Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax s pastelkami: Omalovánky pro dospělé

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Zuzana

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné k nákupu přidat i jiné položky? Např. pastelky?
 Děkuji

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, bohužel jiný sortiment, který není v nabídce přes portál Slevomat.cz nelze přiobjednat. Tento sortiment není ani možné zakoupit přes náš e-shop www.KNIHCENTRUM.cz

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Kateřina

Dobrý den, zadávala jsem objednávku s vyzvednutím v Praze ale potřebovala bych jí změnit na vyzvednutí v Brně bylo by to tak možné? A pokud jí zaplatím hned kartou bylo by možné si jí vyzvednout v sobotu? Děkuji

KNIHCENTRUM.CZ

Dobrý den, objednávku Vám můžeme upravit. Prosím Vás tímto o zaslání Vašeho jména a čísla objednávky na náš email obchod@knihcentrum.cz , požadavek zaeviduje a objednávku Vám následně upravíme. Pokud bude objednávka vyskladněna nejpozději zítra, bude možné objednávku vyzvednout v sobotu na odběrním místě.
O možnosti vyzvednutí budete informována emailem přímo z odběrního místa.

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Mariana Málková

Dobrý den. Právě jsem objednala a zaplatila kartou troje omalovánky. Bylo uvedeno předpokládané datum doručení 2.5. Ráda bych omalovánky měla již v pátek 29.4., abych mohla jedny o víkendu darovat – nebylo by možné trošku poslání uspíšit? Samozřejmě chápu, že jsem měla objednat dříve a je to má chyba. Ale pokud to půjde, budu Vám moc vděčna. Předem Vám děkuji za ochotu.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, paní Málková, Vaše objednávka bude do Vámi požadovaného data vyřízena. Zatím čekáme na předání Vaší objednávky z portálu Slevomat.cz k vyřízení. Jakmile bude objednávka zavedena do našeho systému, bude expedována. Po přijetí bude objednávka doručena do dvou pracovních dnů.
Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Miluše Tučková

Moc Vám Děkuji jsou užasné už se těším až dneska budu relaxovat ;) a jinak sem předala stránku své kamárádce a dneska si bude obědnávat ;)jste užasní ;)ještě jednou Děkuji přeji Hezký den.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, paní Tučková, jsme velice rádi a potěšeni, že jste se zbožím a i s našimi službami spokojena.

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Petra Jurníková

Děkuji za rychlé vyřízení mého dotazu a za informaci k uložení zásilky, omalovánky jsem si již vyzvedla.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, paní Jurníková, děkujeme za informaci a jsme velice rádi, že se situace rychle vyřešila a své zboží máte již k dispozici .

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Petra Jurníková

Dobrý den paní Štvrtňová,
odkaz na sledování jsem obdržela, ale ani podle něj není zásilka ještě uložena na poště. Dne 14.4. je evidován vstup zásilky na SPU, ihned výstup a z 15.4. je evidováno podání zásilky. Další informace chybí, rovněž z odkazu není dané, že je již balíček uložen na poště.
Chápu, že to není Vaše chyba, selhání je na straně české pošty, jen jsem chtěla vědět, zda nemáte přesnější informace o stavu zásilky, ať pro balíček nejedu zbytečně.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, paní Jurníková, ano informace je matoucí, ale někdy se bohužel stává u těchto zásilek, že nejsou ze strany dopravce u sledování úplné. Zásilka by měla být na dané poště, ale pro jistotu prověřím a budu Vás kontaktovat.
Prosím tedy o malé strpení.
Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, mohu Vám tímto potvrdit, že zásilka je na Vámi vybrané úložní poště opravdu uložena pod podacím číslem NP1320930991U , dopravce uložení zásilky na pobočce ČP potvrdil.

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Petra Jurníková

Mám stejný dotaz jako paní Kristýna..
14.4. mi přišla sms, že pro mne pošta převzala balíček a bude doručen následující den, dodnes žádná informace o stavu zásilky..

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, paní Jurníková, Vaše objednávka byla vyskladněna k datu 14.4.2016 a předána dopravci. U zásilky jste si zvolila způsob doručení Na Poštu a v tomto případě Vás dopravce měl informovat buď sms zprávou nebo emailem o uložení zásilky na Vámi zvolené poště. V tuto chvíli je pro Vás zásilka připravena k vyzvednutí, podrobné informace naleznete přes sledování zásilky https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/NP1320930991U . V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na email obchod@knihcen­trum,cz .
Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Kristýna Žáčková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat minulý týden jsme si objednávaly dvoje omalovánky i přesto, že jsme už poslaly peníze e-mail, že to odesíláte ještě nepřišel. Mohla bych se zeptat kdy je tak přibližně odešlete?
Děkuji předem za odpověď.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, prosím o zaslání čísla objednávky a Vaší emailové adresy pro kontrolu Vaší objednávky. Dané údaje prosím zašlete na emailovou adresu obchod@knihcentrum.cz, následně objednávku prověříme a budeme Vás o stavu informovat.
Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Vendula

Dobrý den, mám dotaz – už máme jednu objednávku (vyzvednutí osobně v Praze) a chtěla bych přiobjednat a nechat si vše poslat najednou poštou – ŠLO by to spojit? Děkuji předem za odpověď

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, v tomto případě nelze způsob dopravy měnit. Objednávky s různým způsobem dopravy nelze proto společně odeslat v jedné zásilce.

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Petra

Dobrý den, mohla bych to zaplatit například na dobírku ?

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, bohužel v tomto případě je nutná platba předem on-line ( převod nebo platební kartou ), dobírka není možná.

Děkujeme za pochopení a přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Zuzana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda i při této akci platí Vaše stálá nabídka poštovného zdarma při objednávce nad 500 Kč? Děkuji.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, bohužel doprava zdarma nad 500,– Kč je pouze určena pro vytvořené objednávky přímo na našem webu. Poštovné zdarma je pouze v případě doručení na naše prodejny KNIHCENTRUM.cz
U objednávek vytvořených přes portál Slevomat.cz se vždy započítává poštovné. Výše poštovného je následně uvedeno u naší nabídky .

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Martina K.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli jsou obrázky tištěny oboustranně, nebo je na každém listu jen jeden obrázek? A také by mě zajímalo, zda jsou omalovánky vhodné i pro děti, nebo jsou plošky k vybarvení moc malinké?
Děkuji a přeji hezký den.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, ano obrázky jsou tištěny na obou stranách. Omalovánky by mohly být vhodné pro děti od 10 let. Velikost ploch pro vybarvení je opravdu různá a můžete si jednotlivé motivy a vzory prohlédnout v galerii, kterou naleznete pod nabídkou omalovánek . Zde jsou uvedeny veškeré nabízené motivy.

Přeji příjemný den, Hana Štvrtňová

Angela Klusoňová

Dobrý den,
lze na omalovánky využít získané kredity ??Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
ano na objednávku můžete kredity použít. Využití kreditu naleznete před zvolením platby.

Hezký den, Markéta

Kristýna Štraitová

Dobrý den chápu to dobře ,že když si objednám omalovánky a vyzvednu si je na provozovně v Blansku tak neplatím poštovné díky??

Šárka

Dobrý večer paní Kristýno,
ano je to tak, dodání na prodejnu KNIHCENTRUM je zdarma.
Pěkný večer

Lucie Šillerová

Dobrý den,
pokud zvolím odběr na provozovně, kolik dnů mám na vyzvednutí? Děkuji :-)

Šárka

Dobrý večer paní Lucie,
jakmile bude zásilka na prodejnu dodána, personál prodejny Vám zašle mail a balíček na Vás bude čekat po dobu 7 dnů. Pokud budete potřebovat dobu prodloužit, je možné se domluvit přímo s personálem prodejny.
Hezký večer

Miluše Tučková

Dobry vecer.Chtela bych se zeptat??kdyz se dneska platila obednavku i z dopravou jestli pri prevzeti budu jeste neco platit??Dekuji za odpoved,a kdy asi tak to dojde??

Slevomat.cz

Dobrý den, Miluše,

určitě ne. Objednávku uhradíte přes Slevomat, my ji zašleme obchodu, který vám pak jen zboží zašle a vy můžete relaxovat :-) Doba doručení je 5 pracovních dní.

Hezký den. Míša

Zuzka Vlasáková

Dobrý den paní Lucie – vzhledem k tomu, že se ptáte na kopírování obrázku, ano, druhá strana lehce prosvítá…Již mám s tímto zkušenost.
 –
Jinak já dotaz nemám, byl mi zodpovězen u otázky paní Markéty. děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko,

děkujeme vám za odpověď a za pomoc :-)

Hezký den. Míša

Lucie Lehká

Dobrý den. Jste mi prosím schopni odpovědět, jaká je kvalita okopírovaného obrázku? Prosvítá další strana? Děkuji :)

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, tisk neprosvítá, nejedná se o klasický tenký papír. Dle informace nakladatele tohoto titulu je gramáž vnitřní stánky 120g a jedná se o bělený ofsetový papír.

Přejeme příjemný den, Vaše KNIHCENTRUM.cz

Eva Veveričková

Dobrý den,
jak dlouho mi necháte omalovánky na prodejně? Pojedu do Prahy příští sobotu, je možné se tak dohodnout?

KNIHCENTRUM

Dobrý večer paní Evo,
ano je možné se takto dohodnout. Jakmile bude zásilka na prodejnu dodána, personál prodejny Vám zašle mail a balíček na Vás bude čekat po dobu 7 dnů. Pokud budete potřebovat dobu prodloužit, je možné se domluvit přímo s personálem prodejny.
Hezký večer Šárka

Kristýna

Dobrý den, není někde pár ukázek s každé knihy? nemohu se rozhodnout a ukázky by mi moc pomohly. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Kristýno,

ukázky z jednotlivých omalovánek jsou k dispozici ve fotogalerii, kterou naleznete pod obrázkem v nabídce.

Přeji krásný den :-)

Dáda

Dobré odpoledne. Jaká je, prosím, gramáž papíru? Děkuji.

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, dle informace nakladatele tohoto titulu je gramáž vnitřní stánky 120g a jedná se o bělený ofsetový papír.

Přeji příjemný den, Vaše KNIHCENTRUM.cz

Markéta Stockerová

Dobrý den jak objednat dvoje omalovánky na jedno poštovné prosím??

KNIHCENTRUM.cz

Dobrý den, sortiment lze zakoupit v různém druhu a v libovolném počtu za jedno poštovné.
Různé druhy sortimentu ( vyberete přes možnost varianta ) si vložíte do nákupního košíku přes ,, Koupit za 49,– Kč … ,,, a budete automaticky přenesena do nk a zde si můžete upravit počet kusů. V horní zelené liště ,, Vybrat další nabídku ,, se vrátíte zpět a vyberete si další titul.
Po vybrání všech požadovaných druhů a úpravě množství zvolíte ,, K objednávce ,,

Přeji příjemný den, Vaše KNIHCENTRUM.cz

Jana Aksmanová

dobrý den, obrázky jsou na každé straně ? Tzn. 64 obrázků?
Děkuji za odpověď ! Jana

Hana Štvrtňová

Dobrý den, v tomto případě jsou omalovánky na 61 stranách. Zbývající 3 strany jsou úvodní.

Přejí příjemný den
Vaše KNIHCENTRUM.cz

Pavlína Prokůpková

Dobry den, za jak dlouho budou omalovanky k dispozici na vyzvednuti v Knihcentru? De­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Pavlíno,
do 4 pracovních dnů :-)

Hezký den, Markéta

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru