Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vodní svět na dosah ruky: Vstupenky na expozici Živá voda s podvodním tunelem

4,5 / 5 Areál Živá voda Modrá  (mapa) 261 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Areál Živá voda

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro děti

Přehled nabídky
Pro děti

5,0

Celá expozice působila příjemně, i přes vysokou návštěvnost, zde nebyla tlačenice. Vše působilo…

Kristína
Varianty (3)

Letošní sestava sladkovodního all star teamu je jasná. V útoku jsou boleni, v obraně kapři a bránu jistí sumec.

Ježek zatoužil po vodním dobrodružství, a tak zamířil do areálu Živá voda. Plácl si tu ploutví se sumcem, štikou i téměř dvoumetrovou vyzou. Nakoukněte i vy do říše sladkovodních ryb v rámci akce Hurá za zvířátky! Ježka návštěva tak nadchla, že namočil bodlinu do kalamáře a zapsal své zážitky do deníčku. Přečtěte si úryvek.

„Šmankote,  kaňka! To se mi stane vždycky, když si pořádně nevysuším bodliny. Asi jsem se měl trochu krotit, ale copak to jde, když máte za kamarádku štiku? Ukázala mi, jak bydlí, a musím říct, že má pořádný bejvák. Kam se hrabe moje hnízdo. 

Do rybího domku můžete nakouknout, aniž byste museli do plavek jako já. Stačí vejít do proskleného tunelu a máte štičí obývák přímo před očima. A nejen štičí! Za sklem se prohánějí jeseteři, kapři, vyzy, oukleje, sumci a další sladkovodní ryby úctyhodných rozměrů.  

Když už mi pod vodou docházel dech, šel jsem se vzdělávat do interaktivní části výstavy. Dozvěděl jsem se toho spoustu nejen o rybách, ale také o vodním ptactvu a přírodních cyklech. Nakonec jsem obešel místní jezírko, přivoněl si k bylinkám a smočil nožky v brouzdališti. Prostě prima den!

Přijeďte taky pozdravit rybí kamarády a nakouknout do jejich světa. Uděláte jim radost, a ještě přispějete na dobrou věc, z každé zakoupené vstupenky jde 1 Kč do Fondu ohrožených dětí Klokánek.“

Nahoru