Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupy na přístrojovou lymfodrenáž

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Terapie pro zdraví

Dobrý den, lymfa souvisí s imunitou, detoxikací organizmu a bez fungujícího lymfatického systému nelze efektivně hubnout, ani zmírnit projevy celulitidy. Pokud chcete dosáhnout požadovaného výsledku je potřeba vyhnout se sladkým a perlivým nápojům, omezit tučné a sladké potraviny a zařadit do svého jídelníčku bylinkové čaje, vodu a více zeleniny....... délka lymfodrenáže je 45 minut, odpočinek 15 minut s lahodným bylinkovým čajem.
S pozdravem Světlana Novotná

Teri Štosová

Děkuji za předchozí odpověď, ještě bych se chtěla zeptat na délku ošetření a případné zásady před a po proceduře (jiný pitný režim, strava apod) Děkuji

Teri Štosová

Dobrý den, jedná se o lymfodrenáž celého těla nebo pouze dolní poloviny? Děkuji

Světlana Novotná

Dobrý den, lymfodrenáž je prováděna přístrojem Presor 03, kde se dá kontrolovat nastavitelný tlak a vytváří realistickou masážní vlnu. Lymfodrenážní kalhoty jsou takové konstrukce, aby vyhovovaly pacientům různých tvarů těla a výšky postavy. To znamená, že jsou zvlášť návleky na chodidla, celé nohy a na bříško, které končí pod prsy. Manuálně se otvírá lymfa a lymfatické uzliny. Pokud by jste potřebovala lymfodrenáž na otoky rukou, je to také možné.
S pozdravem Terapie pro zdraví

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru