Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohádková dovolená v Albánii včetně plné penze

4,0 / 5 CK Kovotour Plus Albánie (mapa) 12 prodejů

Hodnocení podniku CK Kovotour Plus

4,0 240×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Ladkajankovska
září 2016
 3,0/5

Albánie, hotel. komplex Harmonia, recepce hotel AS, depandance IBIZA (čtyřposchoďový hotel, mramorové schody)
Počasí pěkné, balkon( balkůnek) příjemný, koupání v moři úžasné, prima cvičení
v bazénu, petangue na pláži, brouzdání v moři, celková atmosféra,3–4 saláty, něco se k jídlu vždy našlo. Nejlepší je to obejít , a pak teprve nandat na talíř. Chutnalo nám jídlo z lilků, jednou směs bez masa, moc dobrá, podruhé s mletým masem. Dobře udělaná játra v rýži. Rýže s kostičkami kuř. masa či těstoviny v sýrovo-smetanové omáčce. Moučníky jsem ochutnala od manžela, opravdu dobré. Polévky zapražené, mixované, celkem bez chuti. Na stole slánka, pepř, olej, ocet a párátka. Místo másla nějaký margarin nevýrazné chuti, sýry dobré. Jídlo s malými obměnami. Dobré marmelády. Smetanové omáčky výborné, se špenátem, houbami, černými olivami atd. Když jsem neměla chuť na maso, dávala jsem si omáčku na bramborovou kaši, moc dobrou. Ryby denně -oběd, večeře, dost rybích kostiček. Moře příjemně teplé. Káva výborná, v plážovém baru i jinde. Levná =100 – 200 LEKů. Za jedno €uro dostanete průměrně 135 LEKů. Nezapomeňte osušky na pláž! Museli jsme je koupit a obarvili jsme si prádlo. Měla jsem oranžovou a na 40°C obarvila všechnu bílou na okr se smetanou. Není to ošklivá barva, ale raději jsem měla bílou. Zkusila jsem vše vyprat znovu, ale barva je asi navždy. Tak na to při balení myslete. Lehátek na pláži je dost pro všechny. Cesta letadlem trvá hodinu a tři čtvrtě, což je úžasné, v letadle si můžete koupit pití a něco k zakousnutí, ale je to drahé. Lepší je vzít si s sebou malinkou svačinku a ovoce. Jeden večer byl Albánský večer, pěkné vystoupení lidové muziky a zpěvu, lidové tance, kdy se postupně připojovali Albánci a krásně tančili všichni, nejdříve v kruhu, pak dělali hada, aniž by kdokoli přestal tančit. Byl to krásný, silný zážitek. Jen mě štvali neomalení a bezohlední lidé, kteří si klidně stoupli přede mě, přestože viděli, že také natáčím. Seřvala jsem je česky a naše „ř“ je vyděsilo natolik, že si rozmyslili vystrčit nos.
Večer živé hudby se také povedl, zpěvačka nekvílela, ale zpívala písně Beatles a další krásné písně. Dojmy z dovolené pěkné.

Koupelna a záchod nezačištěné kousky vedle vaničky, sprcha bez záclony, takže potopa, žádné přihrádky na toaletní potřeby. Postel typu letiště. Zlaté naše postele!
Písečná pláž- písek všude! Moře kalné od zvířeného písku, ale je jemnější, než v Itálii, tak nepořeže oči.
Do 24 hodin diskotéka o kus dál, ale lze přivyknout hlasité hudbě, trochu kvílivé, asi následek Osmanské říše. Ale zakrátko vnímáte jen muziku.

Hodnoceno: 7. září 2016
Hodnocená nabídka: 8denní pobyt v okouzlující Albánii
Naděžda
srpen 2016
 4,0/5
Hodnoceno: 6. srpna 2016
Hodnocená nabídka: 8denní pobyt v okouzlující Albánii
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru