Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Láhev na vodu Botanela s různými motivy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Simona Břinková

Dobry den…motiv se zviratky bude jeste??dekuji.

botanela

Dobrý den, počty lahví již navyšovat nebudeme. Motiv zířat se již také 2× navyšoval. Děkujeme za pochopení.

Andrea

Dobrý den, lahev jsem včera obdržela. Po otevření láhev však uvnitř zapáchala a to i po několika vymytích. Nechala jsem přes noc napuštěnou vodu v lahvi a dnes otevřela – stále je načichlé nějakým pachem – plastem.

Ráda bych vrátila. Proto bych se ráda zeptala, jak přistupujete k navracení, zda vracíte i poštovné vynaložené z mé strany na odeslání (je to zvykem u většiny seriózních prodejců ).

Mám zkušenosti se stejnou lahví jiného výrobce (design stejný, velikost, vzhledově i materiál – víčko, pítko, průhledný plast) – tato konkurenční lahev však po zakoupení nezapáchala.

Děkuji za kladné vyřízení.

botanela

Dobrý den, naše láhve nezapáchají, za tím si stojíme. Láhve jsou kvalitní a z tisíce prodaných kusů jste jediná, kdo si na zápach stěžuje. Láhev samozřejmě vrátit můžete, poštovné Vám pošleme zpátky. Pošlete nám to prosím jako doporučený balíček českou poštou, případně přes zásilkovnu s číslem účtu na které Vám můžeme poslat poštovné.

botanela

pošlete nám prosím s lahví ještě paragon.

Jana

Dobrý den. Také bych měla zájem o motiv jarní květy, nešlo by jich ještě opravdu několik přidat? Děkuji.

botanela

Dobrý den, omlouváme se, ale počty lahví již navyšovat nebudeme. Všechny motivy květin jsme v průběhu akce navýšily již dvakrát.

Jarka

Dobrý den! Bude opět v nabídce motiv jarní květiny? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Jarko,
bohužel jsou k dispozici pouze stále aktivní láhve :-)

Hezký den, Markéta

Diana Šlosarová

Dobrý den,
bude ještě doplněna varianta jarních květin? O lahev bych měla zájem, ale tato varianta je aktuálně bohužel vyprodaná. Děkuji za odpověď.

botanela

Dobrý den,
varianta bude doplněna o 40 ks. Sledujte probíhající akci, předpokládám, že se to navýší během dneška.

botanela

Dobrý den, láhev má 0,005 mg/kg.

Pavla

Dobrý den,
co je mez stanovitelnosti? BPA pod 0,005 mg/kg uz nejde detekovat? Kolik ma tedy ta lahev prosim?
Dekuji Pavla

Adéla Vitujová

Dobrý den, objednala jsem lahvičku šestého, a od desátého je jako vyřizuje se, mohla bych se zeptat kdy bude odeslána? Opravdu bych ji potřebovala do konce tohoto týdne. Děkuji.

botanela

Dobrý den, láhev jsme Vám odeslali včera 11.4.2016. Obvykle dojde do dvou pracovních dnů (tzn. dneska nebo zítra). Pokud byste ji zítra neměla, tak se ozvětě, mám od toho doklady, podle kterých se dá dohledat, kde zrovna je. V sytému slevomatu to změním dneska.

Lucie Trejbalová

Ja dekuji,hezky den T.

Lucie Trejbalová

Zaplaceno,dekuji Trejbalova

botanela

jj, vidím Vás tam, zítra láhve pošleme. Děkujeme za objednávku.

Lucie Trejbalová

Dobry den,doba doručení je 8 pracovních dni..ja bych potřebovala lahev již v patek..je reálná možnost,ze by jste mi ji stihli do patku poštou poslat.dekuji za info Trejbalova

botanela

Dobrý den,
to není problém. Objednávka se mě v sytému slevomatu zobrazí, jakmile na účet dorazí peníze za platbu. Pokud láhev zaplatíte dneska, tak Vám ji zítra pošleme.

Jana

Dobrý den, není uveden objem lahve.
Děkuji za doplnění

botanela

Dobrý den, objem láhve je 600 ml.

Lenka L.

Dobrý den,
chci se, prosím, zeptat, zda láhev je BPA free? Děkuji

botanela

Dobrý den, dle nařízení Komise EU č.10/2011 je limitní množství BPA 0,6 mg/kg. Poslední studie EFSA (European Food Safety Autohority) z ledna 2015 reaguje na velké množství vědeckých výzkumů této látky v letech 2011 – 2015. Závěry studie jsou, že bezpečné množství BPA je cca 12,5 x nižší než je stanovené limitní množství z roku 2011. Studie uvádí, že BPA v tomto množství nepředstavuje žádné zdravotní riziko ve všech věkových skupinách (kojenci, děti, dospělí, senioři, těhotné ženy). Mez stanovitelnosti BPA lahví Botanela je 0,005 mg/kg, což je výrazně pod limitním množstvím i pod doporučeními z posledních výzkumů EFSA. Láhve jsou zdravotně nezávadné, což máme potvrzeno i ze Státního zdravotního ústavu v Praze. Pokud by Vás tato problematika více zajímala, podívejte se na http://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/bisphenol.

Jana Kohutová

Proč se nedoporučuje mytí v myčce?

botanela

Dobrý den, kvůli životnosti láhve.

Michaela

Dobrý den, je láhev vhodná i na ovocné a zeleninové šťávy či smoothie (aby působením ovocných kyselinek nedocházelo např. k působení na meteriál lahve)? Děkuji

botanela

Dobrý večer, ano láhev je vhodná na ovocné a zeleninové štávy či smoothie. Láhve botanela jsou testované na kontakt s potravinami a s přehledem splňující směrnice EU.

Jana Bočková

Dobrý den,
láhev je velmi podobná láhvi Equa. Jedná se o pokračování značky nebo je Botanela jenom kopie?

botanela

Dobrý den, Botanela není pokračováním jiné značky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru