Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zlaté burger menu: burger, sekt a cheesecake s 22karátovým zlatem

4,7 / 5 Tom´s Burger Praha - Vinohrady  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Nechápu, proč máte v popisku fotografii z burgerem z Tom´s Burger. Už tohle se zdá nějak podezřelé. Je možné získat „potvrzení“ o zlatém plátku?

Tom's Burger

Dobrý den, jelikož jsme Tom's Burger, tak máme fotografii s burgerem z Tom's Burger, ale nechápeme co je na tom podezřelého. Prokázat původ zlata není problém a dokonce to bylo to první co Slevomat zajímalo. Pokud bychom to neprokázali, tak zde tyto luxusní burgery ani nemůžeme nabízet.

Lenka

Obávám se, že nechte se překvapit není úplně rekace, kterou by tu chtěli zákazníci číst.Nic ve zlém, ale pokud dáme za hambáče litr a víc, tak bych ráda věděla, co konkrétně je plátkem zlata míněno:-)

Tom´s Burger

Dobrý den,
22 karátovým plátkem zlata v burgeru je míněna velikost 8 cm x 8 cm = 64 cm2, dále je 22 k. zlato přidáváno do Bohemia sektu a na Cheesecake.

Princess Prasóó

To zlati se opravdu jí?

Tom´s Burger

Ano, zlato se opravdu jí. Dokonce lze zakoupit tzv. koloidní zlato, které se pije a má léčebné účinky. První zmínky o použití zlata k léčení jsou z doby přibližně 5 000 let před naším letopočtem, kdy vznikla ájurvédská medicína.
Koloidní zlato má mimořádně silný vliv na psychiku a intelekt. Povzbuzuje tvořivost, zmírňuje napětí, uklidňuje, pomáhá při ovládání emocí. Zlato má také příznivý účinek na fyzické zdraví: harmonizuje a regeneruje vitální síly v těle, upravuje krevní tlak. Pomáhá udržovat mladistvou a pružnou pokožku, harmonizuje činnost žláz s vnitřní sekrecí, upravuje hormonální a sexuální činnost žláz, posiluje srdeční činnost. Zlato má vysokou elektrickou vodivost, což vysvětluje jeho vysoce kladné účinky při přenášení nervových vzruchů.

Jan Krupička

Opožděný apríl? alespoň se vám povedl :D

Slevomat.cz

Pane Jane, tento vtípek není aprílový. Jen se nechte překvapit :-)

Hezký den, Markéta

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru