Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Magnetický držák na telefon – praktická pomůcka do auta

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Roman Procházka

Dobrý den, mám na zadní straně telefonu platební kartu (nálepku). Dá se i tak tento magnetový držák použít ? Děkuji

PodržMiHo.cz

Dobrý den, Záleží na velikosti Vašeho mobilního telefonu. Pokud je Vaše platební karta přes celý zadní kryt, tak Vám bude zbývat možnost, dát si kovový plýšek pod tento kryt. Ovšem jestli není přes celý kryt, tak je tu možnost, že se tam vleze i menší kovový plíšek.
Děkujeme za dotaz :)

Ilona Pokorná

Dobrý den,

udrží držák telefon i o velikosti 5.5“?
Děkuji za odpověď.

PodržMiHo.cz

Dobrý den,
Ano určitě, PodržMiHo pevně udrží menší tablet, nebo i GPS, takže Váš mobil bude opravdu pevně uchycen :)

Tomáš korbel

Dobrý den, na jakém principu tento výrobek funguje? Kam se umísťuje druhý magnet a udrží ho co se týče síly? Nepoškodí mi telefon?

PodržMiHo.cz

Dobrý den, Výrobek funguje jednoduše. Držák vložíte do mřížek ventilace. Po té máte v balení dva kovové plíšky. Jeden menší kulatý si můžete nalepit na Vaše mobilní zařízení, a nebo ten druhý můžete vložit např. mezi Váš obal a mobil. (Případně pokud máte více zařízení, tak si do každého vložíte jeden) Po té jednoduše přiložite k držáku :) Magnet je dost silný, zkoušeli jsme to až na 5mm tlustém koženém obalu a bez problému držel. Ovšem, čím tlustší kryt, tím slaběji magnet drží. Vůbec se nemusíte bát, že by Váš telefon měl být magnetem poškozen, sami produkt používáme a fungujeme již přes 6 měsíců a nikdy se nic s žádným mobilem nestalo :)

Mája Stoklasová

Vždycky mě učili že elektronika se má držet od magnetu dál. Nepoškodí magnet telefon?

PodržMiHo.cz

Dobrý den,
Určitě se nemusíte o svůj telefon bát. Tento magnet žádným způsobem Váš telefon neovlivní a ani nepoškodí. Není v našem zájmu prodávat zákazníkům produkt, který by jim jakýmkoliv způsobem poškodil jejich zařízení. Máme stovky spokojených zákazníků, měsíce fungování za sebou a sami produkt používáme. Můžeme Vás ujistit, že žádné zařízení nikdy poškozeno nebylo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru