Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pronájem moderních apartmánůpro dva i celou rodinu na Klínovci

4,6 / 5 Klínovec apartmány Krušné hory (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý den. Od kdy do kdy je mimosezona a hlavní sezona? Máte volný termín 10.-12.6.? Děkuji.

Kateřina

Dobrý dne Andreo, děkujeme za Váš dotaz a zájem o nabízené ubytování. Mimosezona je do 26/6 a hlavní sezona pak 27/6–11/9. Na víkend 10–12/6 máme v tuto chvíli poslední volný apartmán. Pro kolik osob byste ubytování potřebovala?

Jan

Dobrý den, máme půlročního syna. Chtěl bych se zeptat, zda nám stačí voucher pro dva dospělé, nebo musíme koupit dva dospělí + dítě. Děkuji za odpověď.

Kateřina

Dobrý den Jane, děkujeme za dotaz. Ano, pro pobyt s dítětem potřebujete voucher pro 2+1. Varianta pro 2 osoby je pouze a jen pro 2 osoby.

Daniela Štadlerová

Dobrý den, je součástí vybavení kuchyňského koutu i lednice? Dále by mne zajímalo, kdybych koupila 2 vouchery pro 2 dospělé osoby a dítě, tak bychom měli sedmou noc zdarma navíc? Ještě jeden dotaz máte ještě volná místa v první půlce srpna? Děkuji za odpověď. Daniela Štadlerová

Kateřina

Dobrý den Danielo, děkujeme za Váš dotaz. Ano součástí vybavení je i lednice s mrazákem. Pokud zakoupíte 2 vouchery, každý na 3 noci, v hlavní sezoně, tak máte sedmou noc zdarma navíc. V první půlce srpna je v tuto chvíli ještě volný apartmán 2+kk. Ohledně konkrétního termínu nás, prosím, kontaktujte na mail rezervace@klinovecapartmany.cz. Děkuji.

Hana

Dobrý večer, v podmínkách uvádíte : rezervaci lze zrušit nejpozději měsíc předem, jinak voucher propadá. To není překlep? U jiných pobytů je změna možná cca 7 – 14 dní předem. Měsíc mi přijde opravdu přehnaný. Jinak by se mi pobyt velmi líbil. Děkuji

Kateřina

Dobrý den Hano, děkujeme za Váš dotaz. Ano rezervaci lze zrušit nejpozději měsíc předem, nejedná se tedy o překlep. Máme ale tu zkušenost, že zatím nikomu voucher nepropadl tak, že by zůstal nevyužit. Pokud Vám ale vyhovují podmínky jiných zařízení, kdy můžete rušit pobyt týden před příjezdem, pak bych doporučila vybrat takové zařízení k Vaší plné spokojenosti. Pokud byste se ale rozhodla přesto přijet k nám a máte zkušenost s tím, že často rušíte pobyt na poslední chvíli (např. z důvodu nemocnosti dětí), pak je variantou např. připojištění proti stornu v rámci cestovního pojištění. Máte-li jakékoliv doplňující dotazy, neváhejte se ptát.

Katka

Dobrý den, chtěla bych pobyt na osm dní o velkých prázdninách pro dva dospělé a dvě děti do deseti let. Druhé dítě 5 let. Stačil by mi pobyt pro dvě dospělé osoby a jedno dítě? Stačí mi dva vouchry mimosezona za 1999 Kč? Děkuji

Kateřina

Dobrý den Katko, děkujeme za Váš dotaz. Pro dva dospělé a dvě děti potřebujete voucher pro 2+1 s doplatkem za druhé dítě 250Kč/noc. Letní prázdniny jsou hlavní sezonou, potřebujete tedybna týdenní pobyt dva vouchery v hodnotě
3 499,– Kč.

Leona

Dobrý den,
pokud bych chtěla koupit pobyt v hlavní sezoně pro rodinu – 2 dospělí a tři děti do 15 let, musím tedy koupit pobyt pro 4 dospělé osoby a 2 děti.
Rozumím tomu správně

Kateřina

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Výběr voucheru také závisí na věku Vašich dětí, zda budete potřebovat apartmán 2+kk nebo 3+kk. Pro konkrétní nabídku nás, prosím, kontaktujte na rezervace@klinovecapartmany.cz.

Kateřina

Dobrý den, ano pobyt se psem je možný za příplatek 50 Kč/den.

Tereza

Dobry den, je mozny pobyt se psem, pripadne za kolik? Dekuji!

Kateřina

Dobrý den, ano pobyt se psem je možný za příplatek 50 Kč/den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru