o upřesnění pobytu – 1)ubytování je přímo v novém resortu Bratrouchov, nebo v hotelu u nás a hotelu omega? 2) Procedury se nachází kde? 3) nemohu najít na Vašich stránkách ceník pobytů 4) od kdy do kdy je možné čerpat voucher? Děkuji

Radka Miksová

Dobrý den, nejprve se omlouvám za pozdější odpověď a děkuji za pochopení. Ubytování je přímo v novém resortu v apartmánech. Procedury můžete čerpat v Lázeňském domě nebo v Hotelu U Nás, záleží na vašem výběru procedur. Ceník pobytů najdete pod menu Ubytování a voucher lze čerpat ihned a až do 30.6. Hezký den

Lucie

Dobry vecer,
u pobytu na 3 noci uvadite, ze je mozne kredit cerpat na procedury Lazenskeho domu. Bylo by mozne absolvovat i Shiatsu masaz, ktera je v hotelu? Jiz jsme u vas byli, vse bylo prefektni a tato masaz byla naprosto uzasna. Dekuji.

Radka Miksová

Dobrý den Lucie,

omlouvám se za pozdější odpověď. Kredit můžete čerpat jak budete chtít – na všechny poskytované procedury v našem resortu, jehož součástí je Hotel U Nás, tudíž i na shiatsu, která je v hotelu. Těšíme se na viděnou

Pavla

Dobrý den,
v jakém objektu je podávána snídaně/večeře a v jakém jsou lázeňské procedury? Privátní balneo provoz zahrnuje i vířivku? Jaká je teplota privátního bazénu? Jaká je vzdálenost z chalup do hotelu U nás? Děkuji.

Radka Miksová

Dobrý večer Pavlo, snídani můžete mít formou bufetu v Hotelu U Nás, který je vzdálen cca 300m nebo s donáškou do apartmánu, záleží na Vás co si vyberete. Večeře jsou zatím v Hotelu U Nás, ale již brzy bude otevřena i restaurace v chalupách, čekáme na vybavení. Privátní balneo zahrnuje i vířivku, která má teplotu 30°C. Přijeďte, stojí to za to. Hezký večer

Jana

Dobrý den,
děti 4 a 8 let – zdarma ubytování,strava a procedury se doplácí?Kolik?Dě­kuji

Radka Miksová

Dobrý den Jano,
ubytování a snídani máte pro děti zdarma, na ostatní stravu a procedury máte finanční limit, doplácíte jen to, o co jej překročíte.

Martin Aqt

Hezký den,
je možné přijet se dvěma dětmi, 5 a 8 let, vejdeme se do pokoje?
Chceme využít pobyt na 3 noci.
Děkuji

Radka Miksová

Do 2+kk se určitě se dvěmi dětmi pohodlně vejdete. Při rezervaci upozorněte, že pojedete s dětmi. Děkuji a těším se na viděnou

Michaela

Dobrý den, pokud je dítě do 12ti let zdarma, znamená to, že má nárok i na přistýlku a stravu zdarma. Bude pro něj nějaký doplatek za vstup do bazénu ? Děkuji

Radka Miksová

Dobrý den Michaelo, lůžko a snídani bude mít zdarma, ostatní stravu budete hradit, resp. si budete čerpat nejprve předplacený limit a doplatíte jen to, co bude navíc. Za bazén nemusíte připlácet.

Jirka

Přeji dobrý den
marně si lámu hlavu, proč u 4denního (3 noci) pobytu jsou v ceně jenom dvě snídaně.

Radka Miksová

Dobrý den Jirko,
samozřejmě u 4 denního pobytu máte snídaně 3, nechám chybu opravit. Děkuji za pochopení a určitě přijeďte, je tady krásně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru