Nabídku Kouzelná tantra masáž mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kouzelná tantra masáž dle výběru

4,3 / 5 Kouzelná Tantra Praha - Libeň  (mapa) 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jan

Dobrý den, hodinová ochutnávka je masáž pouze zezadu? Děkuji

Josef Hejnák

Dobrý den,

stručně řečena většinou ano.

Kouzelná tantra masáž není, opakuji není erotická masáž a není to sexuální služba, viz znalecký posudek číslo MUDr. Radima Uzla, CSc., který je veden ve znaleckém deníku pod číslem 148/16. My vám negarantujeme úplně na sto procent, že bude nebo nebude probíhat masáž lingamu a v jaké intenzitě ani v hodinové masáži, ani ve dvouhodinové masáži, ani v tří hodinové masáži. To zda masáž lingamu může nebo nemůže proběhnout rozhoduje svrchovaně masérka, podle míry uvolnění těla klienta. Nezle lingam na masérce vynucovat.

Obecně se dá říci, že jedna hodina masáže je příliš málo času, aby na masáž lingamu mohlo dojít a pokud o tom s masérkami hovořím, tak to je méně, jak 5 procent masáží, kdy se v první hodině stihne lingam. Spíše u sátých klientů a těch co tantru již roky cvičí.

Oproti tomu, když má klient dvouhodinovou masáž, tak bývá součást lingam zhruba v 90 % případů u mužů a cca ve 35 procentech masáž yoni u žen. Když si klient platí 2 hodiny masáže.

U tříhodinové masáže se pak masáž lingam provádí u 95 procent masáží, podle odhadů masérek a u 75 procent žen (yoni).

První hodina je defakto ochutnávka kvality naší masáže a když jste spokojený, nechte masérku masírovat dál, až bude mít pocit, že může, že tělo je na danou masáž připraveno, ráda postupně doteky zaplaví celé tělo klienta. Každá započatá hodina masáže k voucheru stojí 1200 Kč. Nenutíme vás dopředu kupovat příliš dlouho masáž, co kdyby jste si s masérkou nesedli.

Pokud je vše v pořádku sám si rozhodnete, zda vám hodina stačí nebo ne. Své představy o průběhu masáže můžete s masérkou před masáží konzultovat, ale jak říkám rozhodnutí kdy se přistoupí k masáži jaké části těla je čistě na masérce, která řídí tuto zdravotní proceduru autonomně.

Věřím, že takto podrobné vysvětlení nyní stačí, ohledně průběhu Kouzelné tantra masáže,

Za MMSU Josef
608000500

Naděžda Mastíková

Dobrý den,

při 60-minutové ochutnávce tantra masáže (když je tam sprcha, povídání, úvodní rituál) jak dlouho trvá samotná masáž? Obávám se, že pak by mi mohla taky být hodina málo 😊.
A je možné si pak domluvit masáž rovnou u pana Josefa (již mne zaujal jeho profil).
Děkuji za odpověď.

MMSU 608000500

Dobrý den, zkuste přijít chvilku před masáží ať sprchu stihnete před vlastním začátkem. A máte celou hodinu na povídání a masáž. A můžete si nechat i rezervu, pokud by vám hodina přišla málo, lze v průběhu masáže požádat o její prodlouží v okamžiku, kdy budete z vlastní masáže nadšená. A lze si i rezervovat přímo Josefa.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru