Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dvě pizzy o Ø 32 cm dle vašeho gusta v restauraci Ratejna

4,5 / 5 Restaurace Ratejna Brno - Střed  (mapa) 1 982 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dušan Kalíšek

zajímalo by mne, v kterých místech mohu využít vaše bezplatné parkování…máte vyznačeno?

Ratejna

Bezplatne se da zaparkovat pred domem byva ale neustale obsazene jinak placene podel divadla.

Michal Rajsigl

Dobry den,chtěl bych se zeptat jestli musi byt voucher vytisknutý,nebo ho stačí mýt v mobilu? Děkuji

Ratejna

Dobry den staci jen v mobilu.

Bubkáčik

Dobrý deň tiež mám zlu skusenosť s týmto podnikom :(( ..Je neskutočné že človek si chce zarezervovať miesto a oni Vám telefon nezdvihajú a ked vám ho už konečne zdvihnu a chcete si rezervovat miesto a poviete na voucher tak maju zrazu obsadene na 1 týžden dopredu. A to len kvoli tomu ze je to na voucher :(( Je neskutočné ako ma to hneva. Pritom na portale zlavomat.sk som sa s takýmto niecim nestretla ani na jednej restauracii nemaju ziadne obmedzenie kedy je mozne voucher vyuzit. Len ODPORUCAJU vsade skusit zavolat kvoli obsadenosti. Musim povedat že som posledny krat u vas kupovala voucher do Ratejny!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Bubkáčiku,

omlouvám se za tyto komplikace s vaším voucherem. Vše samozřejmě prověříme, protože rozhodně nechceme, aby se takové věci stávali. Vůbec se nedivím, asi každý by byl v této situaci naštvaný. Mohu se zeptat, jestli se rezervace již povedla vytvořit?

Hezký den. Míša

Alena

Dobrý den,
mám koupený voucher na 2 pizzy k Vám do podniku, který platí do 30.4. !!
K Vám do podniku je těžké se dovolat a když už jsem se dovolala obsluha mě odbyla tím, že si mám zavolat začátkem dalšího týdne. Řekla jsem si v pořádku, tak mají asi fofr a nestíhají vyřizovat rezervace, tak jsem se rozhodla, že do podniku zajdu osobně…
Obsluha nebyla ochotná věnovat mi maximálně 3 minuty, které by to zabralo a řekli mi, že si mám rezervaci vyřídit telefonicky… V restauraci bylo pár lidí, neřeknu, kdyby bylo narváno…
Tak se dnes celou dobu co je restaurace otevřená snažím dovolat a konečně si zamluvit termín rezervace a telefon jenom vyzvání a vyzvání a nikdo ho nebere…
Můžete mi tedy poradit, jak si mám udělat rezervaci, abych mohla daný voucher využít??????

Moc děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno,

moc se vám omlouvám za tyto komplikace :-( V tomto případě prosím pošlete email na ratejna@ratejna.cz. Vaše rezervace bude vyřízena, abyste si mohla pochutnat již bez dalších starostí :-)

Dobrou chuť :-) Míša

Klára

Dobrý večer,

chtěla bych se zeptat, jestli je možné si u pizzy objednat bezlepkové těsto?

Děkuji Vám.
Klára S.

Ratejna

Dobry vecer to bohuzel neni mozne.

Peter

Tento podnilk nedoporučuji !! Objednáte si místo a jakmile na konec řeknete, že jdete na voucher, tak mají najednou obsazeno !!!!!!!!!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Petere,

děkujeme vám za příspěvek. Velice mě mrzí, pokud máte takovouto zkušenost s restaurací :-( Máme velice pozitivní zpětné vazby od zákazníků a právě proto se u nás akce opakuje. Věřím, že se tedy jednalo pouze o výjimečnou situaci, která se již nebude opakovat. Třeba pokud dáte druhou šanci restauraci, budete mile překvapen :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru