Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Do Bulharska letecky – 8 dní v půvabném letovisku Primorsko

4,3 / 5 CK Bulgaria Travel Bulharsko (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina

Ještě upřesnění termínu – měli bychom zájem o turnus od 16.8.

Bulgaria Travel

Dobrý den, nejprve bych začala Vámi vybraným termínem. Bohužel termín od 16.8. není v nabídce. Nejbližší termín tomuto je termín 19.8., kde, bohužel, již nemám tolik volných pokojů. Dalším možným termínem je termín od 12.8. – 19.8.2016, zde je volno. Nyní kalkulace. K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje, kde u některých je možno dodat přistýlku. Na přistýlce ubytovatel neakceptuje dítě starší 12-ti let. Rovněž neakceptuje,aby dítě starší 2 let spalo na posteli s rodiči (tzn., že dítě 4 roky, musí být na přistýlce). Vzhledem k věkovému složení celé skupiny je nutno zakoupit 6 voucherů, zde je zase omezení slevy/akce, že sleva je platná při koupi dvou voucherů to znamená, že i když jedna osoba bude sama na pokoji, koupí jednoho voucheru by nebyla splněna podmínka akce. V případě upřesnění, či jiných dotazů mě neváhejte kontaktovat i telefonicky. Číslo je uvedeno v detailech akce. Hezký den.

Martina

Dobrý den, ráda bych věděla, v jaké dispozici pokojů (přistýlky) bychom mohli jet, když jsme 2 dospělí a čtyři děti ve věku 14, 13, 12 a 4 roky (nejmladší nepotřebuje vlastní lůžko). Jaká by byla celková cena? Děkuji.

Lucie Lím

Nebo dokoupit jen snídaně pro dcerku. Děkuji Lím

Lucie Lím

Dobrý den, mohu se zeptat ohledně termínu 22.7.-29.7., 2 dospělý a dítě 2,5 roku. Pokud bychom chtěli polopenzi jen pro nás 2 dospělé? Je to možné? Děkuji za odpověď. Lím

Bulgaria Travel

Dobrý den, v tomto termínu již není k dispozici pokoj s přistýlkou. Mohu Vám nabídnout termín: 15.7. – 22.7.2016, polopenzi si můžete objednat jen pro vás a dokoupit snídaně jen pro dcerku. Hezký den.

Zdeňka Kobylková Šochová

dobrý den.V kolik hodin je nutné být na letišti a je volný termín 18.6.-25.6. pro dvě osoby?a je příplatek za apartmán?Děkuji Šochová

Bulgaria Travel

Dobrý den, odlety a přílety jsou následující: odlet z Prahy je stanoven na 5:20, v Burgasu jste v 8:25,cesta zpět: odlet z Burgasu je 9:10, v 10:25 jste v Praze. Na letišti musíte být v obou případech dvě hodiny před odletem. Termín na který se ptáte je již obsazený. Pokoje v nabídce jsou dvoulůžkové s možností přistýlky. Apartmán není možné připlatit. Hezký den.

Olga

Dobrý den,
jak dlouho trvá transfer z letiště na hotel a kdy jsou zhruba plánovány odlety (ráno, večer…)?
Předem děkuji za odpověď.

Bulgaria Travel

Dobrý den, transfer z letiště do Primorska zabere cca 1 hodinu. Odlety a přílety jsou následující: odlet z Prahy je stanoven na 5:20, v Burgasu jste v 8:25,cesta zpět: odlet z Burgasu je 9:10, v 10:25 jste v Praze. Hezký den.

Katerina

Dobrý den, mohli bychom rezervovat termín od 19.8 do 26.8 pro 4 lidi – 2 samostatne dvouluzkove pokoje? Zítra ráno bych Vam zavolala.

Bulgaria Travel

Dobrý den, místa jsem Vám rezervovala. Hezký den.

Gabriela Spáčilová

dobrý den, chci se zeptat, jestli by bylo možné zarezervovat předběžně termín 15.7. – 22.7., potřebuji souhlas od přítele jestli tento termín bude moci vybavit volno v práci. Objednávku bych potřebovala rezervovat do středy včetně. Děkuji moc za vstřícnost. s pozdravem Spáčilová

Bulgaria Travel

Dobrý den, paní Spáčilová, potvrzuji rezervaci. Hezký den.

Karolina Kalinová

Dobrý den, mám dva dotazy: s jakou společností se letí a zda je na pokoji lednička, příp. i rychlovarná konvice. Děkuji.

Bulgaria Travel

Dobrý den, létáme se společností Smart Wings/Travel Service. Na pokoji je lednice, rychlovarná konvice nikoliv. Hezký den.

ivana

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat jakou formou je podávána snídaně a v jakém čase,zda je možno ještě dokoupit jídlo po voucherů,zda jsou tam potraviny.

Bulgaria Travel

Dobrý den, snídaně je kontinentální – základem je chléb nebo pečivo, může se jednat o různé druhy. Pečivo a chléb jsou doplněny o máslo nebo rostlinný tuk, marmeládu či med. Jako nápoje se podávají čaj a káva. Většinou mezi 8–10 hodinou. Ano, potraviny si můžete určitě zakoupit. Pro příklad uvádím ceny základních potravin. Základní potraviny stojí přibližně stejně jako potraviny u nás v ČR. Příklad (1Lv/cca 14,–Kč): chleba 0,5 Lv, balená šunka 2,80 – 7 leva /záleží na druhu šunky/, minerální voda balená, malá i velká – jako u nás, cena piva odpovídá cenám piva u nás cena nanuků a zmrzlin odpovídá cenám u nás, hlavní chod 5 až 10 Lv, příloha 1 až 2 Lv, salát 3 Lv, polévka 1,5 Lv. Hezký den.

Jana M.

Potřebovala bych v daném termínu pro 2 dospělé osoby. Dalo by se to hned rezervovat dcera s přítele se do večera rozmyslí, moc děkuji

Bulgaria Travel

Dobrý den, ano, termín se dá rezervovat i prostřednictvím této diskuze. Takže si píši a čekám na potvrzení. Rezervace bude na Váš nick Jana M. Hezký den.

Jana M.

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na poplatky za lehátka a slunečník. A jaké jsou ceny zakladních potravin v Bulharsku a kolik stojí menu v restaurací. Děkuji za odpověd.

Termín 22.7.-29.7.206 je volný?

Bulgaria Travel

Dobrý den, cena lehátek a slunečníků se pohybuje max. okolo 10 Lv * 14 Kč. Základní potraviny stojí přibližně stejně jako potraviny u nás v ČR. Příklad (1Lv/cca 14,–Kč): chleba 0,5 Lv, balená šunka 2,80 – 7 leva /záleží na druhu šunky/, minerální voda balená, malá i velká – jako u nás, cena piva odpovídá cenám piva u nás
cena nanuků a zmrzlin odpovídá cenám u nás, hlavní chod 5 až 10 Lv, příloha 1 až 2 Lv, salát 3 Lv, polévka 1,5 Lv. Ohledně dostupnosti termínu potřebuji vědět, kolik osob poptáváte. Hezký den.

Alena

Dobrý den,
prosím o sdělení, zda by nebyl možný odlet z letiště v Ostravě. Hezký den

Bulgaria Travel

Dobrý den, odlet je možný pouze z Prahy. Hezký den.

Veronika

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je zájezd v termínu 22. 7. – 29. 7. 2016 volný? Jednalo by se o 2 dospělé osoby.
Předem Vám děkuji za odpověď.

Bulgaria Travel

Dobrý den, v tomto termínu je volno.V případě zájmu prosím o potvrzovací email.Hezký den.

Lucie

Jakou formou je podávána strava, kterou je možno dokoupit – bufet či kontinentální, popř. výběr z několika menu?

Bulgaria Travel

Dobrý den, snídaně je kontinentální a večeře je výběrem z menu ze dvou nabízených jídel. Hezký den.

Světlana

Dobrý den, pobyt pro 1 dospělou osobu a 1 dítě 7 let. Rozumím tomu tak, že dospělá osoba by koupila voucher a za dítě by byla platba v CK? Příplatky za polopenzi či plnou penzi také v CK?

Bulgaria Travel

Dobrý den, cena platí při obsazení pokoje 2 osobami, tzn. při koupi 2 voucherů. Dětská cena je za dítě na přistýlce do 12-ti let. Hezký den.

Kristýna

Dobrý den,

jak je to se zvířaty? Máme mini psa do 2kg, byl by to problém? Případně co by to obnášelo, Děkuji. :)

Bulgaria Travel

Dobrý den, pobyt se zvířaty není ubytovatelem povolen. Hezký den.

Jana Bartoňková

Dobrý den , je u hotelu bazén

Bulgaria Travel

Dobrý den, paní Bartoňková, u penzionu bazén není. Hezký den.

Leona

To je logické, že na dva týdny potřebuji dva vouchery a na to jsem se ani neptala. Zajímá mě celková cena, protože v ceně jsou letenky a nepředpokládám, že bychom letěli tam a za týden zpátky a znovu tam a zpátky.

Bulgaria Travel

Dobrý den, jak jsem již psala, tato akce se vztahuje POUZE na týdenní pobyty. Letenky jsou takto nakoupené . Pokud chcete jet na 14 dní, musíte zakoupit 2 vouchery pro sebe a 2 pro toho, s kým vycestujete.

Radomír

Je možné vyřešit ubytování 3 dospělých osob? Děkuji

Bulgaria Travel

Dobrý den, pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a ubytovatel akceptuje na přistýlce pouze dítě 2–11,99 let. Třetí dospělý by tedy musel zakoupit další voucher (resp.dva) cena akce je omezena obsazením pokoje 2 osobami, tzn. při koupi 2 voucherů. Hezký den.

Zuzana Vitochová-Ježková

Dobrý den. Kdybych chtěla v termínu od 1–8.7 Dva dospělý a dvě 8mi leté děti.bez stravy počítám dobře 30360? Nebo jsou tam ještě další poplatky. Děkuji za odpověd Vitochová

Bulgaria Travel

Dobrý den, na dvoulůžkový pokoj je možno dodat pouze jednu přistýlku. Ve Vašem případě musíte tedy zakoupit 4 vouchery (2 pokoje). Hezký den.

Leona

Chtěli bychom zájezd na 14 dní, tedy spojit dva termíny. Jaká by byla cena?

Bulgaria Travel

Dobrý den, tato akce se vztahuje pouze na týdenní pobyty. Pokud chcete spojit dva týdny, musíte zakoupit o to více voucherů. Hezký den.

Bulgaria Travel

Dobrý den, ubytovatel akceptuje na přistýlce pouze dítě 2–11,99 let. Hezký den.

Petra

Dobrý den,

jaká cena dospělé osoby na přistýlce?

Pěkný den

Bulgaria Travel

Dobrý den, paní Marková, dítě do 2 let má pobyt za 500,–Kč, bez nároku na lůžko a sedadlo v letadlo. Dítě 2–12 je možno umístit na přistýlku (v doprovodu dvou dospělých osob) za cenu 6.990,–Kč. Hezký den.

Renata Marková

Dobrý den,když máme dvě děti 7m a 3 roky tak musíme zakoupit pro obě?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru