Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neinvazivní liposukce modrým laserem

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha - Nové Město  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Alena

P.s. Do kdy voucher platí, resp. je nutno ho vyčerpat? Děkuji.

Ronia Clinique

Dobrý den, Aleno, vouchery jsou platné do 30.7.2016 a do té doby je potřeba ho uplatnit. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Alena

Dobrý den. Prosím o informaci, zda je procedura efektivní i u starších žen? Je to vhodné spíš na „odstranění“ tukových polštářků nebo jen vyhlazení pokožky, tj. na celulitidu? Díky za odpověď.

Ronia Clinique

Dobrý den, Aleno, procedura je stejně efektivní u mladých i starších žen. Nejedná se ni o vyhlazování, ani odstraňování, toto ošetření aktivuje buňky a vede ke zlepšení metabolismu. Více informací najdete na našich webových stránkách: www.roniaclinique.cz/hubnuti.html . Těšíme se na Vaši návštěvu!

Alena Š.

Dobrý den. Chci se zeptat, zda ošetření podbradku trvá a také stojí stejně jako třeba ošetření břicha nebo stehen? Přijde mi to neadekvátní, jak „rozměrem“, tak následně i cenou. Děkuji za info zpět a zdravím, A.

Ronia Clinique

Dobrý den, Aleno, doba trvání jednotlivých ošetření se liší v závislosti na velikost ošetřované plochy, od 30 do 60 minut. Ceny variant jednotlivých ošetření jsou stejné, tak jak stojí v popisu akce. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Eliška Machová

Dobrý den, mohu se zeptat jestli je zákrok možný v 15 letech? Děkuji

Ronia Clinique

Dobrý den, Eliško, tuto proceduru je možné podstoupit od 16 let. Od 16 do 18 let pak s Vámi musí být zákonný zástupce, děkujeme za pochopení. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Lenka

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,jestli se dají skombinovat např. 2 vouchery na 3 ošetření pro jednoho klienta? Že bych každý voucher využila na jinou partii,kdyz by bylo potřeba.

Ronia Clinique

Dobrý den Lenko, ano to není problém, vouchery zkombinovat takto můžete. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Klarissa

Dobrý den, za jak dlouho můžu absolvovat další ošetření stejné partie a za jak dlouho uvidím nějaký výsledek? resp. někde psali, že buňky po ošetření ještě pracují 8 – 12 týdnů… děkuji

Ronia Clinique

Dobrý den, Klarisso, tuto proceduru je vhodné opakovat v průměru 2×/3× za 14 dní. Bez prohlédnutí naším personálem a absolvování prvního ošetření však nemůžeme odhadnout, kolik ošetření je pro Vás vhodných, aby se dostavil požadovaný efekt. Dostavení účinků ošetření jsou individuální a nelze dopředu zaručit přesný počet. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kristýna

Dobrý den,
zajímalo by mě, když si nechám ošetřit podbradek, jestli je po ošetření něco vidět na kůži? (zarudnutí atd.) Děkuji.

Ronia Clinique

Dobrý den, Kristýno, po ošetření nebývá na kůži vidět žádné podráždění. Mírné zarudnutí zůstává jen v naprosto výjimečných případech a pokud ano, do hodiny pak zmizí. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Naďa

Dobrý den,
je toto ošetření vhodné na celulitidu? Jsem štíhlá, ale ani cvičením se mi nedaří zbavit ďolíčků. Kolik ošetření byste případě doporučovali? Dě­kuji

Ronia Clinique

Dobrý den, Naďo, ano tato procedura je na ošetření celulitidy vhodná. Doporučujeme Vám 3 ošetření. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru