Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velký výběr čerstvě pražených káv z celého světa

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marcela

Dobrý den, prosím jak je balen set Nejoblibenejsi? Jsou tri sacky kazdy zvlast? diky, M

Jakub Fiala

Dobry vecer, ano kazda kava je zvlast v balicku.

Václav Žaloudek

Dobrý den, je možná si zakoupit kávu a vyzvednout v průběhu 14dní v Brně? Plánuji tam cestu, ale ještě přesně nevím datum. Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Václave,
osobní problém je možný. Po zakoupení zboží informujte eshop, že zboží vyzvednete osobně v konkrétním datu :-)

Hezký den, Markéta

Radek Švec

Dobrý den, jinou než čerstvě namletou kávu již dlouho nepiju (preferuji french press) a mám rád menší pražírny, proto Vaší kávu určitě vyzkouším. Jen bych se chtěl zeptat jaké pytlíky používáte, nemáte problém s nafukováním z uvolňujících se plynů po pražení? Děkuji za vaši odpověď.

Jakub Fiala

Dobry den, pouzivame pytliky s aromaventilkem.

Irena

Dobrý den, formou Uloženky nebo Zásilkovny zaslat nelze, bylo by to určitě levnější. Děkuji.

Jakub Fiala

Dobrý den, nabízíme dotovanou dopravu přes společnost GEIS až do domu. Zásilkovnu jsme dříve nabízeli ale ukázala se jako velmi neefektivní. Zásilky zůstávali ležet na pobočkách.

Tomáš

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na jaký stupeň kávu pražíte? Díky

Jakub Fiala

Dobry den, pražíme na stupeň Full city. V případě objednávky jednoho druhu v objemu min. 3 kg jsme schopni naprazit i dle individualnich pozadavku.

Lida

Dobry den, kavu si budu vyzvedavat na miste. Je mozne si nechat namlet kavu az na miste, nebo mam poslat email s pozadavkem na mleti kavy, pred jejim vyzvednutim?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Lído,
vytvořte prosím požadavky před vyzvednutím :-)

Hezký den, Markéta

Jules Rendlová

Dobrý den, děkuji za ochotu, takový přístup se jen tak nevidí a chválím! Napsala jsem Vám ohledně výměny email.

Jakub Fiala

Děkujeme za pochopení a přejem příjemné zážitky u šálku čerstvě pražené kávy.

Jules Rendlová

Dobrý den,
v diskuzi jsem se dočetla, že není problém požádat o namletí kávy, takže jsem po zaplacení voucheru poslala na uvedený email (protože při nákupu v poznámce možnost nebyla) prosbu o namletí, napsala jsem, jakým způsobem kávu připravujeme, odkázala jsem se na číslo objednávky.
No a dnes mi přišel balíček s kávou, která sice krásně voní, určitě bude čerstvá a výborná, ovšem namletá není. Já i chápu, že toho asi máte s akcí na slevomatu teď hodně, to mě neberte špatně – ale ta káva je mi prostě tak nějak k ničemu, protože teď bych k ní musela zakoupit ještě i mlýnek, abych si ji mohla vychutnat… :-(

Jakub Fiala

Dobry den pani Rendlova, moc se omlouvame. Zaridime zpetnou zasilku. Kuryr Vam doveze novou zasilku mlete kavy a nemletou si odveze. Moc se za chybu omlouvame.

Jana Havelková

Neodepisujete na email ohledně prosby o pozdější odeslání a nikdo ani nezvedá telefon. Moje objednávka čeká na zaplacení, protože jsem se chěla napřed domluvit. Takto to jde tedy těžko.

Jakub Fiala

Dobry den pani Havelkova, vcera jsem vyridil vice nez 30 hovoru, dnes od rana 18. Tedy zvedam vsechny prichozi hovory. Netusim kdy jste volala ani kdy jste psala. Odpovidame samozrejme vsem postupne jak to kapacitne zvladame. Prioritou je pro nas aby nami dodana kava byla kvalitni a cerstve prazena za velmi vyhodnou cenu. My jsme dodavatele kavy. Slevomat je obchodni portal jehoz podminky prodeje musime dodrzovat. Tedy co se tyka pozdejsiho odeslani, to urcite mozne je. Staci kdyz napisete cislo objednavky a datum pozadovaneho odeslani na email eshop@kopiluwak.eu. Musite vsak pocitat s tim, ze system slevomatu Vam bude asi posilat nejaka upozorneni. Toto mi neovlivnime.

Jana

Dobry den, nabidku 50g balicku na vyzkouseni kavy vitam. Vsimla jsem si dobre, ze na Vasem e-shopu nabizite min. 100g nebo je rovnez moznost koupit mensi mnozstvi? Dekuji

Jakub Fiala

Dobry vecer, na eshopu lze zvolit zakladni mnozstvi 1 g a pote zadat 50 kusu tedy gramu.

Tonda

Dobrý den uplatnění poukazu v délce 60 dnů platí i mimo osobní odběr na prodejně a jak postupovat pro zajištění čerpání do 60 dní?

Jakub Fiala

Dobry den, omlouvam se ale netusim uplne presne jak funguje uplatnovani voucheru. Prosim zkuste se obratit s dotazem na linku slevomatu. My, jako dodavatele kavy, nabizime moznost vyuzit predem zakoupeneho balicku do 60-ti dnu. Tedy pokud napr. chcete vyuzit slevy ale nechcete kavu ihned odebrat, pak staci napsat email na eshop@kopiluwak.eu a my odložíme odeslani kavy do data, ktery si vyberete.

Monika Nováková

Dobrý den, měl bych zájem o Středoamerické klenoty, jen by mě zajímalo, jakým způsobem se káva sklízí (ručně či stroji) a jakým způsobem se získávají kávová zrna (suchým či mokrým způsobem
Děkuji

Jakub Fiala

Dobry den, vsechny kavy v balicku jsou zpracovany mokrou cestou a vzhledem k tomu, ze pochazeji z mensich farem a rostou ve stinu palem, jsou rucne sbirane.

Radka Tichá

Dobrý den,
chtěla jsem se optat, zda-li znáte přímo lidi, od kterých kávu kupujete? Nikde jsem se nedočetla o tom, jestli je káva Fair-trade, tedy jestli při jejím sběru nedělají děti atd.?

Jakub Fiala

Dobrý den, vzhledem k tomu, že nabízíme aktuálně kávy z více než 70-ti plantáží po celém světě tak úpřímně neznáme úplně všechny farmáře osobně. Každopádně zhruba polovinu z nich známe a postupně navštěvujeme další. Co se týká systému Fair Trade, tak tento z principu nepodporujeme neboť se jedná PŘEDEVŠÍM o marketingový projekt. Např. farmářům v Indonésii platíme za kávu v průměru o 70% vyšší ceny než Fair-trade nákupčí. Všem kdo se domnívají, že Fair-trade je opravdu Fair doporučuji navštívit farmáře, jenž jsou zapojeni v systému a zeptat se na zkušenosti. Dále doporučuji pročíst si podmínky pro prodej Fair-trade produktů. Např. my některé kávy nakupujeme za vyšší cenu s Fair-trade certifikací ale nesmíme na naše obaly použít označení Fair-trade neboť nejsme ochotni zaplatit roční vysoké poplatky za užívání značky. Tedy otázkou je komu a za co se platí. Pokud zaplatím za nepraženou Fair-trade kávu vyšší cenu neboť údajně vyšší cenu obdržel i farmář pak proč nemohu bez zaplacení vstupního a poté pravidelného ročního poplatku ve výši desítek tisíc Kč !!! prodávat již dráže nakoupenou kávu jako Fair-trade ? Odpovědí je magické slovo marketingový poplatek. Toto je jen pověstná špička ledovce tzv. férového obchodování. Osobně jsem nepotkal jediného spokojeného farmáře zapojeného do Fair-trade.
Reklamy na Fair-trade jsou opravdu všude a realizovány způsobem jakým se prezentují světové značky typu Hugo Boss, Dior, Prada a další.
Nemohu tedy uzavřít tento dotaz jinak než otázkou k veřejnosti a Fair-trade společnosti. Jaký podíl z konečné ceny Fair-trade produktu jde do kapes farmářů a jaký do kapes reklamních agentur ?

Josef

Dobrý den, nebyla by prosím možnost, při koupení setu Cesta kolem světa, výběr zemí původu káv obměnit?
Děkuji

Jakub Fiala

Dobry den, litujeme ale nebyla. V pripade, ze mate zajem o jine kavy pak doporucujeme navstivit nas eshop na adrese www.kopiluwak.eu.

Dagmar Stupková

Dobrý den, chtěla bych si objednat set CESTA KOLEM SVĚTA. Chtěla bych je mleté, kde to mám v objednávce uvést ? A je nějaký zvláštní způsob přípravy této kávy ? Děkuji

Jakub Fiala

Dobry den, mleti staci uvest do poznamky pripadne napsat na email eshop@kopiluwak.eu a zminit cislo objednavky. Dulezite je zminit jakym zpusobem kavu pripravujete abychom vedeli jakou hrubost mleti nastavit. Kavy si muzete pripravit tak jak jste zvykla. Kazda priprava prinasi jinou chut a proto zadny zpusob pripravy nelze nedoporucit. Charakterizovat rozdily v jednotlivych chutich kavy dle pripravy je opravdu na dlouhe povidani a k tomuto slouzi nase kurzy domaci priprav kavy, jenz naleznete na nasem eshopu www.kopluwak.eu.

Kamila M.

Dobrý den,

můžete prosím specifikovat termín „čerstvě“ pražená? Tzn. pražíte ji až po objednání a je opravdu čerstvě upražená, nebo je pražena několik dní/týdnů dopředu?

 Děkuji

Jakub Fiala

Kávy pražíme denně dle poptávky. Ideální je káva zhruba 11–17 den po pražení. Jako čerstvě praženou kávu lze považovat kávu do 4 měsíců od data pražení. To je období kdy kávová zrna uvolňují CO2, proto mají veškerá naše balení aromaventilek. Všechny námi dodávané kávy splňují požadavek na čerstvě praženou kávu. Ochutnejte a přesvědčíte se sami. Nejsme překupníci. Kávu dovážíme a pražení realizuji vždy osobně.

Jakub Fiala

Po dohode az 60 dnu.

Charlie Spencer

Dobrý den, do kdy je voucher platný/ do jakého data se musí káva vyzvednout? Děkuji

Jakub Fiala

Po dohode az 60 dnu

Perná

Dobrý den
Káva je zrnková nebo namletá?
Děkuji

Jakub Fiala

Standardne posilame zrnkovou ale na pozadani muzeme namlet na stupen dle zpusobu pripravy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru