Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za stříbrné náušnice. Tři varianty se zirkony nebo perlami Swarovski. Udělejte si radost nebo se nechte obdarovat se slevou až 57 %!

4,5 / 5 CARLO ROMANI Praha - Nové Město  (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Carlo Romani

Dobrý den paní Michaelo, takto to má tento slevový portál nastaveno. Ceny jsou zobrazeny u jednotlivého zboží a jsou viditelné. Děkujeme za přání.

Carlo Romani

Dobrý den paní Pěkná, nebudete nic doplácet. Pouze vystavujeme daňový doklad. Zboží máte již uhrazeno.

Michaela Ťuťu-ňuňu Jedlickova

calro no nechci nic rikat ,ale uz si tu pripadam jak debil porad musim psat jen negativa nejenom u tedle nabitky ale celkove… taky me tato nabitka prijde klamana koupit za 149 kc ale pak clovek zjisti ze u kazdych nausnic je cena jina proc misto za 149 neni napsano cena od 149 jako to byva u konkurence… .. ale nerikam ze je todle vase chyba nausnice mate nadherny jen proste u me tendele pristup serveru zarazi jinak vam preji mnoho spokojenych zakazniku nausnice mate krasny …

Veronika Pěkná

Dobrý den, právě jsem si od Vás koupila náušnice s perlami, a chtěla bych se zeptat, jak je možné, že i přes to, že jsem zvolila platbu přes slevový portál a do poznámky zadala kod voucheru, tak mi vyjela faktura od firmy Carlo Romani na 490,–? Budu jim to muset zaplatit, či je to placené jen přes vás a o víc než o vyzvednutí už se nemusím starat?

Carlo Romani

Dobrý den Aneri, ano je možné v jedné zásilce poslat dvoje náušnice. Stačí udělat jednu objednávku, ve které si objednáte dvoje náušnice.

Carlo Romani

Dobrý den Terezo, co je klamavá upoutávka?

Aneri

Dobrý den,
je možné v jedné zásilce za cenu 60,– Kč dostat dvoje náušnice?

Tereza

Trošku klamavá upoutávka, ne?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru