Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Den plný zábavy – vstupenky do přírodního zábavního parku Ústecké podzemí

Ústecké podzemí Ústecké podzemí - největší zábavní areál v kraji (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Lucie Havelková

Dobrý den, jaké vstupné mám koupit, když bych byla jen doprovod ZTP, který nepůjde ani na prohlídku muzea, ani na atrakce, s sebou 1 dospělý a 2 děti (8 a 10). Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

každá osoba potřebuje voucher. Tedy ve vašem případě 1 dospělý a cena pro děti bude doplácena na místě za každého 30 Kč. Ohledně osoby ZTP je nutné se také domluvit přímo na místě.

Hezký den. Míša

Evča Evča

Dobrý den,
Rozumím tomu dobře že v ceně vstupenky je vstup na všechny atrakce (lukostřelba,tram­polína a pod..) nebo že všech atrakcí si vybereme jednu?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Evčo,

jedná se o jednorázový vstup na všechny atrakce. nemusíte tedy vybírat, nejdříve vyzkoušíte a pa s vyberete tu nejoblíbenější :-)

Hezký den. Míša

Blažena

Jaká je teplota vzduchu v podzemí, tj. jak děti obléknout? Děkuji

Jan Jelínek

Dobrý den, doporučujeme teplejší oblečení – průměrná teplota v krytu je 12 °C.

Markéta

Doopravdy máte jen pivo nebo ropnou malinovku, což je fakt fujtajbl? Co třeba obyčejnou vodu?

Jan Jelínek

Dobrý den, pivo a malinovku máte v ceně poukazu. V případě zájmu můžete využít za poplatek kompletní nabídku nápojů z našeho stánku s občerstvením (perlivá i neperlivá voda, limonády, džusy, teplé nápoje…), včetně nabídky rozlévaných vín z našeho vinného sklípku.

Gabriela Matysová

Dobrý den,ráda bych se zeptala,pokud bych se na tuto akci vypravila s 2 dětmi(10let)sta­čí zakoupit 2 vouchery,já bych byla pouze jako doprovod.Platila bych si jen vstup do muzea Civilní obrany (60Kč) a vstup do zábavného arealu (30Kč).Pochopila jsem to správně?Můžu voucher využít i ve všední den v květnu(4.5) nebo je otevřeno jen o víkendu?Děkuji za odpověd

Jan Jelínek

Dobrý den, ano, rozumíte tomu správně. Jen s tím rozdílem, že za vstup do areálu se platí pouze v případě, že nejdete na konkrétní atrakci, nebo do muzea. V takovém případě stačí zakoupit vstupenku do muzea a za vstup do areálu se již nic nepřiplácí. Aktuální otevírací doba je uvedena na našich WWW stránkách. 4.5. platí ještě jarní otevírací doba. V době práznin je otevřeno denně.

Ája Prášková

Dobrý den.Prosím jsme dva dospělí a děti ve věku 9,6,3,1😃.Jak mám koupit vstupné? 😃 Děkuji moc

Jan Jelínek

Pokud chcete absolvovat i Vy (dospělá osoba) s dětmi všechny atrakce, doporučuji zvolit variantu „Vstup pro 4 platící osoby“ (děti do 3 let mají vstup do areálu zdarma). Pokud ale chcete jít pouze jako doprovod, počítejte s příplatkovou cenou za vstup do areálu ve výši 30 Kč/os (platí se na pokladně) a poukaz zakupte pouze podle počtu zúčastněných osob na atrakcích (mimo dětí do 3 let věku).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru