Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zábava pro malé i velké ve Funparku Žirafa: dětské vstupy i akční laser game

4,7 / 5 FunPark Žirafa Čestlice  (mapa) 3 257 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Milan D.

Dobrý den, možná takový hloupý dotaz, ale mám dvě dcery, 2 a 8 let…mám zakoupený voucher na všední den a v úterý se chceme přijít podívat…starší dcera bude ale dopoledne ve škole, tak se chci zeptat, jestli je možné dopoledne přijít s jednou, pak odejít a odpoledne přijít s oběma? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane,

určitě by to neměl být problém, park můžete během dne opouštět a zase se vracet :-)

Hezký den. Míša

Slevomat.cz

Hezký den, Milane,

omlouváme se, ale bohužel jsme byli informováni, že vstup je nutný vyčerpat najednou. Tudíž obě dcery musejí dorazit společně. Moc se omlouváme, že jsme vás prvně špatně informovali.

Věřím, že si to dcery užijí a že jim uděláte radost.

Mějte se krásně, Jirka.

Jana Čermáková

Dobrý den, chci se jen ujistit. Pokud zakoupím voucher a přijdeme ve složení 2 děti a 2 dosp., na místě pak už doplatím jen vstup za dospělé? Případně poplatek za placené atrakce. Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

ano říkáte to naprosto správně :-)

Hezký den. Míša

veronika vaculová

Hezký den, je možné zakoupit dražší víkendový voucher, a využít ho v týdnu? Ptám se proto, že nevím kdy ho využiji…

Slevomat.cz

Dobrý den, Verčo,

ano to není vůbec žádný problém :-)

Hezký den. Míša

Petr

Dobrý den, lze děti na atrakce doprovázet? Byly jsme zatím jen v jednom podobném parku a tam jsme se s nimi mohli jezdit na skluzavkách, prolézat s nimi apod. Jak je to zde? Je to běžné, že rodiče jsou např. s menšími dětmi na atrakcích?

Jana

Dobrý den,
mám pětiletou dceru kterou bych chtěla vzít do parku s kamarádkou, k tomu rok a měsíc staré dítě. Platí toto plné vstupné??
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den paní Jano,
děti mají vstup zdarma do jednoho roku :-)

Hezkýden, Markéta

Barbara Chládková

Dobry den,
nejak porad nechapu cenu laseru. Koupila jsem nam vstupy do z.parku 2za cenu 1, pisete, ze za laser se tam doplaci 20Kc a na co je teda voucher na laser za 30? Ten si koupim jen, kdyz chci jit jen na laser bez vstupu do z.parku? Cili kdyz jdu tam i tam, voucher na laser kupovat nemam a az na miste zaplatit jen tech 20Kc/osobu? A jak je to s dopselymi (kteri jdou taky do z,parkku za tech 50) Dekuji moc za objasneni.

Slevomat.cz

Dobrý den, Barbaro,

pokud si zakoupíte voucher pouze na laser game, tak je opravdu pouze na laser game a vstup do zábavního parku tam není. Můžete samozřejmě také doplatit na místě k voucheru za vstupné. Dospělá osoba platí vstupné 50 Kč, které není v ceně voucheru.

Hezký den. Míša

Lucie

Dobrý den, nerozumím tomu, že se platí vstup a ještě atrakce zvlášť?Za co se tedy platí těch 150,–Kč pro děti?Děkuji, Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,

voucher je na celodenní vstupné. Pouze některé atrakce se doplácejí, například 9D kino, laser game, vláček, apod. Zbylé jsou samozřejmě zdarma v ceně vstupu :-)

Hezký den. Míša

Martina Š.

Dobrý den,

mám dotaz jako paní Veronika, na který nebylo úplně přesně zodpovězeno. Pokud koupím voucher na víkend, lze ho uplatnit i v týdnu? Může se např. stát, že o víkendu nám to nevyjde a bude se nám nakonec lépe hodit termín v týdnu. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino,

ano v tomto případě to není problém. Pokud zakoupíte víkend a nevyjde vám to, můžete využít také v týdnu :-)

Hezký den. Míša

Marcela

Dobrý den,
ráda bych se zeptala zda 2.leté dítě si u Vás vyhraje a je možnost jít na atrakce všechny.
Děkuji Marcela

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo,

určitě každé dítě si najde využití :-) Je to však velice individuální, každé dítě je jiné. Některé atrakce jsou však až od staršího věku :-)

Hezký den. Míša

Lucinka Malinká

Dobrý den, koupila jsem lístky na laser game, synovcovi už 5 bylo, ale moje dite bude Mít 5 let za 3 měsíce. Znamena to, že nemůže vstoupit?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Lucinko,

věřím, že to v tomto případě nebude problém, když už mu bude za chvilku 5 :-) Zkuste se ale raději obrátit přímo na zábavní park, jestli to nebude problém :-)

Hezký večer. Míša

Tomáš Honc

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat na ceník nápojů a jídla děkuji Tomáš

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši,

přímo funpark restauraci nemá. Nicméně je zde restaurace La Famiglia, kde ceník nápojů najdete :-)

Hezký den. Míša

veronika vaculová

Hezký den, je možné zakoupit dražší víkendový voucher, a využít ho v týdnu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,

proč kupovat dražší voucher, když můžete zakouit levnější a využít ho v týdnu? :-)

Hezký den. Míša

Lucie

Do prolézacího systému mohou vlézt i dospělí? Syn (10 let) má tyhle systémy rád – bohužel má špatnou motoriku, občas není schopen sám tyto systémy zvládnout a musí mu někdo pomáhat. Lze jej tedy v systému doprovázet?

K.

Dobrý den, platí to i pro Ostravu?

Slevomat.cz

Dobrý den, K,

moc mě to mrzí, ale bohužel nabídka platí pouze pro Čestlice :-(

Hezký den. Míša

Jana

Dobrý den máme jen jedno dítě a v okolí všichni dvě proto se ptám bylo by možné uplatnit voucher pro dceru, mě a manžela?Myslím bez doplatku za dospělé.Děkuji hezký den Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

moc mě to mrzí, ale bohužel to není možné, vstupné je opravdu pouze pro děti :-(

Hezký den. Míša

Petra Tlášková

Dobrý den,jaká je cena 9d kina?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro,

za 9D kino se doplácí 110 Kč :-)

Hezký den. Míša

Jana

Zajimalo by mne, jestli to je opravdu sleva. Dle toho co tady ctu, to moc na slevu nevypada. Pokud si koupim vstupenku za plnu cenu, tak zadny doplnkovy cenik na strankach nemaji. Teda to vypada, ze uz se nic neplati. Tady si koupim vstup a pak platim mznozstvo dalsich atrakci. Coz asi muze vyjit i draz.
Bylo by mozne to objasnit? Diky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

jedná se o zábavní park, kde je vždy vstupné a můžete využívat atrakce dle libosti. Některé jsou však za příplatek. V tomto případě se jedná o vláček, za který se připlácí 30 Kč, 9D kino, za které zaplatíte 110 Kč a laser game + některé ostatní ta 20 Kč. Určitě vás to nevyjde dráž, vstupné máte pro 1+1 díte zdarma, normálně byste tedy musela zaplatit za obě děti + ještě příplatky na místě :-)

Hezký den. Míša

Martina

Dobrý den. Všední dny o prázdniny ev. svátky 5. a 6. 7. jsou počítány také jako všední dny? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino,

bohužel protože se jedná o svátek, tak to není již všední den, ale je nutné na to voucher víkendový :-)

Hezký večer. Míša

Markéta

Dobrý den,
je možné navštívit pouze laser game? Nekupovat další vstupné a jen přijít na 2–3hry laser gamu? Zvládne tuto hru i 5ti leté děti? A jak dlouho trvá jedna hra? (na to se již dotazuje i pí.Blanka, zatím bez odpovědi). Za odpověď předem dekuji

Slevomat.cz

Dobrý večer Markéto,

samozřejmě, můžete v tomto případě zakoupit variantu pouze na laser game :-) Hra je určená pro starší 5 let. Nejsem si tedy jistá, že pro 5leté dítě je vhodná. Zpravidla hra trvá vždy do 10 minut, přesněji ale zjistím zítra a dám vám vědět :-)

Hezký večer. Míša

Martina Kubicová

Akce je na všechny města nebo jen na Prahu? ;-)

Slevomat.cz

Dobrý večer Martino,

akce platí pouze pro Prahu.

Krásný večer.

Blanka

Dobrý den Markéto,
máme dvě děti 8 a 13 let, může ten starší ještě na nějaké atrakce? Pokud ano, na jaké?
Laser game je pro děti v akci za 30,– pro dospělé za 50,– jedna hra? Jak dlouho trvá jedna hra? Jaká je zde náročnost? Jde mi o to, aby se zde 13 letý syn nenudil.
V odpovědi výše píšete, (laser game a ostatní atrakce za 20 Kč ( driftovací autíčka a automaty). Tomu nerozumím, je zde odpovězeno nepřesně, mám na mysli cenu za laser game.
9D kino, píšete cenu 110,– Kč, mohli byste mi to prosím upřesnit, cenu za dítě a za dospělého a zda je to cena za jeden film nebo více? Musí se na kino dělat rezervace předem?
Omlouvám se za více dotazů, ale na jejich webu tyto informace nejsou.
Předem Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den.
 Blanka

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Blanko,
vy nás tedy zasobujete :-) to je dobře! Akorát informace pro Vás budu také muset zjitit, tak mi vydržte a jak budu vědět, tak hned doplním odpověď na Vaše dotazy :-)

Hezký den, Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko,

děkuji vám za strpení. Bohužel je těžké říci, jestli to bude starší dítě bavit, každý je jiný a nevíme jeho zájmy, většina atrakcí je opravdu spíše pro mladší. Nicméně laser game baví snad každého v každém věku :-) Jedná se o střílení v reálném čase a to baví snad každého kluka od narození neomzeně :-) Hra trvá většinou 10 minut, což bohatě stačí na unavení a zpocení. Voucher na laser game si můžete zakoupit přímo u nás za 30 Kč. Příplatek za 9D kino je 110 Kč, za ostatní atrakce 20 Kč a za vláček 30 kč, jak psala kolegyně výše. Na kino určitě není potřeba žádná rezervace, pouze na laser game. Kino je vždy za 1 film, na výběr je celkem z 88.

Doufám, že jsem na žádný dotaz nezapomněla :-)

Hezký den. Míša

Gabriella

Dobry den, moc diky za tuto akci a mam dve otazky, jeste jsme u vas nebyli, tak to neznam. 

  1. Vsedni den je i patek?
  2. Lasergame pro osmileteho syna…kdyz mu koupim listek, musim tam zajistit i celou skupinu, s kterou bude hrat, nebo jak to prsne funguje? Nemohu to najit na vasich strankach, nemam predstavu. Kolik deti to hraje? Od kolika let?
Dekuji moc.
Slevomat.cz

Paní Gabriello,
ano i páteční dense bere jako všední :-) myslím si, že pro osmiletého syna bude akce zábavná. Určitě je pořád plno na laser game, takže by Váš syn nhrál sám, ale raději si informaci s rezervací a kapacitou upřesním se samotným parkem a infromaci doplním co nejdříve :)

Hezký den, Markéta

Tereza

Dobrý den,
do jakého věku považujete dítě? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Terezo,
dítě se bere do 15 let, ale myslím si, že par bude ideální pro děti do 10 let max. 12 let. Pokud budou mít sobě parťáky, tak se rozhodně nudit nebudou :-) alespoň starší sourozenci budou hlídat ty mladší rošťáky :-)

Hezký den, Markéta

Petra

Dobrý den,
na laser game mohou pouze děti nebo tam může se synem vyrazit i manžel?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Patro,
ano laser game si může se synem zahrát i manžel. Jen prosím počítejte s tím, že dospělý platí vstup 50 Kč. Částka není zahrnuta v ceně voucheru :-)

Hezký den, Markéta

Lenka Smrčková

Dobrý den, musím mít sebou papírový voucher a nebo stačí jen číslo? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Lenko,
budeme šetřit lesy :-) stačí nahlásit kód nebo ho ukázat v mobilním telefonu.

Hezký den, Markéta

Markéta

Dobrý den,

mám díte do jednoho roku. Najdou se pro něj ve Fun parku vhodné atrakce? Platí, že za dítě do 1roku se neplatí? Jaká je cena dospělého na celý den? Děkuji Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto,

dítě do 1roku neplatí. Vstup pro dospělého na celý den je 50 Kč. Vhodnost atrakcí je vždy na uvážení rodiče, ale v balonkách se mrňousovi určitě líbit bude.

S pozdravem

Mrázek

Dobrý den, když si koupím vocher na všední den, můžu ho využít v i pátek? Dekuju

Slevomat.cz

Dobrý denpane Mrázek,
ano pokud si zakoupíte voucher na všední den, tak ho můžte využít i v rámci pátečního dne :-)

Hezký den, Markéta

Klára

Dobrý den prosím o odpověď jak lze voucher uplatnit pokud mám 1 dítě, vidím, že na podobné otázky neodpovídáte!!! Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro. Omlouváme se, dotaz je již zodpovězen. Pro jedno dítě je nejlepší koupit voucher zde a vzít nějaké dítko z okolo, nejlépe ještě s jeho rodičem, který bude pak platit 50 Kč na místě. Bohužel, varianta jen pro jedno dítě není. Doporučujeme tedy zakoupit pro dvě a přinejhorším jít jedno dítě, ale věříme, že ve více lidech je zážitek stejně lepší :-) Děkujeme za dotaz a přejeme hezký den

Alice Tůmová

Dobrý den, jaké jsou ceny atrakcí, které se platí zvlášť? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Alice,

je zde herní zóna zdarma. Poté jsou zde placené atrakce, vláček 30 Kč, 9D kino 110 Kč, laser game a ostatní atrakce za 20 Kč ( driftovací autíčka a automaty).

Krásný den.

Jana K.

Dobrý den, platí vstup ve všední dny opravdu po celý den a ne pouze v tzv. happy hours? Děkuji JK

Slevomat.cz

Dobrý den,

v nabídce jsou 2 varianty, vstupné v týdnu a o víkendu. Obě varianty jsou po celý den a nejsou časově omezeny.

Krásný den.

Anna Podrázská

Dobrý den, máme tři děti. Jak nakoupit vouchery???? Děkuji Anna

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno. V tom případě doporučujeme „najít“ čtvrté dítě do party a zakoupit dva vouchery. Bohužel, varianta pro jedno dítě není v nabídce. Přinejhorším můžete zakoupit vouchery 2 a jít 3. Ale věříme, že čím víc dětí a rodičů, tím větší legrace. Hezký den i zážitek.

Daniela Urbanová

Dobrý den, dá se během dne z parku odejít a znovu přijít?

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo,

ano, v rámci dne můžete z parku odejít a zase přijít.

Krásný zbytek dne.

Stepka

Dobry den, vstup je prosim celodenni nebo casove nejak omezen? Dekuji za upresneni. S.

Slevomat.cz

Dobrý den,

vstup je celodenní a není časově omezen :-). Můžete i v rámci toho dne odcházet a přicházet :-).

Krásný den.

Lucka

Dobrý den, platí i zde, že dítě do 1 roku je zdarma? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucko,

ano, děti do 1 roku mají vstupné zdarma.

Krásný den.

Alena Doležalová

je to včetně vstupu pro dospělého?

Slevomat.cz

Dobrý den,

dospělý doprovod platí vstupné 50 Kč na místě.

Krásný den.

Markéta Dvořáková

Dobrý den, pokud mají děti zájem i o laser game, mám zakoupit variantu laser game hra za cenu 30 Kč 2×, nebo to je taky pro 2 děti? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markét,

ano, vstupné na laser game je vždy pro jednu osobu, je tedy nutné koupit 2 vouchery.

Krásný den.

marie janoušová

pokud máme jen jedno dítě, jak se sleva praktikuje

Slevomat.cz

Marie, asi nejlepší by bylo vzít další dítě a třeba kamarádku :-) Pokud máte jedno dítě a chcete jít s ním sama, je třeba zakoupit vstup přímo na místě nebo variantu pro dvě děti a přijít s jedním. Děkujeme, věříme, že si zážitek všichni užijete.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru