Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní pronájem koloběžky v Moravském krasu

4,9 / 5 Miloš Hotař Vilémovice  (mapa) 592 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Daria

Dobrý den, chci se zeptat, zda na koloběžky pro 7-leté děti je taky vhodné zakoupit voucher, nebo zda je jejich zapůjčení levnější.

Dana, tým NaKolobce.cz

Dobrý den,


v tomto případě pro Vás bude určitě výhodnější zapůjčení přímo u nás v půjčovně. Dětské koloběžky (http://www.nakolobce.cz/kras/fil/kolobezky/mibo_basic.jpg) půjčujeme za cenu 50 Kč / krátký výlet v rozmezí 4 hodin, celodenní zapůjčení vyjde na 100 Kč. 


Budeme se těšit na viděnou.
pro takto malé děti je lepší dětská koloběžka a u té pro Vás bude levnější běžná výpůjčka na místě.
Hanka

Dobrý den,
máte k dispozici i koloběžky, kde se dá „zapřáhnout“ i pes?

Milous NaKolobce.cz

Dobry den,
pokud se bavime o profi zaprahu vcetne upevneni voditka apod., tak tu mame kolobezku Kostka Tour Dog. Ta je tu nove v ramci naseho testovaciho centra, kde mame 24 modelu kolobezek, aby si kazdy dokazal najit to sve. Takze pokud Vas laka mushing, prijedte, jsem na to pripraveni a mame i vcelku prehled v oboru. Peknou nedeli preji

Jana Obdržálková

Dobrý večer,chtěla bxch se zeptat zda máte volných 5 koloběžek 25.5.2013.Děku­ji Jana

Dana, Tým NaKolobce.cz

Dobrý den Jano,
ano, 25. 5. máme zatím koloběžky volné. Pro potvrzení rezervace stačí zaslat e-mail na adresu pujcovna@nakolobce.cz s kontaktním telefonem na Vás, abychom měli mobilní spojení pro domluvu času výpůjčky apod.

Budeme se těšit na viděnou.

Merit

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je detsky vozik, co mate na obrazku, moznost zapujceni od vas ZDARMA nebo za priplatek. Dekuji za info …

Dana, Tým NaKolobce.cz

Dobrý den,
dětský vozík zapůjčujeme za cenu 200 Kč v případě zapřazení za zapůjčenou koloběžku nebo za cenu 400 Kč samostatně (často využívají například cyklisté). 


Pokud byste zapůjčení vozíku zvažovali, doporučuji zakoupit jeden voucher v případě, že budete chtít vozík zapřáhnout za koloběžku, nebo vouchery dva v případě, že byste si vozík chtěli zapůjčit samostatnět. 


Lucie

Dobrý den, chci se zeptat od kolika let dítěte je koloběžka vhodná?Je možné zapůjčit koloběžku pro čtrnáctileté dítě a druhou pro dospělého?

Dana, tým NaKolobce.cz

Dobrý den,


v půjčovně máme koloběžky pro děti cca od 6 let. V případě mladších dětí (2–5 let) je ideální využít dětskou sedačku uchycenou na koloběžce. 


Starší děti (cca od 10 let, záleží hodně na výšce dítěte) jezdí již běžně na dospěláckých koloběžkách. Takže pokud plánujete výlet se 14ti letým dítětem, rozhodně bych doporučovala zakoupení 2 klasických voucherů na dospělácké koloběžky. 


Konkrétní velikost či typ koloběžky pak obvykle dolaďujeme individuálně během telefonické rezervace.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru