Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

780 Kč za 90 minut profesionálního focení v ateliéru a kvalitně retušované snímky. Rodinná fotografie, portrét nebo akt v původní hodnotě 1950 Kč.

Iveta Solařová (2 pobočky) Brno  (mapa) 142 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Dobrý den, chci se zeptat, jak tu zmiňujete, že je možné doobjednat vizážistku(ka­deřnici), bylo by možné získat nějaký odkaz na jejich práci? děkuji.

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, zkontatkuji je a zeptám se na nějaký odkaz. ale můžete si privést svoji.
 děkuji

Pavlína

Dobrý den,mám dvě malé děti a chtěla bych si nechat udělat jejich pěkné fotky, chtěla bych se proto zeptat, jestli máte s focením dětí zkušenosti a také zda máte v ateliéru k dispozici nějaké tematické rekvizity k focení dětí?Díky za info.

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, s focením dětí mám zkušenost, rekvizity mám, nedělám však foto, kde váše dítko bude námořník, kuchař, plavčík atd.
 děkuji

suzanne

Dobry den, kdybych prisla sama, a chtela uplne bezne „normalni“ fotky (zadne umelecky akty atd.), spada toto pod ty nabizene „Portretove fotografie“? Mohla bych se v ramci jednoho foceni i nekolikrat prevleci? Dekuji

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, no samozřejmě, vždy fotím ve více oblečeních, s různými rekvizitami atd at nemá klient stejné fotografie nebo fotografie jen jedné série:)
děkuji a těším se

Nada

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné na 1 voucher udělat fotku 2 osob a 2 mazlíčků a potom každého zvlášť. Nemusí to být 50 fotek, stačí nám jen těchto cca 7, bylo by to možné?

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, ano samozřejmě, stačí vám jeden voucher.
děkuji a jsem zvědavá jaké mazlíčky přivedete :)
hezký den

Vladimír

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda máte i nějaké rekvizity pro focení chlapce cca 2roky a jaká je spolupráce s tak malým dítětem.Co když se stane, že nemá dítě svůj den? Víte jak jsou děti nevyspitatelné.Dá se když tak změnit termín podle situace až v atelieru? Děkuji

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, zatím se mi nestalo, že by byl problém s dítětem v ateliéru, ale jak píšete děti nemusí mít vždy svůj den. Většinou klienti zavolají, že se dítě třeba špatně vyspinkalo, což vidí už doma a dáme si jiný termín. Snad vše vyjde :)
děkuji a hezký den

Marcela

Dobrý den, mě by zajímalo, zda na jeden voucher je možné nafotit mě – jako těhuli – pak já s manželem a malým – (obojí okrajově) a hlavně malýho?? nebo raději koupit více voucherů?

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, ano je to možné, záleží kolik chcete fotografií, pokud by jste měli zájem o více fotografií kupte si vouchery dva. Jinak časově bychom to mohli zvládnout.
 děkuji

Markéta Klimešová

Dobrý den,

ještě bych se chtěla zeptat, kolik u vás stojí líčení a účes, pokud byste prováděla vy, a kolik popřípadě líčení od objednané vizážistky..??
děkuji a hezký den

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, líčení máte v ceně focení, účesy zase až tolik neumím, vizážistky nebo kadeřnice jsou většinou kolem 500,– záleží na čase a ceníku vizážistky (450–700,–).
děkuji a také přeji hezký den

Alena Silnicová-Kotolanová

Zdravím,ještě jsem se zapoměla zeptat jestli osůbky,které budete fotit,nijak před focením neupravujete?Nebo poradíte účes a pod.Děkuji Alena

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, záleží na klientce, mohu dolíčit, popř poradit účes, poradit oblečení, mohu vám také objednat vizážistku nebo kadeřnici :)
děkuji a hezký den

Eva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda můžeme přijít na 1 voucher já s dítětem a kamarádka s dětmi a rozdělit si tak focen napůl. Moc děkuji Eva

Iveta Javůrková Solařová

DObrý den, bylo by lepší kdyby jste měli každá jeden voucher, není tohle standartní, pokud se ovšem chcete podělit o čas i počet fotografií a rozdělíte si pak vše tak je to na vás :)
děkuji.

Maria Dolezelova

Dobrý den,


ráda bych se zeptala, do kdy je nutné voucher uplatnit a zda je možné se domluvit na focení i o víkendu. 


Děkuji
Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, platnost voucheru je do 31.10.2012 jak je uvedeno v kampani, focení o víkendu lze dohodnout :)
hezký den

Lucie Musilová

Chtěla bych se zeptat jestli je možné se domluvit na podvečerní hodiny, případně i na víkend?
 Děkuji

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, ano je to možné i podvečer i víkend :)
hezký den

Aneta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho po porodu je vhodné fotit malé miminka? je nutná rezervace terminu již ted, když čekáme malého až v březnu.

děkuji za odpoved a preji pekny den

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, vhodný termín pro focení miminka je dle mého názoru od druhého měsíce (ale smzřjmě záleží na vás, chodí maminky již krátce po porodu) rezervace není nutná, nějaké místečko pro vás najdeme operativně :). děkuji a přeji hodně štěstí

Markéta Klimešová

dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda poskytujete i nějaké dětské oblečení, kožešiny a takové ty věci na focení..??

 Děkuji

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, ano, na focení dětí a miminek mám oblečky, sukýnky, čelenky, šatičky, dečky, kožešinu mám také.
děkuji a hezký den :)

Alena Silnicová-Kotolanová

Dobrý den.Na jeden voucher můžu nechat vyfotit společně 2 dcery a 2 vnučky?Nebo musím koupit víc voucherů.děku­ji Alena

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, myslím že i tohle focení zvládeme během doby určené k focení, takže můžete přijít dohromady na jeden voucher. :)
děkuji a hezký den

Jana

a jeste jsem si uvedomila, ze by se rada zeptala:kdo provadi vyber onech 50 fotografii? Hodne fotografu da na vyber vsechny fotky, co se nafotily, a z nich si zakaznik vybere ten dany pocet, z cehoz se pak nektere vyretusuji. Delate to taky tak, nebo mate jiny postup? Dekuji.

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, většínou je praxe taková, že výběr fotografií nechá klient na mě, vymažu ty nepovedené – mrknuté atd … a nechávám ty dobré, takže jich na cd je většinou více než padesát, pokud jsou fotky hezké a vypadáte na nich dobře je mi je líto smazat :). Vyretušuji ty nejnej. Zatím byli klineti s mým výběrem spokojeni, ale určitě si můžete zvolit, zda si fotky vyberete sama nebo ne. :) vše je na domluve :)
hezký den

Jana

Dobry den, je voucher omezen na pocet osob soucasne focenych v atelieru? Mate i rekvizity pro foceni malych deti? Hracky apod. Dekuji.

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den, není omezen počtem osob, jen velikostí studia, takže max cca 6 osob:). Rekizity pro focení dětí i miminek mam, nedelám však stylizované foto, tedy že dítko vyfotím jako námořníka, kuchaře, automechanika atd… JInak hračky a rekvizity mám. :)
děkuji za dotaz a hezký den

Eliška

Dobry deň, chcem sa spýtať, či je možné nafotiť za jednen voucher rodinnu fotografiu aj umelecky akt. Alebo je to dané len na jeden typ fotografií. Ďakujem.

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, ano, to zvládnem.
děkuji

Andrea

Dobrý den, máte také nějaké zkušenosti se studiovým fotem tanečnic?(akce + pozice)

Iveta Javůrková Solařová

Dobrý den,
tanečnice jsem ještě nefotila. kdyžtak se se mnou spojte, řeknete mi svoji představu jak by měli fotografie vypadat a domluvíme se :).děkuji

Marcela

Je možnost focení v přírodě?

Iveta Javůrková Solařová

dobrý den,
v rámci kampaně Slevomat voucher platí na ateliérové foto. děkuji

Věrka

Dobrý den,


chci se zeptat šlo by to že by jsme přišli třeba 2, a udělali nějaké společné a i samostatné fotky? 


předem děkuji
Iveta Javůrková Solařová

dobrý den, samozřejmě, to není problém :)
děkuji a hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru