Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrodružný den v zážitkovém parku Zeměráj pro děti i dospělé

4,7 / 5 Zážitkový park Zeměráj Kovářov  (mapa) 2 300 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Petra

Dobrý den, byli jsme u vas 3 roky po sobě a naprostá spokojenost!! Jen jsme se chtěli zeptat jak je to letos s potokem? Loni nám voda hodně chyběla :)

Zeměráj

Dobrý den, moc děkujeme za pochvalu, letos jsme připravili řadu vylepšení a novinek, tak doufáme, že budete opět spokojeni. Potok zatím teče plným proudem, předpokládáme, že loňské suché léto byl extrém, který se snad nebude opakovat. Ale pro jistotu – na tuto sezónu jsme vytvořili nový vodní koutek se dvěma stavidly a mlýnkem, který nevyschne ani v největších vedrech. Má sice rozlohu jen cca 7 × 7 m, ale pro osvěžení bude jistě dostačující. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Vlaďka Z.

Dobrý den, jsme 2 dospělí + 3 děti – roční, 9 a 11 let. Nejsem si zcela jistá, kolik bychom měli koupit voucherů a kolik obyč. vstupenek.
Děkuji.
V.Z.

Zeměráj

Dobrý den,
záleží na Vaší hravosti … Většina aktivit obsažených ve voucheru baví i dospělé. Každopádně bychom Vám doporučili zakoupit minimálně dva vouchery pro děti. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Zuzana R.

Dobrý den, dá se u vás vše absolvovat i s kočárkem? Dě­kuji

Zeměráj

Dobrý den, v areálu se nachází rovné udržované travnaté cesty, s kočárkem se dostanete bez problémů na všechna místa Zeměráje kromě stezky naboso, která je určena výhradně k bosé chůzi a vede ve členitém terénu. Pokud si stezku chcete užít, je možné zde na začátku kočárek zaparkovat, nebo ho nechat u hospůdky, a absolvovat stezku třeba s miminkem v náruči. Batolata již stezku obvykle nadšeně zvládají. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dobroslava Svatošová

Dobrý večer,prosím kolik km je to k Vám z Prahy?Děkuji Svatošová

Zeměráj

Dobrý den, záleží na tom, ze které části Prahy. Ze Zbraslavi je to 78 km – hodina autem. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Darina Zámrská

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám koupit když máme 2 letou holčičku a chtěli bychom s ní k Vám do Zeměráje, ale mít i výhodu si něco vyzkoušet. Je moc sikovná a s dopomocí by toho dost zvládla. Mám koupit jeden voucher a pak jednu normální vstupenku? Když malá je zdarma, ale chtěla bych s ní využít všechny aktivity. Děkuji

Zeměráj

Dobrý den, doporučili bychom Vám přesně to, co navrhujete, tj. koupit jeden voucher a jednu vstupenku potom na místě. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Honza Kolik Kolar

Mam dve deti, 3.5 a 4.5 let. Ma smysl jim kupovat vstupenky zde (s aktivitami). Budou takto male deti schopny vyuzit nabizenych aktivit obsazenych v teto akci? Kdyz budem s manzelkou chodit s nimi, staci nam listek na vstup nebo potrebujeme tez listky ze Slevomatu, co obsahuji doplnkove aktivity? Pocitam, ze je to tak, ze pokud si budu chtit treba taky vyrobit amulet, tak ano, ale pokud mi staci dohlizet na dite, jak si ho vyrabi, tak mi staci obycejna vstupenka? Dekuji.

Zeměráj

Dobrý den, mezi schopnostmi dětí v tomto věku jsou velké rozdíly, ale dle našich zkušeností dítě ve věku 4,5 roku zvládne vše z uvedených aktivit, napomoci mu budete muset jen se čtením nápověd při hledání pokladu a skládání Kamenů času. Dítě ve věku 3,5 roku určitě zvládne výrobu amuletu, když uvidí sourozence pátrat v archeonalezišti, tak určitě bude chtít taky (zde máme případně pro nejmenší děti nově možnost využít paleontologické naleziště zdarma). Ve vesnici máme nyní tři různé hrnčířské kruhy pro různé věkové skupiny a obvykle si výrobu nádoby chtějí vyzkoušet i maminky (v případě, že by to menší dítě nezvládlo). Kopání do míče a hru s kuličkami by malé dítě také mělo zvládnout (případně to za něj může převzít tatínek). Tj. doporučili bychom Vám zakoupit dva vouchery pro děti, pro dospělé by mělo být dostačující zakoupit vstupenky na místě. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Markéta

Dobrý den, 2,5 leté dítě je ještě zdarma nebo musí mít vstupenku?

Zeměráj

Dobrý den, 2,5 leté dítě má vstup do celého areálu zdarma, děti platí dovršením tří let věku. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Marie

Dobrý den,
chtěla jsem jet se 2 vnuky z Prahy veřejnou dopravou.
V sobotu jede přímá linka z Prahy,v 10 hod jsme na místě,to je ideální,ale zpět je spojení komplikované se 4 přestupy a ještě kombinace vlak-autobus,asi nelze počítat s návazností
spoje v případě nějakého zpoždění ap.
V neděli je to přesně naopak,zpět jede přímá linka asi v 17 hod.,ale ráno se nedostaneme tam.
Je nějaká možnost domluvit si v obci třeba levnější přespání,nebo máte na základě místních znalostí nějaký jiný tip,jak cestovat,příp.jaké další aktivity si naplánovat na druhý den?
Děkuji za odpověď.

Zeměráj

Dobrý den, přímo v obci Kovářov je penzion, druhý den se můžete vypravit např. na rozhlednu Onen svět, nebo jiná místa v blízkém okolí – viz. http://www.zemeraj.cz/prakticke-info/zajimavosti-v-okoli, nebo bychom Vám mohli doporučit ubytování v Milevsku (autobusové spoje častější – 10 km), kde můžete druhý den využít např. příjemné místní koupaliště, nebo prohlídky kláštera uzpůsobené pro děti. Areál se navíc nachází cca 8 km od Orlické přehrady, kde je množství různých ubytovacích zařízení a možností vyžití, autobusem se z Kovářova dostanete např. do Klučenic. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jana Randová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám děti ve věku 4 a 2 roky. Má cenu s nimi Zeměráj navštívit nebo je lepší nechat to, až budou starší. Děkuji J.

Zeměráj

Dobrý den, Zeměráj si plně užijí i takto malé děti. Kromě nádherné přírody, zvířátek, různých vnitřních i venkovních pískovišť, skládanek a bludišť jsme letos pro ně nově připravili paleontologické naleziště (zdarma), vodní koutek, který nevyschne ani v horkém létě a kuličkové hřiště. Dvouleté děti mají vstup zdarma, doporučujeme tedy zakoupit jen jeden voucher, většinu aktivit s Vaší dopomocí čtyřleté dítě zvládne. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Andrea

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na cenu 129Kč.
Na vašich stránkách je cena za vstup uvedena 90Kč (běžně před slevou)? je to tedy cena i se všemi atrakcemi, hrnčířským kruhem, amuletem a vším co je v nabídce?

Zeměráj

Dobrý den, ano, přesně tak, voucher zahrnuje řadu aktivit, které v něm jsou přesně specifikované a to v celkové ceně 200 Kč, tj. kromě vstupného je to výroba hliněných amuletů, pátrání v archeonalezišti, mapa k cestě za pokladem, využití kuličkového hřiště, zhotovení nádoby na hrnčířském kopacím kruhu, 9-ti jamkové fotbalgolfové hřiště, herní plán k hledání a skládání Kamenů času. Většina těchto aktivit – snad kromě pátrání v archeonalezišti – je zábavná i pro dospělé. Případně můžete zakoupit vouchery pouze pro děti a dospělí si mohou koupit samostatnou vstupenku za 90 Kč přímo na místě. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru