Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pronájem fanoušků – lidi do obecenstva, na náměstí i na tribunu!

Síladavu.cz Praha  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Honza

Dnešní závěr komentářů je úplně nejlepší se spoustou skrItých významů, Chápu, že některé příspěvky jsou jenom nesmyslI, ale celkově jste mě ohromě pobavili jak originální nabídkou, tak projeveným postojem, že vám záleží na tom, aby naše zem neklesala hlouběji a hlouběji do temoty. Děkuji vám a fandím… nákupy obyčejně provádím přes účet manželky, takže na tomto mém účtu není moje věrnost tolik patrná. Zdravím a těším se na další nabídky. :-)

Slevomat.cz

Děkujeme Honzo za projevenou podporu a krásný příspěvek :-) V tom případě prokazujete věrnost hned nadvakrát – manželce a přes ni i nám :-)

Sixtová

Jarka – vy mě urazit nemůžete, to může jen člověk na úrovni… a kdžy vám nevoní demokraticky zvolený prezident, tak si běžte třeba potřepat rukou s knížetem – jestli se už vzbudil a klidně si mu na mě postěžujte…

Marek Pilch – no vidím že vy jste přeesně ten typ, co nakupuje fanoušky na vítání uprchlíků…

Týna – na ránu – nebo spíš po ráně do hlavy, když máte potřebu urážet druhé… já jen slušně vyjádřila svůj názor na skritou politickou propagandu… ale zapoěmla jsem že ani to už se vlastně nesmí, vždyť přece máme ' evropskou demokracii' – a komu lezete do pr- vy? knížěti, kalouskovi, imigrantům??? Navíc nevím co do toho motáte Prahu? já nejsem rodilá pražačka, a ani nevím co má praha společného s komunisty – ty volí především lidé z malých měs – takže než budete veřejně plácat nesmysli, tak si doplňte vědomosti!

Maggie – vzhledme k úrovni celé diskuze a pokročilé noční hodině mi to nesotjí za kontrolu pravopisu – navíc je to internetová diskuze, ne diplomka z českého jazyka, ale už dávno sjem si všimla, že kdo nemá sám co rozumného k věci říct, naváží se do pravopisu ostatních… jak krásně ubohé, že?

Emílie – to se pletete že se neumím zasmát, naopak mám velký smysl pro humor – ale podle mého musí být humor VTIPNÝ a INTELIGENTNÍ – a tohle není ani jedno, ani druhé. A pokud se spokojíte s podprůměrnými politickými narážkami jako s humorem, neodsuzujte kůli tomu lidi, co mají lepší vkus. A pokud jde o klapky na očích, ty má naopak ta druhá část veřejnost – já až moc dobře vidím co se v této společnosti a době a děje, a není to zrovna k smíchu! Politika zatažená tam kam nepatří! Za nakreklená tykadla bezvýznamným politikům se zavírá do vězení, ale za urážky a házení předmětů na lidem zvolenho prezidenta potlesk v médiích! A tohle vám jistě nevadí, hlavně to tohle vám připadlo vtipné a ostatní mají podle vás klapky na očích… aneb blahoslavení budit chudí duchem, že…

Janinka Batovcová

Beru všechny,platím cash :D sranda musí být!!!

Slevomat.cz

Mluvíte nám z duše Janinko :-) Už moc voucherů nezbývá, tak neváhejte s koupí :-)

Alena

Dobry den,fakt skvely vtip.Nevidim na tom nic spatneho proti prezidentovi,vzdyc­ky se holt najde nekdo,kdo se potrebuje zviditelnit a dela zbytecne problemy.Vzdyt jde o srandu.Pani Sixtova a jeji priznivci uz zapomneli,co je april.A pan Zeman by se tomu zasmal take. Diky za skvelou nabidku,jako kazdy rok,jste super.

Slevomat.cz

Paní Aleno,
přesně tak! Na tradice se nemá zapomínat :-) Tak na to můžu jen říct ať se těšíte na příští rok :-)

Hezký den, Markéta

Jirka Hanousek

Co se front v Kauflandu týká, zdá se, že Síla davu, zvlášť vyššího věku už je u vás zcela vyprodána. Skvělý nápad!

Jana Václavů

Dík za ten povedený fór! Vtipný, aktuální, výstižný – mluvíte mi z duše. Čtu pozitivní ohlasy na předchozí apríly, bohužel je neznám, ale myslím, že ten letošní těžko něco překoná.

Slevomat.cz

Paní Jano, uniklo Vám hodně,ale to nevadí, jak jsme již zde mnohokrát zmínila, tak takových dnů naruby nás společně ještě čeká :-)

Hezký den, markéta

Jiri Duron

3000 fanousku na tri dny, jeste by to chtelo pronajem 3000motyk a hura do vinohradu :)

qwjeta

Naprosto dokonalé! Po loňském úspěchu se sklepnimi kojemi jsem s napětím čekala, s čím přijdete letos. Super, díky za pobavení!

Slevomat.cz

Začíná to být tradice :-)

Hezký den, Markéta

Zdena Tomaňová

Budou česky mluvící nebo je dodáváte i se slovníkem ?

Slevomat.cz

Zdeno, se slovníkem nebo bez slovníku. Rukama se každý dorozumí :-)

Hezký den, Markéta

Alex Skribuckij

Chci koupit 12000 fanoušků, aby zatleskali Kalouskovi a Štetinovi za výborný herecký výkon na Hradě. Jak to ale udělat, kdyz max. nabídka je 3000?

Emílie

Dost dobrý!!! :D Mě to pobavilo a většinu také. A těch pár kousků, co se neumí smát a navíc maj klapky přes oči, to určitě přežije :))

Slevomat.cz

Emílie, jsme rádi, že máte stejný humor! :-)

Hezký den, Markéta

Lucie Furmanová-Kudláčková

Dobry den, kolik by stal jeden kousek pres noc, ktery by privital meho manzela po navratu ze sluzebni cesty? P.S. nemusi byt ani obleceny..tatranku dostane v cene..diky Lucka 😂😂😂

Jarmila Doležalová

Super nápad. Beru všechny. Budou mi uvolňovat cestu v našem, nikoliv hlavním městě při průjezdu autem. Asi to tak bude rychlejší a třeba se někdo zamyslí nad nesmysly, které tu dělají.

Slevomat.cz

Jarmilo to je super nápad :-) Sice to nebude tak rychlé, ale mohly by vaše auto nosit a všichni by zastavovali úžasem, takže byste měla vlastně volnou cestu :-)

Pepíno

Dobrý den!
Já bych potřeboval tak cca 3 fanoušky (ženského pohlaví) na max 5 minut. Fandili by a jásaly, jak jsem skvělý a báječný během privátní chviličky s mou partnerkou. Ta je furt nespokojená a mrmlá, tak aby viděla, jaký jsem borec!!!

Jaro Dolejs

aaaa Magie, ty koukam rada Klvanu, v tom pripade změn lokal,a ja mam radost jak kvicite směrem k hradu a rechtam se smichy 😀😀😀

Veronika

Mě by zajímalo, kolik lidí si to koupilo. Jestli se někdo nechal napálit ;) Jinak díky, pobavila jsem se :)

Slevomat.cz

Veroniko nabídka už je skoro vyprodána, proto už dlouho neváhejte, ať na vás fanoušci taky zbydou :-)

Linda Michálková

Fakt dobrý nápad, gratuluji :-D :-D :-D

Slevomat.cz

Lindo děkujeme za pochvalu :-) Určitě už dlouho neváhejte, aby se akce nevyprodala :-)

Erizabeth

Konečně super nápad, taková služba se vždy hodí a tady bylo stále ticho po pěšině. Potřebuji 365 dnů v roce… vždy, když jsem v práci… ale co ubytování? Na stravu jsem odpověď již našla :-). Doufám, že se nejedná o veřejně prospěšné práce, preferovala bych bezúhonné mladé lidi :-). Co se týká politikaření… nechápu, vůbec mě nenapadlo toto spojení… hold potrefená husa se vždy ozve… takže, kdo neustále potřebuje obhajovat?!
Slevomate, povedlo se, pobavila jsem se a děkuji za hezčí den s úsměvem!!!

Slevomat.cz

Erizabeth napiště nám vaše směny na tento rok, abysme vás mohli pobavit vždy v práci :-) Ubytování také není v ceně voucheru, pokud si tedy objednáte větší množství na více dnů je nutné mít velkkou zahradu a spustu stanů, aby měli kde přenocovat :-)

Jarka

Ráda bych tady něco uvedla na pravou míru.

Ano, doznávám se, ty pozitivní komentáře tady jsou od fanoušků, které jsem si dnes po půlnoci pronajala. Má jich být 3000 na 3 dny, ale kolik těch komentářů bude celkově, to říci nemohu, protože spousta fanoušků neumí česky a ostatní bohužel sem tam udělají nějakou tu chybku. To se holt stává, čeština je těžká.
Jednala jsem na popud Slevomatu, od kterého jsem dostala miliardu kreditů, kterou hodlám využít na příští volební kampaň.

Jinak, Slevomate, super! To, že se nezavděčíte všem, se bohužel stane. V textu jsem teda osobně žádné urážky nenašla. Fanoušci hradu jsou v hledání prostě lepší (tedy až na pana Ovčáčka, který pořád hledá jistý článek)

Zdravím všechny a přeji veselého Apríla :-D

Slevomat.cz

Jarko teď jste mě málem nachytala :-) Jsme rádi, že vám vouchery posloužila, jste naše první zpětná vazba na tuto nabídku :-)

David

Kombinaci vice poukazu mohu prodlouzit dobu pronajmu? :-) Potreboval bych fanousky az do konce cervna a zbyvajicich 40 poukazu nestaci :( Jinak super vtip.

Slevomat.cz

Davide a budete je mít kde ubytovat. Myslíme, že nevydrží tak dlouho nespat :-)

Martina Kalinová Augustová

Super, tohle mne pobavilo hodně, víc než u konkurence:-) Objednávám třetí variantu. 100 fanoušků na půl dne. Až přiletím z dovolené budu jako serebrita.

Slevomat.cz

Je třeba si dělat radost, Martino :-) Kdy přiletíte, půjdeme fandit taky :-) protože pro nás jste :-)

Dagmar

Nádhera, lepší než loňská Blanka.

Slevomat.cz

Děkujeme za pochvalu Dagmar :-) Musíme jít s dobou, abychom nezůstali pozadu :-) Už jste si zakoupila voucher? :-)

Maggie

Jaroušku, šup k zájezdu na KLDR! Vy ten kurz češtiny potřebujete jako sůl! ;-)

Slevomat.cz

Maggie na této nabídce zájezdu již pracujeme, nabídka se u nás objeví co nejdříve :-)

Jaro Dolejs

rado se stalo, jiste si ty penize zaslouzite :] :] …

Jaro Dolejs

jsem to trefil, me je to jasny, ae v poho ja to nikomu nereknu :]

Jaro Dolejs

no ja se rechtam jeste ted…prozradily jste jak vznikaji manifestace cervenejch karet :] a to bude Klvana kvicet :]

Slevomat.cz

Tak v tom případě budeme mít tento měsíc velký plat, děkujeme :-)

Lu

Bezvadnej apríl!! Naladili jste mi prima náladu 👍🏽👍🏽Jste fajn parta a při telefonickém hovoru vždy velmi ochotni a příjemní 😊
Mmch. je fakt bežnè „pronajímat“ si lidi na RŮZNÉ akce včetně celebrit…
P.s. Pani S by měla trochu „oprášit“ gramatiku — „se zdrav Í m? rozumem“?? Přeji všem prima den! 😃

Slevomat.cz

Lu tak teď jste nás potěšila, děkujeme vám za tak krásnou pochvalu :-) Vždycky jsem si říkala, proč třeba na koncertě Madonny je vždycky vyprodáno ještě než se začnou prodávat lístky a teď už mi to je jasnější :-) Mějte krásný a usměvavý den i přes aprílové počasí :-)

Jaro Dolejs

kdo vas za tyhle keci plati :] Klvana nebo schapiro? :]

Slevomat.cz

Jaro naším platem je váš úsměv :-)

Slevomat.cz

Pane Jaro,
ani jeden .-) ale díky za tip.

Hezký den, Markéta

Alena Kašíková

Zdravím. Při loňském nákupu malého sklípku jsem rozšířila „naše řady“ zákazníků slevomatu díky svým známým. Dnešní nabídka opět SKVĚLÁ – APRÍLOVÁ… Mohla bych je koupit pro úplné zaplnění Karlova mostu? Nerada se tam procházím sama.....Mohli by zase pro změnu fandit našim památkám, dát si čínu nebo masáž…

Slevomat.cz

Jasně Aleno, je pravda, že na Karlově mostě je vždycky prázdno a je to smutný :-) Jsme rádi, že jsme vás pobavili, to lahodí naším uším (očím?:-))

Věra Vítová

Nic moc. Politika SLEVOMATU nesluší. A vaši „zákazníci“ se tu navzájem urážejí. Pro mne zklamání. Raději mi ani nic neodepisujte.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Věro,
rozhodla jsem se, že Vám odepíši, i když píšete, že odpověď nepotřebujete.
Každý má jiný smysl pro humor, tak chápu, že zrovna každému jsme nemuseli padnout do noty. Berte to jako žert a snad více potěšíme příští rok.

Hezký den, Markéta

Ivana Kronychová

Fandím…super fór, pobavilo:-)) Hezký aprílový den.

Slevomat.cz

Děkujeme a těšte se na příští rok :-)

Hezký den, Markéta

David Procházka

Kolik by stálo 3000 fanoušků jen na 3 hodiny? Budeme mít v sobotu koncert a chodí nám tam furt jen tak kolem 300, tak je to smutné :-(

Slevomat.cz

Davide, tak v tom případě uděláme nějakou super nabídku :-) Pokud si zakoupíte 10 voucherů, přijde vám celý Slevomat fandit zdarma jako bonus :-)

Slevomat.cz

:D to nevím, jestli se sleva vyplatí. Dejte první sud piva zdarma a uvidíte, že se fanoušci na koncert přijdou.

Hezký den, Markéta

Michaela

Vaše apríly pokaždé pobaví :-)

Slevomat.cz

Michaelo, tak to jsme rádi! Sranda musí být!

Hezký den, Markéta

Pavel Kubánek

Loni s těmi skladovými prostory v Blance to byl propadák.
Já si jeden sklípek pořídil a vždy když před ním zastavím, abych si vzal věci, tak na mě ostatní řidiči troubí a několikrát už mě vyhnala Policie.
Dnes by se mi hodili fanoušci s auty. Udělali by vždy v Blance před mým sklípkem zácpu a já bych si v klidu mohl přerovnávat věci.

Slevomat.cz

:D tak škoda, že jste si fanoušky nekoupil, ale s tou zácpou nevím :-) asi by nebylo moc nadšených řidičů, kteří by v kolonách kvůli Vám čekali :-)

Krásný den :-)

bret

Můžu si pořídit jen fanynky?:)) na ty tři hodiny mi to bude stačit:))) a jinak p. Sixtová je taky apríl?:)))

Slevomat.cz

Brete, zkusíme zařídit. Máte nějaké speciální požadavky na fanynky?

Richard

Tak to je hodně povedený APRÍL.
Musím uznat, že jsem se nechal nachytat.
 :-))

Slevomat.cz

TAk to máme radost? A zakoupil jste?

Kristína

Je možné koupit si i jen 2–3 fanoušky? Chtěla bych, aby mně doma konečně někdo pochválil, ale máme malý byt a 5 dalších lidí se sem nevejde :-/

Slevomat.cz

Tak mohou chodit po skupinkách. Třeba pak dojde k výměně a nějaký chválicí fanoušek vám zůstane doma natrvalo :)

Eva Ch

No to je super !Pokud počítám správně vychází mi cena v poslední variantě na 1 fanouška cca 0,26 Kč za hod .Kolik je maximální počet voucherů na objednávku ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo. Děkujeme za matematicko ekonomickou analýzu :-) za to máte vip právo zakoupit neomezený počet fanoušku, ale pozor na prostor.

Mám rád Zemana a nejsem ovce!

Politikaření slevomatu fakt nesluší, docela trapný.

Slevomat.cz

Tak určitě je můžete využít na fandění kdekoliv :-)

Vilma Kovaříková

Já je beru těch hodně…vždy až půjdu ráno do Lidla -až bude akce na to jejich oblečení,zacpou vchod a než si jáááááá nakoupím tak do krámu nikoho nepustí.Každý čtvrtek je to v Lidlu o život lidi se tam perou,nedá se dostat vůbec k regálu ani v poledne kdy už tam skoro nic není,věci jsou rozházené,po zemi,pošlapané..no hrůza.hihihi tak jsme Slevomate domluvení jooo???? ahoooj a hezký aprílový den i když tam leje…V.

Slevomat.cz

Tak to je super nápad, Vilmo. Určitě by se našlo víc obchodů :-) I vám hezký apríl. :-)

Lucka

Krásnýho APRÍLA – je to dobrý, ale tu jednosměrnou cestu k Marťanům to nepřekoná. To bylo fakt boží-jen tak dál, už se těším na příštího Apríla-teda jestli se toho dožiju. Mějte se fajn

Slevomat.cz

Pokud byste chtěla, Lucko. Mohli bychom se s Marťany pokus spojit a třeba by ještě nějakou cestu zařídili :-)

Maggie

Mohli byste pro paní Sixtovou a další „vlastence“ uspořádat kurz českého jazyka v Číně s výletem do KLDR? Zpáteční letenka jen za příplatek! :-D

Slevomat.cz

Maggi, tak teď jste vymyslela další aprílovou nabídku :-) ale buďme hodní. Každý si musí sám rozmyslet,jestli koupit nebo nekoupit :D

Hezký den, Markéta

Maja Štěrbová

Potřebovala bych doma naštípat horu dříví. Můžu fanoušky využít i na práci (na oplátku bych fandila já jim), nebo mě budou při práci jen povzbuzovat? Kdyby pracovali, uvařila bych jim čínu!

Slevomat.cz

Paní Majo,
já bych řekla, že jste si už dnes uvařila vtipnou kaši :) je hezké, že si hned vymyslíte, jak se fanoušci dají využít. A k tomu na ně myslíte s dobrým jídlem :-D

Přeji hezký den, Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den Majo,

je nám líto, ale tento druh fanoušků bohužel není na manuální práci – zablbnout, zamávat, pobavit jim nedělá problém, ale štípání dříví nemají v popisu práce :)

Bohužel to asi bude na vás, ale za odměnu byste si mohla zajít někam na něco dobrého – v naší nabídce určitě něco najdete :)

Přejeme hezký den.

Blanka

Doufám, že p. Tvrdík dostává Váš newsletter! :)

Slevomat.cz

To nevíme, Blanko. U nás mají zákazníci někdy zvláštní emailové adresy, které nám nedovolí je identifikovat. Ale určitě newletter dostává třeba makova.panenka18, alenka.v.risi.divu@ nebo třeba rumburak@ , takže fanoušky budou moci mít téměř všichni :-))

Ivana Strunz

Jsem vám zase naletěla. Jako loni :-D Ale to vítání na letišti, nebo když se mně podaří něco dobrého uvařit, to bych brala…

Slevomat.cz

Paní Ivano,
tak snad už se příští tok nenachytáte :-) řekla bych, že už máte zkušeností dost s našimi vtípky :-)

Hezký den, Markéta

Slevomat.cz

Ivano, ještě doplnujeme. Když něco dobrého přinese do Slevomatu, můžeme vám zafandit osobně :)

Lukáš Blažej

Dobrý den,
v případě, že by fanoušci porušovali zákon, lze si k voucheru přikoupit i policejní těžkooděnce?

Slevomat.cz

Spojíme se s policejním prezidentem a zjistíme, co on na to :-) _Ale naši fanoušci jsou vzděláni i právně

Miroslav

Úžasnej fórek ;-)

Slevomat.cz

Miroslave, jsem ráda, že jste se pobavil :-)

Hezký dne, Markéta

Karolína Čepeláková

Beru všechny!
Podobných příležitostí jistě bude ještě mnoho…
Abychom to zase rozdýchali, budeme potřebovat povzbudit.

Slevomat.cz

Taky si myslíme, že fanoušků není nikdy dost :-)

Jitka Dudková

Milé, úsměvné, pobavili jste mne takhle hned poránu.
Ale, jaká se vám tu strhne diskuze…no, firma si klienty nevybírá, že?
Pánové a dámy, kritici, všimli jste si navážení se i do Kauflandu? Že to nikdo nebere jako navážení, ale jako legraci, že ano?

Slevomat.cz

Tak třeba bychom to mohli spojit a navézt fanoušky do Kauflandu :-) Děkujeme Jitko :-)

Petra

Loňskou Blanku jsem prošvihla…tak letos jsem šťastna, ze stihnu tento bezva nákup 😊. Potřebuji několik skupinek po Praze na fandění dělníkům na stavbách na silnici :-), aby jim to šlo pekne od ruky !

Slevomat.cz

Petro, děkujeme ze specifikaci objednávky. Pokusíme se vyjít vstříc. Ale všimla jste si, že občas na těch silnicích jeden kope a ostatní mu fandí? Tam už to funguje samo :-)

Petra Kamínková

Zatím nejslabší apríl. 1) Najímání lidí na akci není nic až tak neobvyklého a 2) zatažení politiky, obzvlášť když je směřované jen jedním směrem.

Slevomat.cz

Paní Petro,
bohužel každý den není posvícení :) Tak snad Vás příští rok překvapíme lépe. Možná třeba už i nachytáme.

Hezký den, Markéta

Martina Mikešová

No, dostali jste mně :-). klobouk dolů
Ale v našem státě bych se nedivila ničemu :-)

Slevomat.cz

Paní Martino, zakládáme si na každodenní legraci, ale k dnešnímu dni to neodmyslitelně patří :-)

Hezký den, Markéta

Rašová Ivana

Když už zmiňujete prezidenta, tak byste měli také uvést Kalouskovu akci na Hradčanském náměstí :o))
Na to ale zřejmě nemáte koule, že :o))
Bylo by to spravedlivé. Tímhle asi ztratíte dost příznivců. Za to jste in. Kydat na pana Zemana je přece módní,

Slevomat.cz

Ivano, určitě se dají fanoušci pronajmout i na jiné akce , které se netýkají prezidenta . Je přeci apríl. Mrzí nás, jestli jsme vás urazili, to určitě nebyl záměr.

Týna

Jaj, někteří lidé tady jsou na ránu… že paní Sixtová… :D (Paní Monika a pan Jozef by taky panu prezidentovi nejradši vlezli někam. Jó, kéž by se Praha oddělila. Pak už by nebyl prezidentem Zeman. Nebyli by v parlamentu komunisti a socani.) Super Apríl, Slevomate! Přála bych si být ve Vašem týmu a podobné nabídky vymýšlet. :)

Slevomat.cz

Týno no to je super nápad :-) Tak mezi nás přijďte, tady se rozhodně nudit nebudete :-)

Václav

Zklamání, že to u vás nejde koupit… Proč apríl? Je to naprosto standardní služba. Např. (zejména) v USA by se bez klaky prezidentské volby neobešli, ale nemusíme samozřejmě chodit až do Ameriky, je to standardem i v Evropě…

Slevomat.cz

Přesně tak Vaclave. My vlastně slovo apríl vůbec neznáme, slyšíme ho poprvé :-) Už máte zakoupené vouchery? :-)

IRK

Po loňské Blance – opět trefa do černého :D super Apríl

Slevomat.cz

Jeee to je škoda, že to bylo odhaleno tak rychle :-( Ale jsme rádi, že jsme vás pobavili :-) Už máte zakoupené vouchery? :-)

Jana Beranova

Trefa do červeného !

Slevomat.cz

Jani doufám, že jsme se každému trefili do barvy, kterou má nejraději :-)

Marek Pilch

Paní Sixtová je April na druhou :-))

Slevomat.cz

Marku právě jste nám dal skvělý nápad. Zavedeme apríl na celý měsíc, jeden den je opravdu málo, ať si prodloužíme život smíchem :-)

Lucie Tylšová

Super nápad… :-)

Slevomat.cz

Lucko už máte objednáno? :-) Můžeme vám pomoci při výběru pokud byste měla zájem :-)

Romana Karmazínová

Boží…určitě objednam!!!

Slevomat.cz

Kolik voucherů budete kupovat? :-)

Pravice je nej.

Kdyby šlo o akci pořádanou TOP 09 vedenou bývalým „nejlepším financministrem " Kalouskem a jeho maskotem "noblesním“ narkoleptickým rakouským knížetem Schwarzenbergem, tak celá Praha jde demonstrovat zadarmo, ba i rajčata nebo vejce budou házet na své názorové oponenty. Jsou to přece „pravicoví demokraté“.

Slevomat.cz

Dobrý den, tak to by vtípek nebyl jen na jeden den .-)

Hezký den, Markéta

Honza

Výborná akce,děkuji, objednal jsem jich rovnou 100, za ty peníze! Doufám, že budou také umět používat mávátka za oba konce podle potřeby.

Slevomat.cz

Honzo tak to nás těší :-) Při takovém velkém množství určitě vyjednáme nějakou slevu co vy na to? :-)

Petra Arnoštová

Taky mi to nepřipadá kdovíjak vtipné. Ale politika světem vládne.

Slevomat.cz

Petro, to nás mrzí. Zkusíme příště zavtipkovat i na vaší notu :-) Děkujeme za názor.

Dana

Jako fór to není špatný, ale loňská nabídka k zakoupení sklepů v tunelu Blanka se mi zdála lepší a vtipnější.

Slevomat.cz

Když ony jsou teď už sklepy plné, Dano :-) Děkujeme za názor. Spojíme se s realitním makléřem, ono se jistě nějaké jiné místo na pronájem nebo zakoupení najde . Kdybyste měla návrh, tak pište.

Monika P.

Mám Slevomat celkem v oblibě, ale tohle mi nějak humorné nepřipadá – hlavně první velká fotka, která tu „obrovskou bžundu“ měla demonstrovat. Trefovat se do prezidenta je cool, co? Kolik šušní jste za tu trapárnu dostali?

Petra

Ach jo, tady už čeština ani nepláče, tady už se jen svíjí v předsmrtných křečích :(

Slevomat.cz

Petro, jak to myslíte? My nechceme zabít češtinu, to by nás mrzelo a ani sto fanoušků na jejím pohřbu by to nezachránilo.

Jozef Marton

Vsadím své prošoupané boty,že "chytrá " hlava co to vymyslela vytahovala červenou kartu na prezidenta… Mějte názor jaký chcete. To je Vaše ostuda nectít demokraticky zvoleného prezidenta ČR.

Bc. Brouk Pytlík

Dobrý den,
měl bych zájem o „pronájem“ čistě ženského kolektivu ve věku 25–30 let, konferenční velikosti XS, výšky 163cm, černovlasé, modrooké, mluvící plynule 4 světovými jazyky, s řidičským průkazem B,C,D, CE a T, vystudovanou medicínou, znalostí programování. Dovednosti typu háčkování, drátování, sváření a štukování výhodou.
Jednalo by se o 28 balíčků č. 2 (28 × 20 fanoušků na 5 hodin). Byla by možná množstevní sleva?
Děkuji,
Přeji krásný den.

Slevomat.cz

Vaše přání je nám rozkazem! :-) Všechno samozřejmě zařídíme i sleva určitě nějaká půjde v takovém počtu :-)

Jarka

Vážený Slevomate.

Klidně bychom to koupili. Možná by se to hodilo pro čínskou ambasádu.

A paní Sixtová, vy jste se taky povedla. Leč nebudu vás urážet, to bych klesla na úroveň vašeho prezidenta… Jen vzkážu: Ať žije Peroutka!

Slevomat.cz

Jarko a proč kupovat pro někoho jiného? Udělejte radost sobě – třeba při vaření :-) Alespoň vám to půjde krásně od ruky a budete mít pomocníky :-)

Sixtová

brala bych to jako vtip, nebýt toho, že se navážíte do prezidenta… já ho na demonstacích a na Altertově podporuji pravidelně, a nikdo mě na to nasazovat nemusí – a NESTYDÍM SE ZA TO.

Ale nějak mi v tom vaše výpisu chybí to, jak byli podplacení studentíci mávat červenýma kartičkama proti prezidentovi – ano, to byli opravu takto americkou ambasádou uplacení komparzisti – přesně ve stylu vaší aprílové nabídky… bohužel to vtip v tomto případě nebyl…

Takže mě mrzí že do podnikání a ‚humoru‘ zatahujete politické narážky, a to také naprezidentova České republiky, poctivě zvoleného národem, a jednoho z mála poliků se zdravím rozumem…

No jo, ale plivat na prezidenta, a východ, to je teď v módě… To proti USA ani slovo, vše podle hesla ‚my si ten kapitalizmus rozvracet nenecháme za žádnou cenu‘ -, že áno… ;-)

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Sixtová,

nabídka vás rozhodně neměla rozčílit, to jsme nechtěli :-( Spíše naopak, chtěli jsme vás pobavit a vykouzlit úsměv na tváři. Pokud se to nepovedlo, tak nás to moc mrzí, ale příště to určitě vyjde :-) Život je nejlepší s úsměvem na tváři :-)

Lucie Ondřichová

To se vám zase povedlo😂 , já ty vaše nachytávky žeru. Takže jako platinový zakazník chci všechny fanoušky muže a ještě
kulturisty. Děkuji váš fanoušek.

Slevomat.cz

Lucie, znamenáme si. Chápeme, že ty fandí nejlíp :-)

Katka P.

Číňan odletěl, tak co teď s nimi, že? Češi koupí ve slevě všechno :) Škoda, že ty nejlepší nabídky jsou vždy jen aprílové :)

Slevomat.cz

Katko, děkujeme. A co sklepy z minulého roku, koupila jste a už tam máte uskladněno vše potřebné nebo spíš nepotřebné?

Lucie

To se povedlo! Chvilku mi trvalo, než mi došlo, že už je po půlnoci. :D

Velmi aktuální :)

Slevomat.cz

Lucie, ale i tak jste bystrá :-) Koupíte si fanoušky?

Jacqueline Brichtova

Kolik voucheru si koupila čínská ambasáda? 😀😀😀😀

Slevomat.cz

V Číně je teď 16 hodin a jak tam hodně pracují, asi nabídku ještě neviděli …musíme počkat, až jim skončí pracovní doba, skončí li :_)

Táňa

Dobrý den, když si je objednám na 3 dny, budu je muset i živit, nebo se o to postaráte vy?

Slevomat.cz

Táni, je živí radost z fandění :_) takže v tomhle je to v pořádku :-)

Eva B.

Apríl, že? ;-)))

Slevomat.cz

Přesně tak, nezapomeňte si z někoho vystřelit i Vy, Evo. Hezký den :-)

J

Tak tohle se povedlo! :-D

Slevomat.cz

Kolik jich koupíte?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru