Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Objevte zvířátka Zooparku Zelčín: na koloběžce či z kočáru taženého koňmi

Zoopark Zelčín Zálezlice  (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Na Staroměstském náměstí stojí 20 min jízdy 800 Kč, takže bych řekla, že trošku víc než předražené :-/

Příjemný den, Roman

Dobrý den, sama si protiřečíte a potvrzujete, že 800 Kč je cena obvyklá, nízká, a Vy máte navíc možnost 50% slevy. Pokud se chcete svézt mezi auty v Praze, svezte se tam, pokud chcete využít naši nabídku jízdy v přírodě podél slepých ramen Vltavy, máte také tuto možnost.

Sabina

Juj, to jste nějak podražili. Byli jsme u vás před 2,5 lety cca, a za projížďku jsem za sebe a 2 malinké děti platila už nevím kolik, ale rozhodně ne víc než 200…jeli jsme sami. Ale bylo to teda prima. Kočárem bych to vozítko nenazvala, naklepaní jsme byli pěkně, ale projížďka moc příjemná

Slevomat.cz

Dobrý den, Sabino,

bohužel ceny se mění a i zoopark se musí přizpůsobovat zvyšujícím se cenám, i když se to nikomu z nás nelíbí :-( Určitě během té doby došlo ke spoustě vylepšením a můžete si zážitek zopakovat :-)

Hezký den. Míša

Ivo

Píše se zde, že součástí slevy je i vstup do parku.Ten je však jestli se nepletu zdarma pořád ne? A 20 minut v kočáře po 50% slevě za 400? To je trochu moc…

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo. Ano, vstup je stále zdarma. Cena 800 Kč je běžná cena za jízdu v kočáře. My nabízíme tedy slevu 50%.. Ale pokud se zdá trochu moc, nevadí. Určitě můžete využít třeba koloběžek anebo nabídky jen jako inspiraci a vydat se do Zooparku jen tak. I to, že jsme Vás inspirovali nám udělá radost :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru