Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jarní kosmetické ošetření pro zářivou a čistou pleť

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den,
je v této proceduře masáž obličeje a dekoltu? Děkuji

Kosmetička

Dobrý den , ruční masáž obličeje a dekoltu tato konkrétní nabídka neobsahuje ale je možná na praní klienta za příplatek . Hezky den !

Barbora

Dobrý den,
je ošetření ultrazvukem bolestivé, prosím?
Děkuji.

Kosmetička

Dobrý den , čistění pleti ultrazvukem je šetrná metoda ale místama je to citlivější , například nos a kolem , máme tam nervové spoje.

Kosmetička

Dobrý den, ne neni vhodné , Vy potřebujete spíš laserové ošetřeni . Laserový světelný paprsek se v cévě mění na tepelnou energii, žilku uzavře a ta se vstřebá. Kvalitní lasery mají chladicí systém, který brání poškození kůže, pracují rychle a téměř bezbolestně. Cítit je štípání, které sice nemusí být úplně příjemné, ale dá se vydržet.

Marie

Dobrý den, je ošetření vhodné i pro suchou, citlivou pleť s rozšířenými žilkami?

Moc děkuji za odpověď.

Helča

Dobrý den,

bylo by možné i přesto, že se jedná o čištění ultrazvukovou špachtlí ošetřit a vyčistit některé ,,pupínky" jehličkou? Mám léta jeden pupínek v podkoží, pravděpodobně bez chirurgického ošetření nebo jehličkou se ho nezbavím…Bylo mi řečeno, že se jedná o akné. Pleť mám pravděpodobně smíšenou a občas trpím a zhnisanými pupínky. Myslíte, že i v tomto případě mi ošetření ultrazvukovou špachtlí pomůže? Nikdy jsme na tom nebyla, vždy pouze na mechanickém čištění.
Předem děkuji za odpověď.

Kosmetička

Dobrý den , na základě toho co píšete je vidět ze se jedna o problematickou pleť . Pokud hnisave projevy akné se opakuji i dlouhodobě po návštěvě kosmetičky , doporučila bych Vám konzultaci s lékařem protože Vaš problém vypadá na dermatologický. S pozdravem !

Jana .

Dobrý den, je možné i ruční čištění pleti a jaký je doplatek za barvení obočí a depilaci nad horním rtem. Je v ceně také masáž obličeje a děkoltu? Děkuji

Kosmetička

Dobrý den , na čistění pleti používám přístroj z hygienických duvodů, doplatek za barvení obočí 70kč a za depilaci horního rtu 50kč, masáž obličeje a dekoltu neni součásti slevové nabídky . Děkuji za pochopení.

Dobrý den, je možné ošetření v těhotenství? Moc děkuji

Kosmetička

Dobrý den , ano je možné i v těhotenství,pro­tože ultrazvukové vlny působí při čištění pouze na obličeji..Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru