Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní adventure golf a další zábava v Počepicích

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Rimi

Dobry den.
Chci se zeptat, kdyz je to celodenni. Tak zda-li mohu hrat napr. 2 hodiny, pak se jit projit, dat si jidlo a pak si jit treba zase na dve hodiny zahrat?!

Hejhal

Ano, přesně takto je možno využít

Pavlína

Koukám na předchozí odpovědi na dotazy a chtěla bych se ještě zeptat, jestli můžu pro mou rodinu (2 dospělí, 13-letý syn a student VŠ) koupit rodinnou vstupenku a rozdíl u dětí oproti max. 140 cm nějak na místě doplatit? Dík.

Adventure golf

Dobrý den,
v tomto případě je možné takto postupovat s tím že student VŠ bude mít 1 hodinu zdarma a osatatní čas hry doplatí dle ceníku viz ceník při předložení ISIC cena 75Kč / hodina.
Budeme se těšit na návštěvu s pozdravem Pavel Hejhal

Adventure golf

Dobrý den,
bohužel voucher není přenosný. Tímto zpusobem by se totiž mohl vpodstatě prostřídat celý zájezd na jeden voucher a to dofám že chápete že provoz hřiště něco stojí. S pozdravem

Pavel

Dobrý den, je vstupenka pro dvě osoby v rámci jednoho dne přenosná, tj. ráno bych šel např. já s manželkou a odpoledne děti (12 a 18 let)? Pak by mi to dávalo smysl, protože více jak 2 hodiny mě to určitě nebaví. Jinak jsme využívali tuto slevu (na 2 hodiny hry) v letech 2012–2014 a vždy jsme se velmi pobavili. Díky za info. Pavel

Slevomat.cz

Dobrý den pane Pavle,
kolektiv zaměstnanců golfu je velice vstřícný, tak se určitě na výměně domluvíte :-) pokud Vás golf vyčerpá, tak se můžete podívat do skanzenu a děti při odpočinku vychutnají místní perník :-) okolí vesnice Počepice ke krásné i na procházku :)

Hezký den, Markéta

Anna Rambousková

Při zakopení voucheru je možnost si na místě vypůjčit golfové vybavení?
Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Anno,
ano v ceně je i vybavení pro Vaše golfové výkony :-)

Anno, moc si to užijte. Mohu prozradit, že jsem místo několikrát navštívila a spojení zábavy, sluníčka a perníkových dobrot je dokonalé :-)

Hezká den, Markéta

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru