Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní čištění a plnění klimatizace

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Petr Křeček

Dobrý den, kolik je potřeba chladiva a popřípadě při zjištění netěsnosti je možná u Vás i oprava ? Jedná se o VW Touran r.v.2009

 Děkuji

Partner

Dobrý den Petře, množství chladiva R134a do Vašeho vozidla je 525 gramů. Ano poskytujeme plný profesionální servis autoklimatizací včetně aktivní metody detekce netěsností a jejich následných oprav.

Pavel Ryba

Dobrý den,
jak dlouho trvá „Servis klimatizace a plnění chladivem“ (Škoda O II)?
V případě, že bych si na místě připlatil za tepování sedaček, jaká je celková doba práce?

 děkuji

Partner

Dobrý den Pavle, Údržba a plnění klimatizace je od 35 do 60 minut dle zvolené varianty. Tepování sedadel je možné provést za cca 60 minut dle míry znečistění.

Jakub Doležal

Je v nabídce zahrnuto i čištění/dezin­fekce výparníku a potrubí včetně mřížek? Případně o kolik by narostla částka? Reaguji na nabídku za 389 Kč.

Partner

Dobrý den Jakube, v ceně varianty s dezinfekcí interiéru ozonem O3 je čistění vnitřního prostoru vozidla včetně větracích otvorů. Pro maximální efekt doporučuji vyměnit kabinový ( pylový ) filtr. Dezinfekce výparníku je možná speciálním roztokem po předchozí demontáži kabinového filtru. Cena je od 50 ,– dle náročnosti tohoto úkonu.

FILIP Hrůza

Kolik chladiva se vejde do zcela prázdné klimatizace Fabie?

Partner

Dobrý den Filipe, množství chladiva R134a je u Fabie první generace 550 gramů. U druhé generace je to 500 gramů. Každopádně bych doporučoval zjistit příčinu úniku chladiva, tuto odstranit a následně systém naplnit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru