Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nerezové pískající retro konvice Odelo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jiří B.

Dobrý den,je tedy fakt že jsem také zakoupil konvici na indukci – měla být původně žlutá / ještě jsem to s Pancorpem řešil .. došla zelená – dodavatel nebyl schopen mi potvrdit barvu.. nakonec vyřešeno reklamací a úspěšně .. jsou to konvice z Polska a na Allegro je seženete v té samé kvalitě za 1/2 ceny… horší je to s cenou dopravy…

Marketa Mészáros

Dobrý den,

objednávala jsem u Vás již několikrát a vždy jsem byla spokojená. Bohužel dneska dorazila konvice a jsem z ní docela zklamaná. Dle mého názoru určitě není nerezová, spíše mi to přijde jako barvený smalt. Nemá nerezové dno a ještě je vyrobená v Polsku. Na indukci teda funguje. Omlouvám se, ale posílám zpět. Děkuji a zdravím.

www.panvickyanoze.cz

Dobrý den Markéto,

jedná se opravdu o nerezovou konvici, kterou jsme měli již několikrát v nabídce a vždy byly pozitivní reakce, proto jsme akci opakovali. Mrzí nás, že nejste spokojená, určitě budeme mít v průběhu května akci na jiné konvice. V případě, že budete mít zájem a objednáte napište nám při objednávce informaci, že jste to Vy a my Vám dáme malý dárek.

Hezký večer.

Eva Vycudilíková

Dobrý den,
právě jsem si donesla konvici domů a zjistila,že nefunguje na indukci, jak uvádíte.Jsem tedy pěkně zklamaná a jdu ji vrátit.

www.panvickyanoze.cz

Dobrý den Evo,

dostali jsme zprávu od výrobce, že se fungují na indukci, je to dokonce zobrazeno na balení. V případě, že nefungují, prosíme pošlete zpět, reklamaci nebo vrácení zboží vyřešíme na info@panvickyanoze.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru