Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Spalujte tuky chůzí: Permanentka na VacuShape a iontový nápoj

Ladies Fitness Praha - Smíchov  (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobrý den, jak dlouho dopředu je možné se odhlásit ze zarezervovaného času? Děkuji.

Ladiesfitness

Dobrý den ,
rezervaci lze tel.zrušit v ten den do 8h.ráno.
Pavla S.

Tereza

Chtěla jsem si ihned zakoupit tento voucher min na 20 vstupů ale doporučuji všem se nejprve pořádně podívat na rezervační systém. Je zde už na měsíc dopředu téměř plno, což mi nepřijde zcela normální pořádat tuto akci s tím, že samy víte, že je plno. Vyzkoušela jsem několik fit clubů s vacushapem a nikde nebylo takhle obsazeno a všude bylo i den dopředu volno. Tato nabídka mi upřímně smrdí a je to škoda.

Daniel Soukup

Dobrý den Terezo,
nechápu, čím Vám naše nabídka „smrdí“ a jaký v ní je problém. Pokud jste chtěla chodit cvičit ihned, tak jste se zcela správně nejdříve podívala na naši online rezervaci a po zjištění, že máme současně téměř plno (což svědčí spíše v náš prospěch, že je o naše služby zájem), si jednoduše naší nabídku nekoupíte. Na druhou stranu nikde není dáno, kdy a zda vůbec se bude tato nabídka opakovat a pokud by jste na uplatnění nespěchala (a takových lidí je také dost), tak nevidím v jejím nákupu žádný problém. Platnost voucheru je až do konce června a po jeho aktivaci běží 6-ti měsíční platnost u 20-ti vstupové permanentky. Rezervace si můžete udělat kdykoli, ještě před aktivací voucheru a klidně všech 20 naráz a tím máte jistotu pravidelného využívání vstupů. Pokud nakupujete na portále hromadného nakupování a o nabídku je zájem, pak musíte počítat s tím, že se na Vás nemusí dostat ihned. Předstvte si, že by penzion prodal 500 voucherů na víkendový pobyt a všichni by chtěli přijet tento víkend, nebo kadeřnice prodá 100 voucherů na trvalou a všichni by chtěli přijít zítra v 18:00. To prostě nelze, ale o tom slevové portály jsou, na to se nesmí zapomínat. Jak řekl jeden známý komik „sleva není zadarmo“ :-). Hezký den a snad příště se lépe trefíme do Vašich potřeb.

Ladiesfitness

Dobrý den ,
celulitida Vám uplně nezmizí,ale dochází k velkému zlepšení a vyhlazení .o))
Pavla S.

Karolína

Dobrý den, je vacushape vhodný i pro ženy, které nechtějí zhubnout ale pouze se zbavit celulitidy? Děkuji

Daniela Vaňátková

Dobrý den,jak dlouho trvá jedna procedura čistě na přístroji vacushape? Děkuji
Daniela

Ladiesfitness

Dobrý den ,
doba cvičení je 30min.
Pavla S.

Marta

Dobrý den,
chci se zeptat, zda zakoupený voucher musím nejprve vyměnit za permici přímo u Vás ve fitku a až poté si mohu rezervovat konkrétní čas na vacushape v rezervačním systému? A je potřeba nějaké speciální oblečení na cvičení?
Děkuji za odpověď.

Ladiesfitness

Dobrý den ,
Voucher je možné vyměnit při 1.návštěvě .o)duležité je juknout na platnost .A na sebe triko,tepláky a tenisky .
Pavla S.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru