Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnejte až tři pivní speciály v hospůdce a pivotéce Na Čepu

4,5 / 5 Na Čepu Plzeň  (mapa) 353 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Petr

Dobrý den,
piva máte úžasné. Jen jsem se chtěl zeptat, zdali je po zakoupení voucheru skutečně nutná rezervace. Občas, když jdu kolem náměstí, tak mě přepadne žízeň a chuť na poctivé pivo, tak bych na ty 3 zašel, ale většinou jsou to spontánní akce.
Děkuji za odpověď,
 Petr.

Slevomat.cz

Dobrý den pane Petře,
rezervace je nutná, ale pokud půjdete okolo náměstí a Vaší oblíbené hospůdky, tak to zkuste i bez :-)

Hezký den, Markéta

Radek Bartl

dobrá, chcete tedy vyčíslit náklady na výrobu 1l piva v malém pivovaru ? Bohužel tohle bychom ale mohli diskutovat někde jinde než přímo tady v téhle nabídce a nevím zda je to vhodné. Slad 1170 Kč / q, chmel pokud budu brát maloobcbodní ceny nejdražší žatecký poloraný cca 560,– Kč /kg, samozřejmě se použije např sládek či premiant za jiné ceny , kvasnice dle druhu a oblíbenosti , předpokládám živé , samozřejmostí je množení kvasnic a jejich opakované použití , takže vyčíslit si to může každý sám včetně daní a nákladů , není to nic složitého . Máte pravdu je naprosto zcestné porovnávat výrobní hodnotu malého a velkého pivovaru, malý pivovar vyjde vždy levněji a pokud se budu držet prodejních cen obvyklých v mém okolí ( po všech nákladech včetně zisku ) koncovému zákazníkovi tak se pohybují max 20 Kč za pivo . Děkuji za diskuzi, pokud máte zájem, pivo vám mohu uvařit nebo dodat scháma pro výpočet nákladů

Tomas Horecky

Radi velice zadiskutuji a muzeme se sejit jinde nez u Nas. Kazda diskuse je v pivovarnictvi velice prinosna a velice rad se s Vami sejdu a podiskutuji. P.S. dekuji za kazdy podnet ke zlepseni sluzeb a diskuzi


Radek Bartl

nezlobte se, děláte si z lidí blázny , nebo tedy neumím počítat? Je tedy zajímavé že v Plzni jej piju opravdu jak píšete vy za 42, v Olomouci minulý týden v sobotu za 26 Kč. Tedy že by ze vzrůstající dálkou klesaly vedlejší náklady které uvádíte ? jen tak mimochodem, jako fyzická osoba si tedy excelent jen tak na stránkách mimoděk objednám za 15,6 Kč. viz http://www.vojedlicka.cz/gambrinus-11-%b0-excelent-50l-6852.html , být vámi asi bych změnil dodavatele, někde asi děláte chybu.

Tomas Horecky

Pokud tedy kupujete excelent 11° za 15, 60 Kc je krasne. Ale Nase pivoteka se soustredi na male pivovary a par strednich. Taky by jsme byli radi, kdyby Nam Male pivovary davali takove ceny jako pivovary prumyslove. Doporucil bych tedy nejdrive se soustredit jakym smerem se Nase pivoteka ubira, tim mam na mysli malo pivovarskou kulturou a vyhledat si Nas na internetu, nez Nas srovnavat s klasickou vycepni hospodou, ktera cepuje jiz dnes prumyslove pivovary. Jinak uvedl jsem v prikladu Plzensky Prazdroj, coz je dnes podle standartizovanych podminek, ktere si sam urcil Prazdroj jako 11°. O Excelentu nebylo zminky. Je naprosto nesmyslne porovnavat vyrobni hodnotu prumysloveho a maleho remeslneho pivovaru. P.S. O Excelentu nepadla ani zminka, tudiz bych jako pivovarecniku doporucil si doplnit indikace.

Radek Bartl

souhlas s panem Kašparem, asi se někdo trošku spletl, sám pivo vařím a vím kolik jsou náklady včetně daně na výrobu atd, bohužel sice pocházím z Moravy ale v současné době bydlím v Plzni a jen kroutím hlavou …cenová politika v Plzni je zcela jiná než na Moravě, to co tady nabízíte jako slevu na malé pivo stojí u nás na Moravě velké zcela běžně a spíš ještě méně , takže děkuji, nechci .

Tomas Horecky

Dobry den. Dekujeme za prispevek. Pokud tedy vite jake jsou vyrobni naklady na pivo, nemuzete po pivotece, ktera je zavisla na vytoci piva a je ziva pouze z toho chtit aby po nakupni cene 0.5l za 25 az 30 kc prodavala 0.5l piva za 31 kc, v tom pripade by byla pivoteka v zisku 1 az 6 kc a z toho opravdu nikdo neni schopen zaplatit naklady jako je najem, energie, obsluha. Vemte v potaz napriklad Plzensky Prazdroj 11°, kdy se nakupni cena pohybuje na 24 kc a v hospodach se prodava za 42 kc. Takze jsem z Vaseho prispevku pochopil, ze v potaz berete pouze nakupni hodnotu jako naklady. Tudiz nepripocitate k tomu naklady ostatni. Dekuji a s pranim krasneho dne Tomas Horecky. P.S. dekujeme za zapojeni do diskuse a doufame, ze Nasi pivoteku navstivite a budete spokojen a ocenite sluzby, ktere v teto cenove relaci poskytujeme.

Josef Kašpar

2 + 1 jsou 3 , ale pivo za 33 korun není žádná sleva !

Josef Kašpar

Proč 2 + 1 a ne rovnou jasně napsat ?

Lemmy

2+1 malé pivo dle aktuální nabídky v hodnotě až 31 Kč

Pokud malé pivo na čepu bude stát třeba 40kč, tak se na něj voucher nevztahuje? Nebo voucher platí? Nebo je nutno doplatit 9kč?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lemmy,

pokud by malé pivo stálo více, tak se na něj bohužel voucher nevztahuje. Je to však malé pivo, tak určitě nebude stát tolik :-)

Hezký den. Míša

Janča

Dobry den,
je hospoda kuracka nebo nekuracka?
Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den paní Jančo,
děkujeme za dotaz :-) v textu už naleznete odpověď, ale prozradím Vám, že restaurace je nekuřácká .-)

Hezký den, Markéta

Zdenka Hudcova

Dobrý den,pochopila jsem správně,že se jedná o 2 malé piva + 1 malé nebo 2 velké a 1 malé a v druhé variantě 2 velké +1 velké?

Slevomat.cz

Dobrý den paní Zdenko,
v první variantě dostane 3 malé piva a v druhé variantě 3 velké piva :-)

Přeji hezkou zábavu :-) Markéta

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru