Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pekelné menu a čertovský program v Pekle Čertovina pro dva i rodinu

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Peklo Čertovina Hlinsko  (mapa) 372 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Peklo Čertovina

Dobrý den,
omlouváme se za nejasné informace. Sapíkův pekelný šenk je od úterý do čtvrtka otevřen do 20:00.

Jan Hošek

Dobrý den, na internetových stránkách jsou dvě různé informace o otevírací době Pekelného šenku:
http://www.peklocertovina.cz/index.php/sapikuv-pekelny-senk/ uvádí, že v úterý až čtvrtek je otevřeno do 18:00, ale na stránce http://www.peklocertovina.cz/#uvod je otevírací doba šenku v uvedené dny do 20:00. Která informace je správně? Děkuji za odpověď.

Katchena

Dobrý den, odkaz na program nefunguje. Jedná se tedy o prohlídku s programem? A pokud budu chtít přijít v neděli, můžu na program dříve než v 17:00 nebo naopak do restaurace dříve? A jak dlouho trvá prohlídka, abych věděla na kolikátou hodinu objednat restauraci. Děkuji :)

Slevomat.cz

Dobry den, jedná se o prohlídku s programem a platí od 17h rezervace programu i večeře. O víkendu je velký přetlak turistů, proto je pro komfort našich zákazníků stanovena tato doba. Zavolejte tedy na recepci objednávku restaurace a dohodněte si, zda bude večeře před nebo po programu. Délka programu je cca hodinu i více, podle počtu hříšníků a jiných okolností :)

Karel

Dobrý den,
pro 2 důchodce je voucher také za 649,–-?? Děkuji.

Peklo Čertovina

Dobrý den,
ano, cena se neliší.

Marie K.

Dobrý den,
jsme 5 dospělých a jedno dítě 6 let. Znamená to tedy, že si máme objednat 3 vouchery pro 2 osoby? Děkuji za odpověď.

Peklo Čertovina

Přesně tak.

Marie

Dobrý den,
prohlídka od 17 hodin platí jen v neděli nebo i ve dnech úterý – pátek?
A pokud jsou v neděli prohlídky pouzde do 17 hodin, restaurace je otevřená i poté? Díky za odpověď

Peklo Čertovina

Dobrý den, prohlídky jsou omezené na tuto hodinu pouze v neděli. Ve všední den k nám můžete dorazit v jakoukoliv hodinu. Sapíkův pekelný šenk (restaurace) je v neděli otevřená do 20:00. Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Ája Prášková

Dobrý den.Prosím když koupím rodinné vstupné…A máme děti ve věku 9.6.3.1 rok.Prosím kolik budu doplácet za dítě které mu jsou 3 roky?Vím že to nasš nekmenší má vstup zdarma.Děkuji moc

Slevomat.cz

Dobrý den, v květnu můžete pro dítě 3 leté využít ještě akce na vstupné https://www.slevomat.cz/sleva/989509-vstupenky-na-certovsky-program

Kateřina Schneebergerová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsme 2 dospělí a 3 děti ve věku 10, 9, a 2a půl roku. Myslíte že nám stačí ten voucher pro 2 dospělé a 2 děti? Nebo musím ještě něco dokoupit?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den stačí koupit 1 rodinnou variantu. Dítě do 2.99 roku je zdarma.

Markéta Přikrylová

Dobrý den, je možné vyměnit pekáč plný dobrot za pekelné vidle a rozdíl doplatit? Děkuji za odpověď.

Peklo Čertovina

Dobrý den, bohužel tato varianta možná není.

Jana

Dobrý den, jak dlouho trvá program a jídlo je možné snít před programem (např. od 15.30) a poté absolvovat od 17 hod. program? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, restauraci si můžete rezervovat dle své volby – před programem nebo po programu.

Pavla

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,mame zakoupeny voucher s pekelnym menu pro 4 osoby+1× dětský vstup. A při rezervaci sem si všimla,že máte napsáno,že prohlídka pekla je možná pouze při naplnění prohlídek se zábavným pořadem. V ceně voucheru je i prohlídka pekla tak tomu moc nerozumím!! Děkuji za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, v ceně máte celý zábavný program i posezení v restauraci, kterou si budete rezervovat telefonicky. Doporučujeme při této telefonické objednávce restaurace konzultovat i věk dětí, aby vám doporučili časový termín programu vhodného pro ně a náležitě jste si akci užili. Program si rezervujete přes objednávkový formulář.

Marie

Dobrý den, když dnes voucher zakoupím i zaplatím, kdy mi jej doručíte?

Slevomat.cz

Dobrý den paní Marie,
pokud nabídku zaplatíte ihned kartou, tak máte vocuher ihned v emialové adrese :-) pokud zvolíte jinou variantu platby, tak Vám bude zaslán do 2–3 pravovních dní :-)

Hezký den, Markéta Souhradová

Hana Horáková

Dobrý den ,prosím Vás prvně si mám koupit zážitek a jak dostanu kod voucheru, tak potom udělat rezervaci? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, nejprve je potřeba zakoupit voucher a až poté učinit rezervaci přes rezervační formulář Pekla, kde do poznámky napíšete číslo voucheru. Na recepci Pekla si dále dohodnete, na jakou hodinu chcete rezervovat Pekelný šenk.

Jiří

Dobrý den, lze zakoupit variantu pro dva dospělé, na místě dokoupit vstup na program pro dítě a rezervovat tři místa v restauraci? Děkuji za odpověď :)

Slevomat.cz

Dobrý den, třetí osoba si může zakoupit zvýhodněné vstupné pro dítě z akce https://www.slevomat.cz/sleva/989509-vstupenky-na-certovsky-program a místa v restauraci si zarezervujete 3.

Květa

Dobrý den, jak postupovat, když bychom chtěli jet tři dospělí?

Slevomat.cz

Dobrý den, třetí osoba si může zakoupit zvýhodněné vstupné z akce https://www.slevomat.cz/sleva/989509-vstupenky-na-certovsky-program a místa v restauraci si zarezervujete 3.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru