Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hubněte rychle a bez práce: Neinvazivní ošetření spalující tuky

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha - Nové Město  (mapa) 220 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dagmar Gallyasová

Tak první ošetření bylo velké zklamání. Moje očekávání byla trochu jiná – pokud jdu na takovou proceduru poprvé a ještě navíc si pořídím 5 procedur, které stojí bez slevy kolem 18.000 Kč, tak bych čekala, že mě nějakým způsobem vyšetříte – prohlédnete, poradí a například se zeptá, jaký řeším problém apod. Prostě příjdete, svlíknete se a lehnete si do přístroje. Po 30ti minutách odcházíte a to vše beze slov. A když se zeptám, kdy jsou viditelné nějaké výsledky tak na to paní nevěděla co říci, samozřejmě, že každé tělo je jiné a každé reaguje jinak rychle. A to je vše co mi řeknete? Pokud si zaplatím proceduru, která ve skutečnosti stojí 18.000 a ve výsledku je vlastně možné, že se žádné změny neprojeví. To myslíte vážně? Já nevěděla co si myslet. Přišlo mi, že se jdu vlastně jenom vypotit a toť vše.

Ronia Clinique

Vážená paní, Dagmar, samozřejmě nás Vaše počáteční nespokojenost velmi mrzela. Naopak máme velkou radost, že se celá záležitost k Vaší spokojenosti telefonicky vysvětlila a vyřešila. Děkujeme za zpětnou vazbu. Takovýchto postřehů si velmi vážíme, protože nám dále pomáhají zlepšovat naše služby. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Hana

Je tato metoda vhodná i pro extrémně obézní osoby? Mám 170kg a abych mohla začít hubnout pohybem, potřebuji alespoň něco zhubnout jinak. Děkuji za zprávu.

Ronia Clinique

Dobrý den, Hano, přístroj Photon Therma Wave je dimenzován do hmotnosti 150 kg, bohužel tedy není možné toto ošetření podstoupit. Nabízíme však i jiné procedury, které by Vám mohli pomoci. Náš personál Vám rád poradí! Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dagmar

Dobrý den, je možné podstoupit proceduru v případě, že mám křečové žíly?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
 Dagmar

Ronia Clinique

Dobrý den, Dagmar, ano je možné tuto proceduru podstoupit, křečové žíly nejsou kontraindikací. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Alena

Dobrý den. Chci se zeptat, zda procedura probíhá v tunelu, který vidím na obrázku a zda je tam klient zavřený celý nebo nebo jak to vypadá.....? Ptám se kvůli event. s „klaustrofobií“
Děkuji za info zpět a přeji hezký den,
Alena

Ronia Clinique

Dobrý den, Aleno, nemusíte se klaustrofobie obávat, hlava zůstává během procedury venku. Člověk je v přístroji „zavřený“ pouze od ramen dolů. Těšíme se na Vaší návštěvu!

Betina

Dobrý den, nejsem z Prahy, tam jezdím jen na víkend a tak se chci zeptat, jestli lze jedno ošetření provést v pátek a druhé třeba hned v neděli?
Děkuji za odpověď, Betka

Ronia Clinique

Dobrý den, Betino, vhodný odstup jednotlivých ošetření jsou 3 dny. Raději tedy doporučujeme podniknout prodloužený víkend v Praze. Záleží však na Vás, náš personál Vám na místě rád poradí s ideálním počtem a rozestupem návštěv. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Eva G.

Dobrý den,

jakou stravu, pití a pohyb musím po vyšetření mít? Jakou dobu musím tento režim dodržovat?
Kolik vyšetření mi doporučujete měřím 162 cm a vážím 58 kilo, mám sedavé zaměstnání a nesportuji. Věk 27.

Děkuji za odpověď,

Eva G.

Ronia Clinique

Dobrý den, Evo, odhadem Vám doporučujeme zhruba 5 ošetření. Veškeré informace a rady jak dále postupovat a kolik ošetření je individuálně pro Vás vhodné se dozvíte na místě od našeho personálu. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Petra

Dobrý den,
od kolika let je tato procedura vhodná?Třeba od 13?
Děkuji.

Ronia Clinique

Dobrý den, Petro, tuto proceduru je možné podstoupit od 16 let. Od 16 do 18 let pak s Vámi musí být zákonný zástupce a musí podepsat souhlas s procedurou. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Zlute Lehatko

Dobrý den,
je možné podstoupit proceduru po angioplastice se stentem?

 Děkuji

Ronia Clinique

Dobrý den, v tomto případě proceduru nepodstupovat. Osobám s vážným onemocněním srdce a po operaci srdce tento zákrok nedoporučujeme. Děkujeme za pochopení.

Kristýna

Dobrý den,

chci se zeptat, zda má procedura ještě jiné kontraindikace než jsou uvedeny. Co například snížená funkce štítné žlázy?
Předem děkuji za odpověď.

Ronia Clinique

Dobrý den, Kristýno,
kontraindikace v souvislosti se sníženou funkcí štítné žlázy nám nejsou známy, každopádně Vám podstoupení procedury nedoporučujeme. Popřípadě vše první konzultovat se svým lékařem. Děkujeme za pochopení.

Lucie

Dobrý den, slibujete úbytek 4–8 kg tuku za 3 týdny. Kolik je k tomu třeba návštěv? Děkuji.

Ronia Clinique

Dobrý den, Lucie,
většinou je třeba 3–5 návštěv, 2× do týdne, až 14 dní. Počet návštěv je však individuální a záleží na Vaší postavě. Jaký počet a frekvence ošetření je konkrétně pro Vás nejlepší určí při první návštěvě personál.
Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru