Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitkový pobyt v OREA Resortu Devět Skal s čertovským programem v Pekle

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
OREA Resort Devět Skal Vysočina **** Vysočina (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Daniela

Dobrý den, cena 799,–Kč za dítě je za noc nebo za pobyt? Předem děkuji za odpověď.

Michaela Koutská

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Cena za dítě je cena za pobyt, tedy za obě noci, včetně vstupenky do Pekla Čertovina a poukazu na pohoštění. Přeji hezký den, Michaela Koutská, Orea Resort Devět Skal.

Markéta

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda cena pro dítě 799 a 1499 je pro celou dobu pobytu nebo jen jednu noc. A zda i pro děti takhle zvlášť koupenym pobytem budu mít i vstupenku na Čertovskou zábavu případně i jídlo v šenku. A pokud bych si tedy zakoupila jen tedy pobyt pro 2 dospělé cenu pro děti uhradit přímo na recepci. Děkuji

Michaela Koutská

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Cena za přistýlky pro děti je za obě noci a zahrnuje i vstupenku a poukaz na jídlo v šenku. Cena za přistýlky se hradí v hotelu. Jak je uvedeno výše, pokoje jsou dvoulůžkové a na každý je možné umístit pouze jednu přistýlku. Přeji hezký den, Michaela Koutská, Orea Resort Devět Skal

Ivana Dohnalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné koupit pobyt pro 2 osoby / 3 dny ( 2 noci ) pokoj economy za 3499 Kč a na místě doplatit za 2 děti ( 5 a 3 roky ) po 799 Kč nebo je nutné v tomto případě koupit rovnou voucher pro 2 dospělé + 2 děti za 6399 Kč. V prvním případě by to vyšlo levněji. Další otázka je zda lze vouchery sčítat a pobyt si tímto prodloužit? Děkuji za odpověď.

Michaela Koutská

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Všechny pokoje Economy jsou dvoulůžkové a lze přidat pouze 1 přistýlku. Pokud si zakoupíte poukaz pro 2 osoby na pokoji Economy za 3499 Kč a k tomu 2 x poukaz pro dítě za 799 Kč, můžeme Vám poskytnout 2 pokoje Economy vedle sebe (nebudou však propojené). Vouchery lze samozřejmě sčítat, potom ale dostanete podle počtu voucherů také vstupy do Pekla Čertovina a poukazy na obědové pohoštění. Pokud budete chtít pobyt prodloužit, uveďte prosím při rezervaci a bude Vám počítána speciální cena na noci navíc (dle typu pokoje).Přeji hezký den, Michaela Koutská, Orea Resort Devět Skal.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru