Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výměna amalgámové plomby za bílou a zhotovení rentgenového snímku

4,5 / 5 Ludana Praha - Podolí  (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Edita

Ještě další otázečka , jaké je označení bílých plomb které používáte ? Dočetla jsem se že některé materialy nejsou tak kvalitní jako jiné , potom vypadávají atd , všichni samozřejmě tvrdí že používají ten nejlepší material ,ale .. Můžu vědět co používáte vy ? Pokud bych chtěla vyměnit plomby tři , je možné na jeden poukaz po domluvě uplatnit lepší cenu na zbylé dvě ? jelikož nebudu potřebovat tři rtg snimky a podobně nechce se mi upřímě řečeno kupovat tři poukazy , jestli mi rozumíte . Děkuji . :-)

Team Ludana s.r.o.

Dobrý den,
ano, rozdělení na kategorii máme skutečně podle spotřeby materiálu. V případě nutností ošetření kanálků v rámci akce se doplácí pouze za kanálky nikoliv za fotokompozit.
S pozdravem, team Ludana s.r.o.

Edita

Dobrý den , zajímá mě rozdělení fotokompozitu které uvádíte v ceníku od kategorie 1 až do 5 ,jedná se o velikost tedy kolik bude potřeba materialu ? V případě že bych měla plombu více než 50 % objemu zubu doplácela bych ošetření kanálku nebo i potřebu více materiálu ? Děkuji.

Team Ludana s.r.o.

Dobrý den, ano, rozdělení na kategorii máme skutečně podle spotřeby materiálu. V případě nutností ošetření kanálků v rámci akce se doplácí pouze za kanálky nikoliv za fotokompozit. S pozdravem, team Ludana s.r.o.

Lada

Dobrý den,zaujala mne vaše nabídka. Chtěla jsem se zeptat,stačí když budu mít voucher v mobilu,nebo ho musím přinést vytištěný? Taky jsem se chtěla zeptat na pojištovnu,nevadí když mám pojištovnu 213,se kterou nemáte uzavřenou smlouvu? Děkuji za odpověd.

Team Ludana s.r.o.

Dobrý den, stačí když budete mít voucher v mobilu, a před návštěvou zašlete ho na mailovou adresu info@ludana.cz.
Pojištovna 213 nevadí.
S pozdravem, team Ludana s.r.o.

Lucie

Je nutné se registrovat jako nový pacient nebo lze práci provést jako samoplátce ?
Děkuji

Team Ludana s.r.o.

Dobrý den, registrace není nutná. To je na Vás.
S pozdravem, team Ludana s.r.o.

Šárka

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat, zda je možné akci využít i na již bílé plomby, ale pod kterýma je kaz nebo je nevyhovující jejich vzhled… Přešla jsem k panu doktorovi při minulé nabídce a postupně opravuje škody po mé bývalé zubařce. Děkuji za odpověď.

Team Ludana s.r.o.

Dobrý den, ano, je to možné.
S pozdravem, team Ludana s.r.o.

Lucie Křížková

Dobrý den, nabídka mě zaujala, hledám nového zubního lékaře. Vím, že pod starou plombou (z RTG snímku) mám kaz, můžu nabídku využít? Také vím o případném riziku – na 20% může dojít k ošetření kanálků, kanálky jsou nejspíš 4 – předpokládám, že by to bylo 700,–*4 a dále by nejspíš šlo o korunku, kterou jsem ale v ceníku nenašla. Můžete mi proto napsat, kolik korunka stojí, popř. možnosti? Děkuji Křížková

Team Ludana s.r.o.

Dobrý den, doporučují objednát se na konzultaci k panu doktorovi, který zhodnotí stav zubu a zodpoví Vám veškeré dotazy. Pokud by došlo k ošetření kanálků, používámé strojovou metodu a cena ošetření 1 kanálku je 700 Kč.
Pokud objem zbývajících tkání zubu dovolí , bude zhotovená „bílá“ plomba/ fotokompozit za akční cenu.
Pokud zbyde zubních tkání malo, pak stoupá pravděpodobnost protetické dostavby v tomto zubu.
Jsou to keramické onlaye, overlaye ( dostavby, zhotovene v laborce) nebo korunky. Metalokeramická korunka – 4600,– Kč, celokeramická bezkovová- 6000,– Kč. S pozdravem, team Ludana s.r.o.

Pavel Schnirch

V ceníku http://www.ludana.cz/cz/textpages/read/21/cenik se příliš nevyznám – jak je tedy „konstruován“ případný doplatek, o kterém se v nabídce píše? Díky

Team Ludana s.r.o.

Dobrý den, doporučují objednát se na konzultaci k panu doktorovi, který zhodnotí stav zubu a zodpoví Vám veškeré dotazy. Pokud se jedná o ošetření kanálku, cena ošetření strojovou metodou je 700 Kč za 1 kanálek.
S pozdravem, team Ludana s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru