Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odvoz v každou hodinu: Sleva na tři jízdy pro nové zákazníky služby Uber

4,7 / 5 Uber 156 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Irena

Může být karta debetní nebo pouze kreditní? Musí se využít všechny 3 jízdy do 30. 9. nebo stačí i jen 2? Díky za odpověď.

Uber

Mohou být jak kreditní, tak debitní. Pokud nevyužijete všechny 3 jízdy, nic se neděje. Sleva se uplatní na ty jízdy, které stihnete do 30.9.

Ludmila

Ne)legalita Uberu podle právníka

Jak je to se legalitou nebo nelegalitou Uberu podle současné úpravy vysvětluje Jakub Císař z právní kanceláře Novalia:

Pokud moje podnikání spočívá v tom, že vozím lidi po České republice osobním autem, musím mít oprávnění k provozování taxislužby.

Do roku 2013 bylo možné provozovat tzv. příležitostnou osobní silniční dopravu. To je teď vnitrostátně povolené jen s dodávkami (auta s více než 9 místy), všechno menší je taxislužba.

Důležité je, že tato pravidla platí pro toho, kdo poskytuje dopravu. Pokud někdo jen propojí dopravce a klienta, není jeho aktivita z pohledu podnikaní v dopravě regulovaná.

Zprostředkovatel nemusí kontrolovat, zda dopravce plní zákonné povinnosti. Nelze tedy tvrdit, že Uber u nás poskytuje nezákonnou službu.
Jiného názoru jsou ale úřady, které se s Uberem potýkají přímo. Pražská primátorka Adriana Krnáčová začátkem týdne v dopise firmu vyzvala, ať po německém vzoru zruší problematickou službu UberPop a v podstatě přijme stávající pravidla pro taxikáře.

Na Uber si také dlouhodobě stěžuje ministerstvo dopravy, které také v návrhu novely zákona o silniční dopravě rozhodně nechystá Uber nijak legalizovat. Spíše naopak: nově by měl být stejně jako ostatní dispečinky zodpovědný za prohřešky svých řidičů

Petra

Dobry den, jsem novym zakaznikem Uberu, kdyz jsem s nim zatim nikdy nejela, ale registrovana jsem zhruba pul roku?

Ludmila

Škoda, odpověď jsem nedostala na vše, ale reaguji. Nemáte ani tušení jaká auta pro Uber jezdí. Kontrolujete jen stáří vozu. Malá auta ( Fabie, Dácie, atd) jsou při stáří 7–10 roků a při zátěži v městském provozu vlastně jezdící vraky . Je pravda, kde vezme řidič na lepší auto za finančních podmínek za jakých je nucen pracovat.
Z ceny kterou zaplatí zákazník jde 25 % Uber 21 % DPH 15 % daně a na amortizaci 3,80 Kč na km , náklady na PHM, pojištění, telefon+internet, a na konec „zisk“ pro řidiče. Při této kalkulaci budeme po Praze potkávat opravdu vraky jezdící pod firmou Uber. V provozu pro uberpop máte vozy od hodnoty 25 000,– Kč až po vozy za statisíce a možná více než milion korun. Přitom stejné podmínky jak pro řidiče tak i pro cestující. Už za totality komunista rozlišoval odvod za Volhu a odvod za Škodovku. K tomu byla jiná taxa jízdného na letiště a mimo Prahu.
Něco na konec Uber je velmi dobrá služba, která je založená na poctivém přístupu k zákazníkovi což oceňují hlavně cizinci, kteří jsou varování před praktikami Taxikářů v Praze.

Kow.

Proc ne i pro stavajici zakazniky? Neni to diskriminacni? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Kow. Omlouvám se za pozdní odpověď. Odpovíme my. Občas si zadávající akce dávají nabídky k nám hlavně proto, aby se o nich dozvěděli lidé, kteří je ještě neznají. A to je i případ akce na Uber. Ale máte pravdu, trochu diskriminační to z Vašeho pohledu může být. Věříme ale, že pokud hodně z Uberem jezdíte , máte zase jiné výhody a doufáme, že jste s nimi spokojen :-)

Lumila

Neberete si moc velkou částku ( 25 % ) z ceny jízdného. Kolik zůstane řidiči po stržení poplatku pro Uber 25% a nákladů na palivo ( spotřeba v Praze kolem 10l/100km amortizaci vozu, pojištění, povinném ručení a DPH. O nějakých 25% zisku se mu múže jen zdát.
Potom služba je poskytována řidiči z Ukrajiny a podobnými, kteří se nechají okrádat a jezdí špinavými a zhuntovanými auty typu felicie, dácie a podobné . Služba lepšími vozy je předražená a velmi těžko dostupná.
Má řidič nějakou písemnou smlouvu s Vámi i když jezdí na na svůj ŽL ?
Děkuji za pravdivou odpověď

Uber

Ahoj Lumilo, děkujeme za položené dotazy.

Všechny vozy splňují podmínku max. 10 let stáří na službě uberPOP a 5 let na UberBLACK. Cestující po dokončení jízdy má možnost ohodnotit řidiče 1 – 5 hvězdičkami. Pokud hodnocení partnerským řidičům klesne pod 4.5, systém je deaktivuje a musí se dostavit na přeškolení. Pokud se problém opakuje, je jim odepřen přístup na platformu Uber natrvalo. Partnerští řidiči Uberu mají mimo jiné čistý trestní rejstřík, koncesovanou živnost – silniční a motorová doprava a v historii nemají žádný závažný dopravní přestupek. Partnerský řidič při aktivaci profilu odsouhlasí podmínky používaní partnerské aplikace Uber a stane se tak aktivním řidičem na platformě Uber. Pokud bys měla další otázky k platformě Uber, neváhej nás kontaktovat na supportprague@uber.com. hezký den :-)

Zuzana P.

Stejně jako ostatním mi nefunguje odhad jízdného. Není to trochu k ničemu nabízet tu takovou akci, když něco tak základního, jako cena, zjistit nelze?

Uber

Ahoj Zuzano, funkce získání odhadu ceny nám funguje. Napiš nám prosím na supportprague@uber.com a detailněji ti popíšeme postup. Děkujeme :)

Katerin Vasatova

kde mohu kalkulovat cenu z prahy do lipna

Štěpán

Dobrý den, zadal jsem do vaší kalkulačky několik destinací pro spočítání ceny, avšak ani jednou nebylo spočítáno. Proč tomu tak je? Děkuji.

Uber

Ahoj Štěpáne, napiš nám prosím na supportprague@uber.com a detailně ti vysvětlíme, kde si lze jízdné spočítat :)

Pavel

To už splňují podmínky pro osobní přepravu osob nebo stále uskutečňují jízdy „taxi“ na černo a často za několikanásobek vyšší sazby za km než je dané maximum magistrátem ?

M.

Dobrý den, potřebuji se v sobotu kolem 9. dostat ze Kbel na letiště, mám jistotu, že seženu vašeho řidiče, a jaká je předpokládaná cena? Děkuji.

Uber

Ahoj M, zaručit vám to bohužel neumíme, ale věříme, že v tuto dobu bude k dispozici. Opět bude záležet na provozu v Praze, ale cena by se měla pohybovat mezi 400 – 480 Kč.

Bella

Dobry den,
mam stejny dotaz jako Lady K., datum platnosti voucheru je datum, do kdy je treba se registrovat a stahnout si aplikaci UBER nebo je to datum, do kdy je treba jizdy vycerpat?

Uber

Ahoj Bello, datum platnosti voucheru je datum, do kdy se bude stahovat sleva na první 3 jízdy :-)

Jan

4Jiri: Tam se da platit jenom kartou, hotove ne, musis tedy zadat jeji cislo.

Jiří Zolich

Proc musim zadat cislo platebni karty?????? Chci platit hotove.

Uber

Ahoj Jiří, platební karta je u nás jediná možnost platby. Partnerští řidiči Uberu u sebe nevozí žádnou hotovost a platba probíhá skrze aplikaci. Výdaje máš pod kontrolou. Pokud by se ti jízdné zdálo příliš vysoké, vždy nám můžeš napsat na supportprague@uber.com a na jízdu se podíváme.

Lady K.

Jízdy musí být uskutečněny do konce platnosti voucheru, nebo se vztahuje na registraci?

Uber

Ahoj Lady, první 3 jízdy budou slevněné až do 30.9.2016. Za­registrovat se můžeš kdykoliv předtím. :)

Mirek

Platí jen pro jízdy v ČR, nebo i v zahraničí?

Uber

Ahoj Mirku, jízdy platí pouze v ČR.

Břetislav Akrman

Chtěl jsem získat odhad ceny jízdy z Werichovy ulice (Sídliště Barrandov) na Letiště Václava Havla. Objeví se hlášení, že odhad ceny není možný. – ???

Uber

Ahoj Břetislave, aplikace nám ukazuje odhad sumy 304 – 397 Kč. Bude hodně záležet, v jakou hodinu pojedeš :)

Nikol

Škoda, že jen pro nové. Uber používám často a takovéto akce by se docela hodily i pro nás – běžné uživatele. Bude v budoucnu nějaká akce; sleva i pro nás? :)

Uber

Ahoj Nikol, to nás těší, že používáš Uber. Momentálně podobnou akci neplánujeme, ale budeme tě informovat, pokud bychom ji spustili :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru