Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dětský herecký tábor se slavnými osobnostmi

4,7 / 5 Umělecká agentura Ambrozia Hradec Králové (mapa) 195 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jarmila Berkova

Dobrý den,
prosím máte ještě volné místo, ,případně 2, pro turnus v Olomouci? Děkuji Vám za odpověď. Berková Jarmila

Ambrozia

Dobrý den,
ano – pokud zde v prezentaci Slevomatu ještě jsou k dispozici kupony, pak místa máme. Až místa dojdou, zmizí možnost si zde voucher zakoupit.

Ambrozia

Dobrý den,
ano – pokud zde v prezentaci Slevomatu ještě jsou k dispozici kupony, pak místa máme. Až místa dojdou, zmizí možnost si zde voucher zakoupit.

Ambrozia

Dobrý den, mrkněte na popis tábora – sekce: „Organizační informace, ubytování, strava“
http://www.letniambroziada.kvalitne.cz/program.html

Účastníci jsou ubytování ve školních třídách po cca 15 lidech – stejného věku a pohlaví. Je to typický styl ubytování na divadelních festivaleche – tedy spacáky a karimatky (občas si zájemci vozí i nafukovací lehátka)

Hana Vondráčková

Dobrý den,jsme přihlášené, ale nikde na stránkách jsem se nedozvedela, na čem budou děti spát? Budou tam postele,matrace ? Děkuji

Strella Ahn

Hi my children speak English. Is this camp only for kids who speak Czech?

Ambrozia

Hello, learning is in the Czech language. Translation into English would obstructed work. For example, in the dance school – this might not be such a problem … for acting or film it is a problem.

Veselá Světlana

Dobrý den, objednala jsem voucher do Praha term 24.07–30.07, dnes ho zaplatím, ale za několik hodin končí nabídka na Slewomatu a nebude aktivní ,jak se dostanu , abych jsem vyplnila přihlášku, když chcete úvest číslo voucheru , který zatím ještě nemám? 2 dotáz- kde budou dětí spat, a jak vyřešena hygiena- sprchy, když ten turnus probíhá ve škole? Děkuji

Ambrozia

Dobrý den, až dostanete voucher, vyplňte přihlášku přímo na našich stránkách www.letniambroziada.kvalitne.cz.
Na těchto stránkách si prosím pečlivě pročtěte i veškeré informace o tomto kurzu – tedy i info o ubytování a hygieně.
Spí se ve školních třídách na karimatkách či matracích ve spacácích. Hygiena je samozřjemě zajištěna dle hygienických norem ČR. Na všech školách jsou sprchy v dostatečném množství.

Petra

Dobry den, mohu se zeptat jestli jde kdy kdyz mam voucher koupeny do jihlavy a chtely by jsme ho do plzne da se to zmenit?

Ambrozia

Dobrý den,
napište žádost o změnu na ds-ambrozia@seznam.cz. Pokud tak učiníte nyní (v Plzni ještě jsou místa), rádi Vám vyhovíme.

Katka

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné na tábor přihlásit dítě s mentálním postižením (Downův syndrom)

Ambrozia

Dobrý den,
na našich kurzech pracují s dětmi zejména lidé z umělecké praxe. Bohužel pro práci s dětmi ze speciálními vzdělávacími potřebami nemají naši lektoři odbornost. Sám jsem tak trochu speciální pedagog a proto bych tento typ akce dítěti s Downovým syndromem nedoporučil.

Hana Vondráčková

Dobrý den, přihlášky jsme odeslaly. Pokyny na tábor nám přijdou kdy? Mailem?
A ještě jeden dotaz – kdo z osobností bude v Plzni ? Děkuji za odpovědi

Ambrozia

Dobrý den, veškeré pokyny k akci (včetně detailů) najdete již nyní na našem webu. Lze se na něj prokliknout přes prezentaci zde na Slevomatu… Souhrn těchto informací posílám cca týden před začátkem kurzu.. JAko takové připomenutí, že s Vámi počítáme… Ale nebude tam už nic moc nového… Opravdu jen souhrn toho, co si můžete již nyní přečíst na našem webu

Ambrozia

K druhému dotazu… Do Plzně je zatím potvrzena na vedení muzikálové dílny herečka Michaela Doubravová, hereckou dílnu povede pedagožka DAMU Martina Bezoušková… Další jména jsou stále v jednání… Do léta je ještě daleko.. A my se snažíme vybírat osobnosti, které se vyznačují tím, že mají docela plné diáře… Takže to nebývá jednoduché… :)

Martin

Dobrý den, mám dvě otázky.

  1. Je možné dítě na táboře navštívit?
  2. Jaké herce letos na tábor pozvete?

Děkuji
Ambrozia

Dobrý den, vzhledem k tomu, že to je krátký týdenní kurz, tak se přiznám, že jsme se s tímto dotazem ještě nikdy nesetkali. V principu by to asi nebyl problém. Jen jde o to – že nejsme úplně tábor – u nás se pracuje na projektech od rána do večera skoro jako ve škole … a děti nemají moc volného času… Tak bude třeba domluvit pro případnou návštěvu nějaký vhodný čas… :)

Ambrozia

A k druhému dotazu… děláme hodně turnusů, takže to jsou desítky až stovky lidí, které budou s dětmi pracovat… Takže asi je nelze vyjmenovat všechny… ale pokud to správně chápu, jde Vám hlavně o mediálně známá jména… tak namátkou jsou potvrzeni na letošní léto: Jan Přeučil, Eva Hrušková, Míša Doubravová, Pavel Trávníček, Alena Antalová, Patricie Solaříková, Pavel Novotný, Tomáš Magnusek… Jednáme s Danem Hůlkou, Míšou Kuklovou… a dalším a dalšími… Léto je ještě daleko ;)

Vlastimila Trojanowská

Dobrý den, chci se zeptat, zda lze zarezervovat turnus v Olomouci, když jsem dnes poslala objednávku, kterou uhradím do dvou pracovních dnů? Děkuji

Ambrozia

Dobrý den, vyčkejte než vám přijde voucher a poté si vyplňte přihlášku u nás. Není třeba rezervovat. Počítáme s vámi.

Martina

Dobrý den,
můžu se zeptat zda máte recenze na netu? Děkuji

Ambrozia

Dobrý den, mnoho recenzí najdete na našem webu www.letniambroziada.kvalitně.cz. Těm ale pochopitelně nemusíte věřit, protože je to náš web :) Spousta recenzí, které nemáme šanci ovlivňovat, je i zde na Slevomatu (spolupracujeme již třetím rokem)… A další recenze, musíte případně hledat někde na internetu… Určitě toho už za těch 12 let bylo o nás napsáno v různých fórech a na fb spoustu… Ale to už musíte hledat. Nevím, kde co je ;)

Ambrozia

Plzeňský turnus se letos nově uskuteční na ZŠ a MŠ Horní Bříza. Pro naše potřeby ve škole vznikne divadelní sál, pracovat budeme i v několika zkušebnách a v dabingovém studiu. Budova má i svůj venkovní dvůr, kde bude probíhat část výuk.

Martina

Dobrý den, kde v Plzni tábor probíhá? Děkuji

Hana Vondráčková

Dobrý den,koupily jsme 2× voucher do Plzně a stále nám nic nepřišlo aby jsme mohly vyplnit přihlášku. Kde najdu číslo vouchru ? A jak to bude,když máte napsáno ,že Plzeň je vyprodána a my jsme to zaplatily?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano,

číslo voucheru vám zašleme po přijetí platby na váš email, který jste zadávala při objednávce. Kontrolovala jsem vaši objednávku a ještě nám platba nedorazila. Poté na voucheru budete mít odkaz na přihlášku, kterou stačí vyplnit :-)

Hezký den. Míša

Ambrozia

Dobrý den, Kateřino. Platí stejná odpověď. My výjimku rádi udělíme, ale Vy sama jako rodič usuďte, zda dcera kurz zvládne – zda je samostatná, nebude se jí přehnaně stýskat atd. Naší náplň je tvorba uměleckých projektů, většinou k nám jezdí spíše extrovertní a společenské děti… Pokud je Vaše dcera také taková a už třeba byla na nějakém táboře a navíc tam bude mít kamarádky, tak to snad zvládne v pohodě…

Kateřina P.

Dobrý den, dceři bude 8 let až v listopadu. Na tábor by moc ráda jela, protože se na něj chystají i její 2 kamarádky. Mohu ji přihlásit? U jiných odpovědí píšete, že 8 let je formální věk, ale pro jistotu se ptám.

Tereza Rydlová

Dobrý den, mám dvě dcerky, kterým bude v létě 8 a 6,5. Je nějaká šance, že byste vzali obě?

Ambrozia

Dobrý den, Terezo.
Oficiálně přijímáme děti od 8 let. Ale jak jsem již někde v této diskuzi výše psal – věk je vždy orientační číslo. Už jsme vzali výjimku 6ti letou holčičku a fungovala skvěle a naopak jsme měli desetileté děti, kterým se stýskalo, nebyly schopny zapadnout do kolektivu a podobně. Zkuste mi prosím zavolat a pobavíme se o Vaší mladší dceří… A zkusíme dojít společně k závěru, zda by to pro ní bylo dobré či nikoli… (606 452 912)

Lenka

Dobrý den,
chci se jen zeptat, zda lze zakoupit tři vouchery a zda je lze zaplatit jednou částkou.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Lenko,
pokud vytvoříte objednávku najednou, tak Vám přijde jedna částka k zaplacení :-)

Hezký den, Markéta

Petra Ereňáková

a ještě jedna otázka je to vhodné pro 8miletou holku? děkuji

Ambrozia

Přijímáme formálně od 8 let. Je to spodní hranice a na každém turnusu je cca 15 dětí tohoto věku. Ale v tomto věku jsou některé děti ještě bázlivé, stýská se jim po rodičích… Jiné děti jsou naopak živé, aktivní, tvůrčí, schopné najít si kamarády a aklimatizovat se na nové prostředí. Pochopitelně preferujeme druhý typ dětí. Sama jako matka zvažte situaci – Vy znáte dceru nejlépe. Už jsme měli i pětiletou holčičku, která zapadla skvěle… A měli jsme desetileté děti, které to „nedávali“. (ale to je tak asi na každém táboře)

Petra Ereňáková

Dobrý den chtěla bych dceru poslat do Prahy a nevím kde to tam bude.Můžeme mi prosím napsat více informací?Děkuji moc Ereňáková

Ambrozia

Oba pražské turnusy proběhnou stejně jako loni v budově pražské základní školy Bratří Venclíků. Škola je situována v sídlištní oblasti na okraji města u stanice metra Rajská zahrada. Pro naše potřeby ve škole vznikne divadelní sál. Pracovat budeme i v několika zkušebnách, v dabingovém studiu či na venkovních terasách.

Petra Trckova

Dobry den.Jak je mozne si uvas obednat letni turnus.Chteli bychom Prahu ta je pronas nejbliz.Co vlastne pro nas znamena ten VOUCHER Jak zjistim zda je Praha jeste volna.Je mozne tabor zaplatit na 2.Jsem matka samozivitelka 2 dcer.Moc dekuji za info.Petra

Slevomat.cz

Dobrý den Petro, tábor objednáte tak, že zakoupíte variantu vybraného termínu a lokace – Prahy. Po provedení platby vám zašleme voucher, který vyplníte v rámci registrace na webu zde : http://www.letniambroziada.kvalitne.cz/prihlaska.html Platbu nelze odeslat na 2×, ale lze si zdarma odložit její splatnost o 14 dní pomocí platební metody Twisto (http://www.twisto.cz/), tuto variantu nabídneme automaticky v objednávce. Krásný den.

Martina Paterová

Dobrý den…právě jsem objednala tábor…ale nevim kde máme zaplatit a tak…děkuji Paterová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Martino,
objednávku zaplatíte bankovním převodem, kartou nebo vkladem v hotovosti. Podle toho jakou variantu si nastavíte při objednávce :-)

Platební údaje Vám přijdou do emailu.

Hezký den, Markéta

Lucie Pecháčková

Dobrý den, máte prosím volné místo v druhém termínu v Brně? Děkuji…Zahelová

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud je varianta aktivní a je možné ji zakoupit, pak je volné místo. Pro oba termíny turnusu v Brně jsou ještě volná místa. Rozklikněte varianty a navolte vybraný turnus v Brně, následně voucher zakupte a proveďte rezervaci dle instrukcí. Děkujeme za dotaz.

Miluška Ronnerová-Molčanová

Dobry den ja sem tam tu Plzeň nenašla predtim tak mi by jsme chteli do Plzn.Dekuji Molčanova

Slevomat.cz

Dobrý den, Miluško, pokud chcete zakoupit turnus v Plzni, vyberte variantu pro Plzeň a klikněte na „koupit“.

Děkujeme.
Krásný den.

Ambrozia

Dobrý den, pokud jsem Váš dotaz pochopil správně, tak už máte zakoupený na Slevomatu jiný turnus a rádi byste do Plzně. Pokud je to tak, napište nám žádost o změnu turnusu na ds-ambrozia@seznam.cz. Žádosti rádi vyhovíme.

Michaela Vališová

Dobrý den, jak zjistim jestli je ještě volne misto v Plzni? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý dem, pokud je varianta aktivní a je možné ji zakoupit, pak je volné místo. Pro Plzeň ještě volná místa jsou . Rozklikněte varianty a navolte Plzeň, následně voucher zakupte a proveďte rezervaci dle instrukcí.
Děkujeme za dotaz.

Kateřina

Dobrý den,
Lze tábor zaplatit na 2×?
Jsem samoživitelka a celou částku naráz neposkládám.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino,

velice mě to mrzí, ale částka pod daným variabilním symbolem musí být zaplacena najednou. Pokud by byla částka zaplacena nadvakrát, obě by vám byly vráceny zpět :-( Můžeme však počkat s platbou maximálně 10 dní od objednání, třeba alespoň to by pomohlo :-)

Přeji vám hezký víkend. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru