Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dva domácí dezerty a dvě kávy ve francouzské kavárně na Malé Straně

4,6 / 5 Bistro de France Praha - Malá Strana  (mapa) 463 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jarmila

Dobrý den,není to reklamní trik pro pochopení dávam příklad…Káva stojí od 55,– do 90,–dezerty á89,–,
když budu počítat že si jeden host dá kávu za 55,–druhý za 90,– a 2×dezert za 89,– celkem je to 323,– pokud si hosté dají 2× latté které je nejoblíbenější á77,– celkem je to 332,– pokud si hosté dají 2×kávu za 90,– s dezerty cena je 358,– i na nabídku vycházíme né z nejdražších nápojů ale z nejprodávaněj­ších, nemáme důvod klamat hosty co si z nabídky vyberou necháme na jejich chuti. Jen se voucher nevztahuje na teplé alkoholické nápoje jako je např. irská nebo alžírská káva.

Veronika

Opravdu v této kavárně stojí 2 kávy a 2 dorty 332Kč, nebo je to jen reklamní trik? Jídelní ani nápojový lístek na internetových stránkách mi nejde otevřít.

Jarmila

Dobrý den,
dezerty připravujeme vždy jeden druh bez lepku. Nezabývám se vegan stravou myslím že by pro vás mohl být ideální volbou tarte tatin-jablěčný bez použití mléka,ale je na listovém těstě… co se týká sojového mléka to v nabídce nemáme ani jinou rostlinou alternativu,ve vašem případě si můžete dát čaj např.čerstvá máte,zázvor nebo Dilmah.
Poprosím Vás informujte Nás při rezervaci o Vaší dietě.

Ter

Najdu sa pri zakuskoch aj nejake vegan alternativy? taktiez je u vas mozne poziadat o pripravu kavy so sojovym alebo inym rastlinnym mliekom?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru