Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bachovy esence

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Šárka Procházková

Dobrý den,
jaká je, prosím, min.trvanlivost otevřených a neotevřených bachových esencí?

Lada Kuběnková

Dobrý den, vzhledem k tomu, že esence obsahují konzervant (alkohol nebo jablečný ocet – míchají se s vodou, takže je mohou bez problémů i řidiči), kapky vydrží neotevřené několik měsíců i bez skladování v ledničce, po otevření vydrží minimálně 3 měsíce.

Patricie Holá

Je možné aplikovat kapky i na zvířátka konkrétně na kočku, kterou jsme si přivezli ? …je vystresovaná ze změny prostředí, vymazlujeme jak se dá .

L. Kubenkova

Dobry den, urcite je to mozne.

Helena

Dobrý den, dcera mívá občasné panické ataky a má celkem dobrou zkušenost s kapkami První pomoc. Zároveň je ale velmi přecitlivělá na všechny stresující situace a reaguje na ně úzkostnými stavy. Byly by pro ni vhodné kapky Přecitlivělost a je možné brát podle potřeby třeba obojí?

Lada Kuběnková

Dobrý den, určitě je možné brát obojí, doporučovala bych nechat první pomoc na zátěžové situace a Přecitlivělost brát pravidelně.

Irena

Dobrý den, kombinace „po dobrání antibiotik“ je konkrétně pro jaký účinek? Zlepšení střevní mikroflóry nebo zvýšení imunity obecně? Děkuji.

Lada Kuběnková

Dobrý den,
kombinace po dobrání antibiotik je pomocníkem při vyčištění těla a rychlejší zotavení po nemoci. Na zlepšení střevní mikroflory jsou pořád nejlepší probiotika s prebiotky.

Michaela

Dobry den,
mohu pozadat o radu, ktere kapky zvolit pro me a manzela? Muz je vysoce postaveny manager, casto psychicky i fyzicky vycerpany, se sklonem pro obcasnou podrazdenost a spatny spanek.
A pro me kapky, ktere pomohou k psychicke sile, vyrovnanosti, hlavne ve stresovych situacich. Mam bolesti zad, ktere jsou hlavne psychosomaticke.
Moc dekuji, tesim se na odpoved.

Lada Kuběnková

Dobrý den, u manžela bych to viděla na kombinaci Únava, vyčerpání, u Vás by byla lepší konzultace po telefonu 732756379.

Lada Kuběnková

Dobrý den, nejlepší je kombinace Zkoušková, je přímo na tuto situaci zaměřená.

Josef Singer

Dobrý večer, která esence je vhodná pro studenty, pro lepší koncentraci a pro lepší splnění zkoušek? Děkuji.

Jitka

Dobrý den, kterou byste mi prosím poradila na úzkosti během těhotenství, které souvisí s očekávaným porodem? Velmi děkuji.

Lada Kuběnková

'Dobrý den, tady bych Vám doporučila kapky při těhotenství, nejsou v nabídce, ale můžete si vybrat jinou kombinaci do emailu napsat změnu a číslo objednávky.

Petra

Dobry den,potrebuji poradit,ktere esence mam vybrat pro cloveka,ktery je ve stresu,v praci je nejisty az paranoidni,ze vse dela spatne(casto bezduvodne),casto trpi nespavosti,unavou ci bolesti hlavy a je zimouhrivy.Dekuji

Lada Kuběnková

Prosím kontaktujte mě na tel. 732 756 379

Karolina

Dobry den, dalo by se u Vas objednat za stejnou cenu i jine nez nabizene kombinace esenci?
 Dekuji

Lada Kuběnková

Dobrý den, pokud máte nějaké esence, které máte např. od někoho vytestované nebo víte, které konkrétně chcete namíchat, není problém.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru