Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přírodní koupelové soli české výroby v maxi balení pro celou rodinu

4,9 / 5 Velba 211 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Klára Kulovaná

Dobrý den,

je možné používat jodobromovou sůl (koupele) i během těhotenství? Jsem atopik a těhotná a momentálně se mi stav kůže zhoršuje…

Daniel

Dobrý den, konzultujte používání jodobromové soli v těhotenství se svým lékařem. Při kožních problémech je velmi účinná Živá magnéziová sůl, zde není pro těhotenství omezení. U všech koupelí v těhotenství platí, nepoužívat příliš teplou vodu.

Michal

Dobrý den,
chtěl by jsem se zeptat z jaké soli vyrábíte Wellness sůl Velba. Nikde jsem to nenašel a konstatování, že je ze soli bohaté na NaCl mi přijde trochu matoucí, protože kuchyňská sůl je čisté NaCl a nemyslím si že to zaručuje kvalitu…

Daniel

Dobrý den, výchozí surovinou je sůl o obsahu 99% NaCl, složení výrobku v procentech neuvádíme, jedná se o výrobní recepturu. Na trhu jsou různé druhy solí, kdy je obsah NaCl v jiném poměru s ostatními prvky např. 30% NaCl.
Velba Wellness koupelová sůl je od 27. 4. 2016 chráněna ochranou známkou Úřadu průmyslového vlastnictví.

Daniel

Pro úpravu bazénkové nebo i bazénové vody je vhodná Živá magnéziová sůl. Odebírá ji od nás mnoho lidí s atopickým ekzémem a lupénkářů. Pokud Vám působí i čistá voda značné potíže, zvažte konzultaci s lékařem.

Všechny koupelové soli jsou schváleny jako kosmetika, nejsou dětskou kosmetikou. Kosmetika pro děti do tří let věku je označena jako dětská kosmetika.

Pokud se rozhodnete vyzkoušet u malých dětí do 3 let, tak pouze na vlastní zodpovědnost, koncentraci prosím přizpůsobte na 0,5%. První tři koupele obvykle znamenají mírné zhoršení stavu, následuje dlouhodobá úleva. Živá magnéziová sůl neobsahuje žádné konzervanty, barviva, jedná se o 100% přírodní produkt.

Dávkování do klasických bazénů doporučujeme v koncentraci 1 – 1,5%, případně v kombinaci s mořskou solí lze koncentraci snížit.

Michaela

Jen upřesním, mám na mysli malý dětský bazének plněný kohoutkovou vodou menenou každý den

Michaela

Dobrý den, byla by některá sůl vhodná k přípravě koupele pro dítě s atopickým ekzémem? Případně skoro by použít třeba k úpravě vody v létě v bazénku? Momentálně nám působí problémy i čistá kohoutková voda 😕

Michaela

Dobrý den,
jaká je platnost voucheru? Je možné dnes objednat a osobně vyzvednout až 6.5.?
 Děkuji

Daniel

Ano, zboží Vám odložíme, pošlete nám na e-mail velba@velba.cz, číslo objednávky.

Petra

DObry den, jake je davkovani soli do bezne vany?

Daniel

Koupel ve vaně 8 polévkových lžic.
Koupel nohou 3 polévkové lžíce.
Doporučená doba koupele 15 – 20 minut.

Daniela

Dobrý den,
je na jedno poštovné možné odeslání dvou 4kg balení?
Děkuji za odpověď

Daniel

Dobrý den, na jedno poštovné lze objednat až 6 kýblů soli.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru