Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Důkladný cykloservis od profesionálního závodníka

4,5 / 5 VM-Cykloservis Plzeň - Litice  (mapa) 206 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Milan


Dobrý den.Chci se zeptat zda se v stahuje voucher i na staré tří kolo cca 30 let vyrobené v Německu. Plně funkční,přehazování rychlostí v zadním středu. Děkuji za odpověď.

Vm Cykloservis

Zdravim,jestli to pujde poslete mi foto toho stroje na moje stranky,kouknu na to a domluvime se.urcite nejake ukony by se dal udelat,ikdyz do montazniho stojanu to asi nedostanu.Diky za zajem

Jindřich Kodýdek

Vřelé díky za odpověď; těším se na servis u vás.

Jindra

Dobrý den,

jste schopen/ochoten mi provést i servis u malého skládacího bicyklu s 20" plášti? A to nejlépe tak, že bych kolo dopoledne odevzdal a odpoledne si jej vyzvedl (nejsem z Plzně a pouze tudy občas projíždím).
Skládačka je zánovní a v dobré kondici, jen by před sezónou potřebovala lehce vycentrovat. Díky za odpověď.

Vm Cykloservis

zdravim,jestli je kolo v kondici a nenajdu nejaky vetsi problem,mel bych Vam ho odpoledne vratit tak jak by jste potreboval.Myslim ze Vam mohu takhle vyhovet.

Andrea

Dobrý den, mám cca 20 let staré kolo (silniční – podobný typ jako Favorit). Pár let leželo v dřevníku, takže je momentálně nepojízdné. Pokud si koupím voucher Standart plus a samozřejmě doplatím materiál atp., dáte mi ho do provozu nebo se specializujete pouze na novější a značková kola? Děkuji za odpověď.

Vm Cykloservis

Dobrý den, dávám do kupy jakkoli staré kola, ale bylo by dobré mě předem telefonicky kontaktovat ohledně bližší specifikace kola a jeho stavu. Stačí sms a ozvu se zpět. S pozdravem, Václav Metlička

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru