Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Psí a kočičí pamlsky Huhubamboo na 7 dní

4,6 / 5 Pet Center (102 poboček) Jenišov  (mapa) 1 625 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lída

Dobrý den, dnes jsem chtěla voucher uplatnit v Galerii Harfa, podle internetu mají mít 25 ks pro psy, ale na prodejně měli jen verzi pro kočky (po dotazu mi bylo řečeno, že mají jen to co je na regálu), jak moc přesné jsou stavy na prodejnách? Děkuji.

Tým Pet Center

Dobrý den, produkty, které na webu vidíte jako dostupné, jsou také určeny k přímému prodeji mimo Slevomat. Mohlo se tedy stát, že než jste se na pobočku dostala, vyprodaly se. Doporučujeme před návštěvou prodejny vždy ověřit dostupnost zboží telefonicky a případně si jej i zarezervovat. Tak budete mít jistotu, že na Vás bude vybraný produkt čekat. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den.

Míša

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli se jedná pouze o příchuť hovězí nebo je to nějak namíchané,mám pejska s alergiemi na potraviny takže…mockrát děkuji

Tým Pet Center

Dobrý den, balení 7days se skládá ze sedmi salámků v šesti různých příchutí – jehněčí, zeleninový, kachní, kuřecí, vepřový a hovězí (2×). Hovězí maso je tedy pouze ve variantě „hovězí“. Konkrétní složení jednotlivých druhů si můžete ověřit zde: http://petcenter.cz/e-shop/?nparams=search;SuperStick%2012%20g. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Lucka Kosová

Dobrý den, chci se zeptat zda jsou pamlsky vhodné pro menší psy typu Jack Russel Terier?

Děkuji.

Tým Pet Center

Dobrý den, pamlsek má tvar úzkého podlouhlého salámku, který lze libovolně nalámat. Jsou tedy vhodné pro všechna plemena psů. Posíláme přání pěkného dne a pac Vašemu pejskovi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru