Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstupné do Hradeckého aquaparku v městských lázních

Aquacentrum Hradec Králové  (mapa) 251 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jan

Dobrý den,

příplatek na saunu se platí na pokladně? A sauna se nachází kde, přímo v aquaparku? Sauna je společná? V rámci celodenního vstupného je možné saunu po zaplacení poplatku navštívit opakovaně?

Děkuji za odpovědi

Městské lázně

Dobrý den, saunu lze si doplatit přímo v Městských lázních. Sauna se nachází v aquaparku a lze ji navštěvovat opakovaně během celodenního vstupného. Sauna je rozdělena a to vše najdete na našich stránkách www.snhk.cz pod otevírací dobou Městských lázní.

Městské lázně

Dobrý den, předložíte nám kód a my si ho zkontrolujem a na základě toho Vám pak dáme vstupenku.

Zdeněk Rochl

Dobrý den.
Objednal jsem si rodinnou vstupenku do Aquacentra městských lázní v Hradci Králové v ceně 469 kč. Využil jsem platební metodu Twisto a následně jsem obdržel kod s kterým můžu zaplatit např. v trafice přes terminál. Dobře, zaplatím a jak obdržím vstupenku, kterou budu moct předložit v lázních ? Děkuji za odpověď.

Městské lázně

Dobrý den, předložíte nám kód a my si ho zkontrolujem a na základě toho Vám pak vystavíme vstupenku.

JANA PAUKNEROVÁ

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat: zaplatila jsem si celodenní vstupné do AQUACENTRA a MĚSTSKÝCH LÁZNÍ pro 2 dospělé + 2 děti přes internetové bankovnictví. Voucher kód je myšlen jako VARIABILNÍ SYMBOL.??? Děkuji předem za Vaši odpověď.! JA

Městské lázně

Dobrý den, pro platby a jejich párování, prosím, kontaktujte přímo Slevomat. Děkujeme za dotaz.

Slevomat.cz

Dobrý den, variabilní symbol uvádíme v rekapitulaci objednávky přímo ve vašem účtu nebo jej zasíláme i do kontaktního emailu. V případě nejasností nás kontaktujte na vip.podpora@slevomat.cz – údaje pro provedení platby vám přepošleme.
Děkujeme za dotaz.

Lída

Dobrý den, pokud půjdu s dvěma dětma (5let), tak si zakoupím jeden voucher pro dospělého a za děti pak doplatím 80 Kč na místě ? Děkuji za odpověď

Městské lázně

Dobrý den, vstup pro děti zakoupíte přímo na místě v recepci Městských lázní. Děkujeme za dotaz.

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, doplatek bude 80 Kč (40 Kč/dítě). Děkujeme za dotaz.

Renata Dvořáková

Dobrý den, vstup do parní kabiny a sauny je také v ceně voucheru, nebo se připlácí zvlášť?

Městské lázně

Dobrý den, vstup do parní kabiny na Městských lázních je v ceně vstupného. Sauna je zpoplatněna 30,– Kč/osobu. Děkujeme za dotaz.

Lucie Kaválková

Dobrý den kolik budu platit za dceru 6 let když zakoupit 1voucher pro dospělého?A druhá varianta pokud pujde 1dospela osoba a 3 děti (6…8…10let)stačí zakoupit 1 voucher rodinného vstupného?děkuji za odpověď Lucie

Slevomat.cz

Dobrý den, děti do 120 cm doplácí 40 Kč(celodenní vstupné). Pokud půjdete 1 dospělý + 3 děti můžete využít zakoupení rodinné vstupenky. Děkujeme za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru