Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vysavač iRobot Roomba 774: bez námahy uklidí koberce i plovoucí podlahy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Aba Aba

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, jestli se jedná o opravdu zcela nové vysavače? Myslím tím, jestli nejsou repasované nebo něco podobného.

Děkuji za odpověď.

info@roboticky-vysavac.cz

Dobrý den,
jedná se opravdu o nové robotické vysavače.

Jiří Bartoš

Máme Roombu 760, už dva a půl roku nám perfektně slouží. Necháváme vysávat dvakrát do týdne. Perfektní pomocník. Máme poměrně členitý byt. Vždy se dokáže přesto vrátit do své stanice. Jediné co děláme, že zvedáme židle. Jelikož máme takové ty se spojitýma nožičkama a na těch se občas zasekl, ale aspoň se trošku protáhneme. Prahy přejíždí celkem v pohodě. Časovač máme nastaven na dobu, kdy nejsme doma. Jinak dělá docela velký kravál. Na vysávání u kávy to není. Doporučuji.

Slevomat.cz

Pane Jiří,
děkujeme Vám za hodnocení, které ho si vážíme. Myslím si, že bude i důležité pro zákazníky, kteří mají o koupi zájem :-)

Hezký den, Markéta

Roman

dobrý den, dokáže přejíždět i prahy ? díky

info@roboticky-vysavac.cz

Dobrý den,
robot zvládne přejet prahy do výšky 1,5cm – 2cm.

Rostislav Baláž

Dobrý den. Nenašel jsem na model 774 moc recenzí, nicméně na model 770 jich je spousta. Jaký rozdíl (jestli vůbec nějaký) je mezi těmito dvěma verzemi? Děkuji za odpověď.

info@roboticky-vysavac.cz

Dobrý den,
máte pravdu jedná se o totožný model, pouze model 774 je novější robot s baterií XLife http://www.roboticky-vysavac.cz/baterie-irobot-roomba-xlife nové generace s prodlouženou životností, dobíjecí adaptér má již součástí dobíjecí základny a obsah balení robotů je rozdílný. Recenze lze určitě využít co se týče funkčnosti robota.

Jan Pták

Dobrý den
uvažuji o koupi, mám iRoombu řady „6“, V čem je řada „7“ lepší – inovativnější? Děkuji ?

info@roboticky-vysavac.cz

Dobrý den,
modely řady 700 jsou oproti řadě 600 vybaveny duálním HEPA type filtrem pro lepší filtraci vzduchu, profilovaným pogumovaným nárazníkem se zpomaleným dotykem, optickou detekcí nečistot a indikátorem plného sběrného koše.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru