Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hloubkové čištění interiéru + ruční mytí automobilu

3,8 / 5 Royal Wash Brno - Královo Pole  (mapa) 182 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Veronika

Dobrý den. Prosim kolik je priplatek za suv a dokazete auto vycistit po letitem kurakovi,tak aby to opravdu nebylo citit?
 Dekuji

Royal Wash

Dobrý den,
příplatky dle ceníku na http://www.rwbrno.cz/cenik a zápach z cigaret řeší kompletní tepování i se stropem. S pozdravem tým Royal Wash.

Macina Pospa Vychodilová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda extrakcne cistite i vyhrivana sedadla a jak cisteni probiha,aby se neposkodil system vyhrivani. Potrebovala bych tuto sluzbu udelat,ale mam strach,aby nebyl tento system poskozen, dekuji

Royal Wash

Dobrý den,
vozidla s tímto vybavením řešíme denně. Technik, který provádí práci ví jak se k takové sedačce chovat. Neměl by nastat problém.
S pozdravem tým Royal Wash.

Honza

Dobrý den, prosím o informaci, mam Seat Alhambra a chtěl bych jej ručně vyčistit. Nikdy jsem tuhle akci ještě neabsolvoval a rad bych věděl zda auto i vysajete, osetříte vnitřní plasty, okna. Popřípadě jaky je doplatek, děkuji.

Royal Wash

Dobrý den,
lze řešit dokoupení dalších služeb. Doplatky, o kterých se zmiňujete jsou: kompletní luxování – 200,– Kč, čištění a impregnace plastů interiéru – 200,– Kč a mytí a leštění oken – 150,– Kč. S pozdravem tým Royal Wash.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru