Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si EXTRA velkou fotoknihu z vašich fotek, až 96 stran

4,8 / 5 Bontia 747 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Alena

Dobré odpoledne,
nemám představu v jakém rozsahu mi fotokniha vyjde. Je možné si ji připravit a teprve potom objednat vyhovující voucher?
 Děkuji

Martin

Dobrý den, Aleno,

určitě. V programu Bontia Studio, který můžete stáhnout na stránce www.bontia.cz/vytvorit-fotoknihu, si můžete vytvořit libovolné množství fotoknih. Vaše práce se automaticky ukládá, takže můžete objednat až budete mít vše připraveno. :)
V případě doplňujících dotazů nás neváhejte oslovit pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new nebo nově také pomocí rychlého chatu.

Přeji Vám krásný den.

Alena

Dobrý den, právě jsem uplatnila slevový poukaz u Bontie na 2 knihy, jedna 96 str. a druhá 32 str. a knihy objednala. Nyní zbývá zaplatit poštovné. Vždy jsem platila 119 Kč a Vy uvádíte tu samou cenu. Jen pro informaci, Bontia účtuje částku 149 Kč. Děkuji za případnou odpověď.

Martin

Dobrý den, Aleno,

jak uvádíme na stránce s akcí, cena za balné a dopravu (Českou poštou) jedné fotoknihy je 119 Kč. Výše dopravného se může měnit v závislosti na počtu objednávaných fotoknih, resp. hmotnosti zásilky.
Záleží tedy vždy na hmotnosti zásilky. Za cenu 119 Kč lze zaslat i několik knih. Je nicméně třeba brát v potaz stranovost a velikost objednávaného formátu. To vše může mít vliv na celkovou hmotnost.
V případě doplňujících dotazů nám neváhejte dát vědět pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new.

Přeji Vám pěkný den.

Marie

Dobrý den, mám satžený v PC Vás program, mohu na knize pracovat třeba, plácnu, 2 měsíce a potom ji teprve objednat? Zůstane mi moje práce uložená po celou dobu? Nerada bych potom všechny fotky nahravala znovu. Možná hloupý dotaz, ale i tak díky za info M.

Martin

Dobrý den, Marie,

určitě můžete. Program Vaši práci automaticky ukládá, to znamená, že po každém spuštění programu můžete navázat na předchozí tvorbu. Více o tvorbě jako takové se můžete dozvědět ve formě krátkých videí na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/section/45.

Přeji Vám příjemný den.

Sona S.

V posledni akci jsem koupila tuto knihu na 112 stran za 890kc. Ted, pokud dobre pocitam, vychazi na 1070kc. Ackoli chapu, ze se zdrazuje, ten rozdil je pomerne velky. Proto chapu, ze neni az takovy zajem. Mozna by stalo za zvazeni dat nizsi cenu… prodali byste mnohem vic.

Aleš

Dobrý den, Soňo,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Na změny cen se váže celá řada podstatných faktorů, jako jsou náklady na výrobu, ceny dodavatelů materiálů, vývoj nových technologií apod.
Na Slevomatu se vždy snažíme produkty nabízet za ceny minimální. Samozřejmě s přihlédnutím k výše uvedeným faktorům. Jinak to ani není možné.
Rovněž platí, že změny cen se projevují na zlepšení našich produktů nebo služeb. Již brzy se proto můžete těšit na novou funkci automatického vylepšování fotografií (napříč všemi produkty) a aktualizovanou tvorbu elektronických fotoknih.

Přeji Vám příjemný den.

Barbora

Dobrý den, jak je to prosím myšleno – 32 stran rovná se opravdu 32 stránek nebo jako 32 listů (tedy 2 strany)? Doufám, že si rozumíme :-D.
Děkuji za informaci.

Martin

Dobrý den, Barboro,

jedná se o počet stran, nikoliv listů. :) Pokud budete mít další dotaz, ozvěte se nám pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new. Budeme se těšit.

Přeji Vám příjemný den.

Klára P.

Ještě bych se ráda zeptala, zda je možné nyní objednat knihu ve formátu 24,5×30, když ji mám z minula z Vaší akce u Vás vytvořenou jako 21,6 × 27 cm. Počet stran je totožný 32, ale nevím, co to udělá s fotkami, zda se velikostně přizpůsobí větší fotoknize. Děkuji Klára P.

Martin

Jak je uvedeno v popisu akce, poukazy je možné použít výhradně na konkrétní uváděnou variantu knihy, tedy Extra velkou na výšku.
V Bontia Studiu samozřejmě můžete rozměry starších knížek změnit (cesta v menu je: Kniha – Změnit – Velikost a formát).
Počítejte však s tím, že obsah jednotlivých stran pak bude třeba upravit. Práci výrazně urychlí klávesové zkratky. Jejich seznam naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/13-klavesove-zkratky.

Pěkný den!

Klára P.

Dobrý den,
ráda bych objednala více kusů od 1 fotoknihy, takže koupím např.7 voucherů pro 7 fotknih, ale nevím, zda u objednávky je možné do pole por kÓd voucheru zadat 7 kódu. Jak to objednat, aby přišly v 1 zásilce, je možné zadat více kódů do 1 objednávky s více kusy? Děkuji Klára

Martin

Dobrý den, Kláro,

ano. V jedné objednávce více fotoknih můžete určitě uplatnit několik poukazů. Více informací k uplatňování poukazů naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/261-vice-poukazu.
V případě doplňujících dotazů nás neváhejte oslovit pomocí stránky http://podpora.bontia.cz. Rádi Vám poradíme.

Mějte se hezky.

Andrea

Pěkný večer, chci si ověřit svůj propočet. Mám vytvořeny 3 fotoknihy o 56, 120 a 160 stranách. Stály by po zakoupení voucherů ta o 56 stránkách 699Kč, ta o 120 stranách 1 129Kč a ta o 160 stranách 1 429Kč? Dále mne zajímá, jak by to fungovalo když mám 2 dárkové vouchery, každý o hodnotě 700Kč, mohu tedy krom slevových voucherů na objhednávku uplatnit i dárkové vouchery a snížit tak cenu o 1 400Kč a vy mi ten rozdíl nějak vrátite nebo jak by to fungovalo? a dále mne zajímá, jak to bude s poštovným, když v rámci dárkových voucherů by mělo být poštovné v ceně, ale mám jen 2 dárkové vouchery, ale 3 fotoknihy. Předem děkuji za zodpovězení všech otázek. Krásný den

Aleš

Dobrý den, Andreo,

děkuji Vám za dotaz. Jak uvádíme na stránce s akcí, při uplatnění slevových poukazů doplatíte za každých případných 8 stran navíc 60 Kč.
Pokud jde o uplatnění poukazů, k jedné fotoknize není možné přiřadit více než jeden poukaz. Ke každé jedné knížce tedy lze přiřadit buď jeden slevový nebo jeden dárkový poukaz.
Dárkové poukazy se také vážou na hodnotu produktu (viz www.bontia.cz/ceny/darkove-poukazy), nikoliv na doplatky za stránky navíc.
Co se týče poštovného, v případě uplatnění dárkového poukazu bude zdarma.
Pokud budete mít další otázky, kontaktovat nás můžete pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new.

Přeji Vám krásný den.

Hanka

Dobry den, rada bych se zeptala na duvod, proc nemate software i pro Mac (apple computer) – program pro Iphone je podle mne zbytecny, nevim kdo by delal fotoknihu na mobilu, nebudu si stahovat fotky ze zrcadlovky do mobilu a pracovat na miniaturni plose – misto toho bychom privitali program pro Mac (a OS windows si do Macu kupovat urcite nebudu). Dekuji.

Aleš

Dobrý den, Hanko,

děkuji Vám za reakci.
Aplikace pro iPhony a iPady umožňuje jednoduchým způsobem vytvořit fotoknihu z fotografií v telefonu a je pravidelně využívána našimi zákazníky nejen z České republiky, ale také ze zahraničí.
Pokud jde o program Bontia Studio pro Mac, je ve vývoji a s velkou pravděpodobností bude dostupný v tomto roce. Doporučuji Vám registrovat se na našich stránkách www.bontia.cz. Jakmile bude program připravený k použití, budeme o tom naše zákazníky informovat.
V případě doplňujících dotazů nám neváhejte dát vědět pomocí stránky http://podpora.bontia.cz.

Přeji Vám příjemné dopoledne.

Petra Petra

Je možný osobní odběr ?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Petro,
osobní odběr bohužel není možný .-)

Hezký den, Markéta

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru