
Termín
Platnost do 30. 6. 2016.
V ceně
- Voucher v hodnotě 1000 Kč na konzumaci veškerého jídla z jídelního lístku
Voucher platí pro libovolný počet osob. Vouchery se dají sčítat.
Omezení
Můžete využít do 30. 6. 2016
- Rezervaci proveďte předem na tel. 224 934 416.
- Zrušení rezervace nahlaste alespoň 48 hod. před domluveným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na jarní deprese bodne vám caprese, na hlad jak poleno jehněčí koleno. Francouzi si zkrátka nenechají zkazit náladu a sázejí na skvostné jídlo.
Pochutnejte si na díle mistrů kuchařů v oblíbené restauraci Universal u Národního divadla. S voucherem si tu vyberete jakékoli jídlo z lákavého menu do hodnoty 1000 Kč. Využít jej můžete v libovolném počtu osob.
Ceny se v restauraci pohybují v rozmezí 95–185 Kč za předkrm, 165–450 Kč za hlavní chod bez příloh a 75 Kč za dezert, takže za jeden voucher si pohodlně pochutnáte na dvou tříchodových menu. Nápoje se hradí zvlášť.
Z čeho budete vybírat
- Velkým salátům vévodí Nicoise s tuňákem a vajíčkem, klasický Caesar s kuřetem či lososem, sladkokyselý Oriental či saláty s kozím sýrem.
- Z předkrmů stojí za zmínku především slávky vařené ve víně, lososový tartar, hovězí carpaccio nebo domácí kachní paštika s tousty.
- Skvostná je nabídka těstovin a risotta zahrnující čerstvé tagliatelle s lososem či s pestem, kuřecím masem a ořechy nebo risotto s kozím sýrem a cuketou.
- Na své si přijdou milovníci masa. Podnik servíruje Hanger steak s pepřovou omáčkou, telecí medailonky „marsala“, pečená kachní prsíčka s omáčkou z brusinek nebo na pomerančích i francouzkého „Coq au vin“ – kohouta na víně.
- Vrchol gastronomie tvoří dezerty – pravděpodobně nejlepší crème brûlée v Praze, skvostný dvanáctiminutový čokoládový dortík nebo čokoládová paštika s anglickým krémem.