Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Plavba z Benátek do Mykonu – rozšířená plná penze, bazén, vířivky i fitko

4,8 / 5 PT Tours Dubrovník - Chorvatsko

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika

Dobrý den, jaká je cena pro 12-leté dítě?

Pt Tours

Dobrý den,

dítě do 12,99 let je za: 3 200 Kč

4lůžkové kajuty jsou téměř vyprodané. Doporučuji, abyste nás kontaktovala před rezervací.

Dana

Dobrý den kolik by byla cena pro děti? Děkuji Dana

Pt Tours

Dobrý den,

ceny dětí záleží na věku.

dítě do 12,99 let je za: 3 200 Kč
a dítě do 17,99 let je za: 7 500 Kč.

4lůžkové kajuty jsou téměř vyprodané. Doporučuji, abyste nás kontaktovala před rezervací.

Ina

Jdu se jen omluvit a nedá mě to , jen souhlasit s ,,Robin Chovančík,,. Je pravda ,že nazvat to jinak ,tak by to člověka tak ,,nerozhodilo,, a navíc částka opravdu není zas tak přehnaná. To jen já po 12ctihodinové práci jsem už nějak nezvládla počty a k výsledné částce přidala nulu ( 17 000) . Proto ten neuvážený příspěvek :) .Kdyby to šlo tak hned mažu :) . Díky za pochopení.

Hana S.

Toto není dotaz ale hodnocení.Loni jsem využila nabídku Slevomatu na plavbu Západní Sředomoří s CK PTT Tours.Jestli vy všichni,co tu píšete dotazy o spropitném jste na takové akci nebyli-vyzkoušejte to.Pak kritizujte spropitné.Až uvidíte ty hromady jídla a pití,které jsou vám k dispozici opravdu 20 hodin denně,ta naleštěná zábradlí a zrcadla,všude čisto i na venkovních palubách-pak řešte spropitné.Ano,je to luxus pro průměrně vydělávající lidi.Ale obsluha která kolem vás skáče 24 hodin denně a s úsměvem si to zaslouží.Neexistuje aby se vám v kajutě něco ztratilo.Jó,každá sranda něco stojí a já nelituju.Tento typ dovolené je sice finančně náročnější ale kdo má děti,bývají pro ně plavby zdarma a dospělí si tam připadají jako v lepší společnosti.Díky Slevomatu,že zařadil tuto nabídku a díky delegátce z PTT tours za super dovču a zážitky.Je na co vzpomínat.Našetřím a brzy jedu zas:-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano,

jsme moc rádi, že jste na plavbě byla a tolik se vám líbila :-) Žádný člověk by se neměl bránit zážitkům a prožít toho co nejvíce, žijeme přeci jen jednou že? :-) Když jsem nabídku viděla, také jsem říkal, že to rozhodně musím vyzkoušet, tak už spořím do kasičky. Tak se tam třeba potkáme :-)

Hezký večer. Míša

Robin Chovančík

63 euro je 1700 kč a je tam napsane povinne stropitne. Nevim proc to hledate vubec na encyklopedii :D Kdyby vam tam napsali service charge tzv. poplatek za službu tak budete asi uplne zmatena. :D

Ina

Spropitné, případně též diskrétní, diskrece, hovorově dyškréce, tringelt apod. (odtud expresivní výraz dýško) je určitá menší částka peněz dobrovolně přidaná k samotné ceně za nějakou službu, jako výraz spokojenosti zákazníka. Toto je definice z encyklopedie. 63 euro není ani menší částka když dosahuje téměř stejné částky jako zájezd samotný a není ani dobrovolné, když uvádíte jako povinou částku. To se pak zájezd dost prodraží

Pt Tours

Dobrý den,

každý národ má jinou definice spropitného. V USA se dává 15% z útraty naprosto běžně a do restaurace, kde byste dala méně, se už radši nevracejte. :)

Spropitné se účtuje automaticky, ale v případě nespokojenosti se službami Vám ho lodní společnost odečte.

Denisa Černá

K cemu cestovní pas? Do Chorvatska,Řecka a Itálie staci přece OP ne?

Pt Tours

Dobrý den,

cestovní pas požaduje je jedna z podmínek lodní společnosti, aby Vás pustili na palubu.

Jakub Kolingr

Povinny příplatek 63 euro jako spropitne? To je trochu moc, ne?

Pt Tours

Dobrý den,

výši spropitného určuje lodní společnost, rozděluje se mezi číšníky, kteří Vás obsluhují a stewardem, který uklízí Vaši kajutu. Jestli si to zaslouží nebo ne, můžete posoudit sám po plavbě. :)

Jana

Dobry den, to se jedna o slevu 500 do Kajuty Bella s balkonem,–? Pardon, ale pri takoveto castce je to spise smesne…:-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru