Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přírodní březová míza v několika příchutích – na jarní detox a posílení imunity

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Iveta

Dobrý den,
v nabídce máte Březová míza natural a Březová míza natural bez přídavku cukru. Jaké je tedy složení Březové mízy natural? Z nabídky vyplývá, že je v ní přidán cukr. Je v natural produktu přidáno ještě něco dalšího?
Děkuji za odpověď.

Aleš Chmiel

Dobrý den,

Březová míza natural a natural bez přídavku cukru jsou co do složení identické, rozdíl je pouze v tom, že zatímco Březová míza natural bez přídavku cukru obsahuje pouze přírodní cukr (takzvaně Xylitol = cukr vyprodukovaný břízou samotnou, jedná se o cukr vhodný pro diabetiky), tak Březová míza natural je navíc oslazena ovocným cukrem pro její sladší chuťový vjem. Všechny naše produkty neobsahují žádné konzervanty, či jiné chemické látky, doba spotřeby je dána především šetrnou pasterizací (přibližně 72 stupňů C po dobu 15 až 30 sekund). Jedinou další složkou je pak kyselina citrónová, která slouží jako regulátor kyselosti.

S pozdravem,
Mgr. Aleš Chmiel

Hana

Dobrý den, je dávkování správně popsáno? Sklenička je 300ml a dávkování je denně 150ml, takže je 1 kus pouze na 2 dny? Takže na kúru 14 dní je potřeba 7 skleniček? Děkuji

Aleš Chmiel

Ano, malá lahvička skutečně odpovídá 2 denní doporučené dávce. Proto je lepší zvolit variantu velké lahve 750 ml, která odpovídá dávce na 5 dní. V nabídce je také série 3 velkých lahví 750 ml v různých příchutích, která je určená pro 14-ti denní ozdravnou kůru.

S pozdravem,
Mgr. Aleš Chmiel

Hana Halamíčková

Dobrý den,
je možné si objednávku vyzvednou přímo u dodavatele?
 Děkuji

Aleš Chmiel

Dobrý den,

po předchozí tel. domluvě je to možné. Kontaktujte nás na čísle 605 106 213, nebo 605 878 316.

S pozdravem,
Mgr. Aleš Chmiel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru