Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní čištění a plnění klimatizace ve vašem voze

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Radek Najbert

Dobrý den,

provedl jsem rezervaci,
nepřišlo mi žádné potvrzení.
Jak mám postupovat.
Díky.

Katerina Vecsey

Dobry den, co znamena dezinfekce salonu? Dekuji

Partner

Dobrý den Katerino, Využíváme nejmodernější metodu dezinfekce interiéru pomocí přesycení prostoru ozónem. Ozon ( O3, tříatomový kyslík ) je i v přírodě se vyskytující produkt. Vzniká ionizací vzduchu vysokým napětím, například při bouřce. Odstraňuje všechny viry a bakterie bez škodlivých vedlejších účinků – šetrně k životnímu prostředí. Není znám virus ani bakterie odolávající ozónu. Působením ozónu je narušena buněčná stěna všech virů. Ozón je nejůčinnější dezinfekční prostředek bez negativních vlivů na naše zdraví. Likviduje pachy ve vzduchu, odstraňuje cigaretový kouř a pach, bakterie, roztoče… Po dezinfekci stačí jen vyvětrat. Ozón je nestabilní a reakci s okolním vzduchem se rozkládá zpět na obyčejný kyslík.

Petr

V jednom z hodnoceni jsem se docetl, ze napln nefiltrujete, ale celou vymenite (nesmysl) a tedy zakaznik vzdy doplaci nad 500g, bez ohledu na to, kolik v soustave mel chladiva. Jednalo se o nedorozumeni, nebo je to mysleno vazne?

Partner

Dobrý den Petře, plnění okruhu klimatizace regenerací chladiva je zcela běžná metoda. Profesionální technici v oboru znovuzískáváni R134a využívají také metodu přímého plnění a dosahují takto lepších hodnot v účinku chlazení, aniž by spoléhali jen na dnes tak rozšířené automatické servisní stanice ( plničky).

Veronika

Dobrý den, lze si u Vás nechat při této akci vyměnit i kabinový filtr? Jaký je příplatek za jeho výměnu? Děkuji za odpověď

Partner

Dobrý den Veroniko, kabinový (pylový) filtr je samozřejmě možné vyměnit za nový. Příplatky za tuto výměnu se zpravidla neúčtují.

petra janoušková

Dobry den.chci se zeptat zda je cisteni a plneni klimatizace na pockani,,,,dekuji Petra Janouskova

Partner

Dobrý den Petro, ano služba je poskytována na počkaní ( 35 – 60 ) minut dle zvolené varianty a navíc můžete být po celou dobu servisu přítomna u svého vozidla :-)

Marek

Dobrý den,
pokud při servisu klimatizace zjistíte, že je rozbitá, nefunkční, netěsní apod., je také možná oprava ve vašem servisu?
 Děkuji

Partner

Dobrý den Marku, ano zajišťujeme plný servis systému autoklimatizace.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru