Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Adrenalinová jízda v nadupané bugině: Protáhněte ji drsným terénem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Milan

Vratnou kauci vyžadujete dost vysokou, v případě, že je vozidlo havarijně pojištěno, mohla by stačit nižší částka. Děkuji za odpověď

Martin

Dobrý den, včera jsem toto diktutoval telefonicky s více zákazníky, a musím uznat, že máte pravdu. V loňském roce jsme měli horší pojistné podmínky a rozhodli jsme se, že kauci snižujeme na 5000,– Kč. Tato informace by se měla v nejbližší době také zobrazit v této nabídce.

Aneta Dvořáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli jsou vůbec v Ostravě nějaké místa, kde by se dala tahle bugina opravdu využít a jsou veřejně a legálně přístupná, protože jen s ní jezdit po silnici je škoda… Děkuji za odpověď.

Martin

Dobry den. S kolegou jezdime do Polanky na louku k rece. Jinak jsou idealni Beskydy, kde je moznosti hromada. Dalsi moznosti je dohodnout se na drahu v Paskove. Moznosti je opravdu mnoho. Faktem je to, ze po silnici si s touto Buggy prilis neuzijete. Hezky den

Lukáš -

Dobrý den, takže když si s sebou vezmu spolujezdce, tak nic neplatí a ani nepotřebuji druhý voucher pro něho? Předem děkuji za brzkou odpověď.

Martin

Dobry den, samozrejme ze nic nepriplacite. Pokud ma spolujezdec ridicsky prukaz, muzete se v rizeni stridat. Hezky den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru